Hae
VillaNanna

Keväällä romantiikka kukoistaa

Jotenkin joka kevät ihmisetkin herää henkiin, ei vain luonto ympärillä, vaan ihmiset alkaa kurnuttaa kuin sammakot joka puolella. Pareja syntyy, pariskunnat lähenee toisiaan. Romantiikkaa tuntuu olevan joka puolella. Jokainen katselee maailmaa vaaleanpunaisten lasien läpi näin keväällä. Sitä on hauska seurata..
Minulla ja miehelläni on sama juttu. Kevät on enemmän kiehnäyskausi, mies tekee kaikkea ihanaa minulle ja minä taas puolestani etsin kaapistani kaikki romanttiset vaatteet, joilla voi korostaa sitä omaa olotilaa. Haluan unohtaa voimakkaat värit ja vaihtaa ne hempeisiin pastilleihin, haluan suloisia kuppeja kahvipöytään ja leikkiä prinsessaa. Kaikki on niin ällöpyllysöpöä, että jossakin kohtaa jää miettimään, että yöööök.
En ole romantikko, toisin kuin mieheni ja se tuottaa välillä paljon hankaluuksia meillä. Introverttina kun mieluummin olisin vain yksin, kuin olisin miehen ruusunterälehdillä vuoratussa salongissa tanssimassa hidasta valssia. Olemme täysin erilaisia mutta täydennämme toisiamme erittäin hyvin. Tietenkin suhteessa on ylä- ja alamäkiä sekä riidellään mutta ei niitä mietitä sen jälkeen enää kun on asiat selvitetty. Ja meillä selvitetään kaikki riidat. Hyväksymme toisemme sellaisena kuin olemme ja näin olemme myös yhdessä kasvaneet.
Antaa siis meilläkin sen romantiikan nyt kukoistaa, vaikkei se minulle niin mukava juttu olekkaan. Olen kuitenkin oppinut antamaan sillekkin pikkurillin, ehkä se vielä saattaa viedä koko kädenkin, mene ja tiedä. Omanlainen seikkailu sekin.

Kuvien suloiset ja romanttiset asiat on hankittu eri kirppareilta, paitsi huivi. Aika helposti kirpuilta löytää erilaisia romanttisia juttuja, joita voi yhdistää helposti toisiinsa tai vaikka kokonaan johonkin toiseen tyyliin. Näin asujen ilme muuttuu helposti ihan toiseksi. Itse tykkään hankkia tällä hetkellä aika paljon kaikkea tosi söpöä kirppiksiltä ja pukea niitä vaikka bohotyylin kanssa tai ihan farkkujen kanssa. Lopputulos on aina ihan erilainen.

Huivi: Tyttäreni vanha
Mekko: Kierrätyskeskus, 5€
Helmet: Kierrätyskeskus, 2€ iso nippu
Kengät: Fida, 6€
Kahvikuppi: Lanttila, Vantaa, 2€
Pikku pannu: Kierrätyskeskus, 2€

Hinta ei näillä päätä huimaa, kaikki on eri aikoina hankittu, esimerkiksi kengät jo pari vuotta sitten. Kahvikuppi on näistä uusin löytö, joka tehtiin tänä keväänä, samalla reissulla kun hankittiin minun torsoni. Sillä reissulla otin monta muutakin löytöä mukaani. Lanttilaan on sen verran pitkä matka meiltä, että sitten otetaan kunnolla jos löytöjä on paljon. Ei siellä tule käytyä muutoinkaan kovin useasti juuri matkan vuoksi.

Ihanan romanttista päivää kaikille!
-Melissa-

14 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Kevät vaikuttaa itseeni ehdottomasti positiivisesti voimavaroja lisäten 🙂

 2. Melissa L kirjoitti:

  Kevät todella herättää elooon minutkin ja olokin on paljon pirteämpi kevään aikana 🙂

 3. Elisa Lpp kirjoitti:

  Kerrassaan ihana kokonaisuus, tykkään etenkin tuosta mekosta <3
  Täytyy myöntää, että muhunkin kevät ja lisääntyvä lämpö ja valo vaikuttaa tuolla romanttisella puolella 🙂

 4. matkailijakirppu kirjoitti:

  Ihania romanttisia löytöjä! Ja onneksi on kevät jo! 🙂

 5. Mia Malmi kirjoitti:

  Oi, miten kauniin romanttisia asioita! 🙂

 6. Minna S. kirjoitti:

  Oi, mikä ihana tunnelma huokuu näistä kuvista!

 7. Maij kirjoitti:

  Ihanan kuuloista ❤

 8. Melissa L kirjoitti:

  Onneksi on jo kevät 🙂 Ja toivottavasti kesä on ihana myös <3

 9. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 10. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 11. Melissa L kirjoitti:

  Kevät on <3

 12. Melissa L kirjoitti:

  Se on kyllä hassua kun luonto herää henkiin, myös ihmiset herää henkiin samalla tavoin 🙂

 13. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Ihanan romanttisia kuvia, etenkin kaikki pitsiyksityiskohdat ihastuttaa 🙂

 14. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *