Hae
VillaNanna

Eilen oli kamala päivä

Eilen oli kamala päivä

Eilen oli oikeasti aivan kamala päivä. Mikään ei onnistunut ja itkukaan ei ollut kaukana. Meillä oli vähän suunnitelmia eiliselle, mutta ne peruuntuivat ja minun harmikäyrä nousi kyllä todella korkeaksi. Toivottavasti tämä päivä olisi kuitenkin paljon parempi kuin eilinen ja saisin vaikka ommeltua eilisen harmin pois.

Eilen oli kamala päivä

Yleensä ei näin tänne kiukuttele, mutta nyt kiukuttelen. Herättiin iloisesti ja nautittiin rauhassa aamukahvit. Olin illalla laittanut pyykit kuivuriin ja aamusta taas pesukoneen päälle. Tästä koko ruljanssi sitten alkoikin. Nimittäin kun vihdoin avasin kuivurin oven, oli kuivuri aivan märkä ja pyykit märkinä. Ja ei kun putsaus hommiin. Koitettiin löytää syytä miksi kone ei kuivattanut. Kun putsaus oli valmis laitoin kuivurin uudelleen päälle, mutta puhdistaminen ei auttanut yhtään mitään. Pyykit haisi pahalle. Ei muuta kuin pyykit ulos ja toinen satsi sisälle. Vanhat pyykit pesukoneeseen ja odottamaan miten kuivuri hoitaa nuo uudet pyykit.

Itse siirryin tutkimaan uusia lämpörulliani, jotka oli pakko hankkia kun vanhat rullat sanoivat sopimuksensa irti. Ne rullat ovatkin olleet minulla käytössä 90 -luvulta lähtien ja toki harmitti sekin silloin. Eivät olleet nyt niin vanhat, mutta oli odotettavissa, että uudet joudun ostamaan. Nämä uudet ovatkin sitten aivan ihanat ja se piristi mieltä suuresti. Mies joutui nimittäin vielä pariin otteeseen putsaamaan kuivuria, että vihdoin se kuivatti pyykit. Uusia pyykkejä en sitten saanutkaan pestyä, kun piti pestä uudestaan kaikki märät pyykit.

Elokuviin iltanäytökseen

Koska eilinen päivä meni täysin pipariksi, ei saatu siivottua, ei mentyä niille treffeille kuin piti ja jouduttiin taistelemaan kuivurin kanssa, niin mies päätti viedä minut katsomaan elokuvaa iltanäytökseen. Olin nimittäin niin kiukkuinen, että itketti. Mikään ei siis onnistunut eilen pyykkien takia. En pystynyt edes ompelemaan harmiani pois. Tosin, en olisi halunnut lähteä elokuviin, en vaikka kyseessä oli Matrix. Mutta sinne nyt kuitenkin minut raahattiin ja täytyy sanoa, että rentouduin kyllä hyvin elokuvan aikana.

Matrix

 • Tykkäsin kyllä, mutta olin pettynyt taistelukohtauksiin. Niissä ei ollut sitä entisajan upeutta ja tarkkuutta. Nyt se oli pelkkää mössöä. Uudet hahmot toimi kyllä, mutta jotenkin syvyys puuttui hahmoista. Tuntui hiukan sille, että ainoat kantavat voimat olivat lopulta Keanu Reeves ja Carrie-Anne Moss. Heidän välinen kemia toimi, niin kuin ennenkin. Mutta muuten leffa kyllä oli aika kevyt entiseen verrattuna. Mutta kokonaisuus oli kiva ja tykkäsin leffasta. Oli ihana katsoa kun Neo ja Trinity ovat jälleen yhdessä.

Näin pienestä ei pitäisi maailma mennä näin nurin, mutta olen vähän sillä tavoin pölö, että tunteet tulee ulos ja ne saa tulla. Kun harmittaa, niin harmittaa. Kyse on kuitenkin siitä, että en halua vielä joutua ostamaan uutta kuivuria, tämä kun ei ole mikään kovin vanha kuivuri kuitenkaan. Sen ostamisen pelko nousi kurkkuun kuristamaan. Härdellin oli tarkoitus olla yötä isoisällä, mutta hänetkin jouduttiin hakemaan 2 aikaan yöstä kotiin kun ei vaan saanutkaan unta papallaan. Joten päivä venahti todella pitkäksi meillä. Mutta tärkeää on, että poika pääsee omaan sänkyyn, jos ei pysty nukkumaan muualla. Yleensä hänellä ei ole vaikeuksia unen kanssa, mutta nyt jostain syystä ei vain sitten halunnutkaan olla yötä muualla kuin kotona. Eilen oli siis monin tavoin kamala päivä meille kaikille.

Myös Söpön tilanne vaivaa mielessä ja räjähdys on taattu kun jotain uutta ilmenee kotona. Söpö nimittäin menee taas leikkaukseen. Yksi Söpön pateista on kasvanut ihan yllättäen ja se pitää poistaa ja lähettää tutkittavaksi. En haluaisi tytölle enempää leikkauksia enkä patteja. Tytöllä on ollut nyt vuoden sisään ihan liikaa kaikkea.

Mutta joo, tänään lähdetään päivään paremmalla onnella ja toivottavasti kuivuri kuivaa tänään ison pyykkivuoren. Toivotan kaikille rentoa päivää!

Eilen oli kamala päivä

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Tyylikonsultin kovat sanat

Onko mun pakko ommella

Vanhat kuvat kertovat omaa tarinaa

18 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Voihan harmi teidän kuivauskonetta, tuollainen on iso ärsytys ja itkunkin aihe, ja aiheuttaa kamalasti lisätöitä, mutta onneksi kone toimi lopulta.
  Mulla oli joskus lämpörullat, mutta en ole vuosiin laittanut mitään paplareita tukkaan.
  Voi Söpöä, tsemppiä hänen kanssaan.

  • villananna kirjoitti:

   Söpö on kyllä yksi kohelo. Tänään se hyppäsi autosta ja veti nupit ja satutti itsensä. Sellainen se on…

 2. Suvi H kirjoitti:

  Voivitsit! Toivottavasti kuivuri nyt taas toimii putsausten jälkeen.

  Toisinaan on hyvä kirjoittaa tunteita ulos, joten siksi tämä olikin arktisen mukava postaus lukea.

  Toivon sulle parempaa viikkoa! ?

 3. Anne N kirjoitti:

  Joskus maailma tosiaan voi mennä yllättävän pienestä asiasta nurin, ei harmitukselle aina mitään voi. Toivottavasti kuivuri taas toimii ja tämä viikko on lähtenyt kivasti käyntiin! 🙂

 4. finintirol kirjoitti:

  Mulla on tapana joskus, kun harmittaa pikkujutut tai isommatkin istua alas, hengittää syvään ja toistaa mielessä tai ihan ääneen ”sulla on kaikki ihan hyvin, ota rennosti”. Sitten mielikin alkaa sen uskomaan, no ei aina, tehden harmistuksesta pienen tai vieden sen kokonaan pois 🙂 Tuo Matrixinkin katsominen oli hyvä juttu. Se vie ajatukset muualle. Muuten ne pyörisi saman ongelman ympärillä vain kasvaen kuin lumipallo

  • villananna kirjoitti:

   Pitää testata tuota. Tosin olen niin temperamenttinen, että voi olla, ettei onnistu 😀 matrix oli tosiaan hyvä veto ja hetkeksi unohtui kaikki.

 5. Jonna kirjoitti:

  Tällaiset päivät on kyllä p*rseestä! Joskus tuntuu että kaikki menee plörinäksi, ihan jostain kahvin teosta, tavarat tippuu käsistä, vettä roiskuu ja saa miettimään elämän tarkoitusta uudestaan. Uuusia tuulia kohti vain 😀

 6. I don´t speak Polish kirjoitti:

  Aikamoinen päivä! Joskus ihmettelen miten kaikki kurjat jutut yleensä osuvatkin yhdelle ja samalle päivälle tai lyhyelle ajanjaksolle!

  Onneksi huomenna on aina päivä uusi ja harvemmin kahta yhtä huonoa päivää osuu peräkkäin:)

  https://www.lily.fi/blogit/i-dont-speak-polish/

  • villananna kirjoitti:

   Tavallaan oikeastaan ihan hyväkin asia, että ne tietyt jutut osuu sille yhdelle päivälle, kurjaolo kestää siis vain sen päivän 🙂

 7. Älykodin avaimet kirjoitti:

  Jotkut päivät on kyllä juuri tällaisia, että yksi asia menee pieleen ja sitten lähteekin kaikki menemään päin prinkkalaa. Kun oikein harmittaa, niin antaa tunteiden kerralla tuntua kunnolla, se usein helpottaa. Sitten voi todeta, että ei tässä maailman loppu tullut. Tsemppiä Söpön kanssa!

 8. petra kirjoitti:

  Kuulostaa ihan meidän kuivurilta! Tosin nyt opin, että pyyhkeet täytyy lingota vielä toisen kerran, niin sitten kuivuri jaksaa ne kuivattaa 😀 Taitaa olla meillä kuivurin uusinta edessä…. Tunteet on tärkeä päästää ulos, niin minä ainakin uskon! <3
  http://www.sangynalla.fi

 9. Nora kirjoitti:

  Mulla entinen pesukone alkoi vedellä viimeisiään, kun huomasin, että lattialle alkoi tulvia vettä eikä vesi positunu kunnolla pesukoneen rumusta. Kylpyhuoneen lattia lainehti vettä ja yritin kauhoa sitä pois ja imeyttää rätteihin ja sanomalehtiin. Pesualtaan hajulukko oli tukossa ja se oli ainakin yksi syy miksi pesukoneen rumpu, pesuallas ja lattia lainehtivat vettä, mutta oli pesukonekin jo lähes 15 vuotta vanha.

  Toivottavasti kuivausrumpu nyt toimii ja pyyhkeet ja peitteet ja muut rummussa kuivatettavat tulee kuiviksi.

  Harmi, että pyykit piti pestä uudestaan, kun eivät kuivuneet kunnolla ja haisivat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.