Hae
VillaNanna

Lauantai illan huumaa

Pääsin lauantaina treffeille elämäni miehen kanssa. Mamma Mia 2 iltanäytökseen, vatsassa lepatti perhosia ja tunnelma oli korkealla, niin korkealla, että montaa kuvaa ei tule mutta haluan silti kertoa miten hoidamme suhdettamme. Vaikka teemme paljon juttuja yhdessä, niin käytännössä treiffeillä käydään todella harvoin ja kun treffeille mennään, tehdään se meidän näköiseksi. Tällä kertaa se oli leffa ja jäätelö, viime vuonnahan me mentiin pyörimään Lintsille.
Suhdetta ei tarvitse lähteä ulkomaille hoitamaan, tai edes toiselle paikkakunnalle. Nämä tällaiset muutaman tunnin hetket ovat ihan yhtä tärkeitä kuin pidemmät yhteiset viikonloput. Meille ainakin. Koska pojat ovat jo isoja, niin meidän on helppo myös mennä yhdessä eri paikkoihin ja mies tykkää viedä minua, itse kun en oikeasti tekisi muuta kuin ompelisin tai neuloisin, niin on hyvä, että minulla on mies, joka repii minut muuallekkin. Olen toki kova menemään itsekkin mutta on se mukavampaa mennä toisen kanssa kuin yksin.

*    *    *    *    *

Mamma Mia 2 oli todella hyvä ja viihdyttävä ja tanssin koko leffan ajan. Miten voikaan tulla niin oma lapsuus mieleen kun joka puolella soi ABBA ja elämä oli niin erilaista. Voin luvata, että ostan leffan kun se joskus myyntiin tulee ja voin luvata myös sen, että katson sen uudelleen ja uudelleen, niin kuin olen tehnyt ensimmäisen osan kanssakin.

Minusta on valtavan ihanaa se, että jatko-osatkin voivat olla hyviä. Tähän mennessä jatko-osat ovat aina olleet suuria pettymyksiä elokuva elokuvan jälkeen mutta tässä on odotettu ja mietitty pitkään miten tarina etenee tai menee ajassa taakse päin. On ihan pakko sanoa, että nuoren Tanyan roolivalinta oli todella onnistunut,  Jessica Keenan Wynn sopi todella hyvin rooliin ja joutui välillä todella miettimään, että oliko siinä nyt eri henkilö roolissa vai oliko Christine Baranski maskeerattu nuoreksi. Niin hyvin toimi kaikki. 
*    *    *    *    *

Koska lauantaina iltakin oli aika lämmin, valitsin päälleni viskoosia. Tunika on ommeltu ja näitähän minulta löytyy myös todella paljon, yksi lempi kaavoistani. Pöksyt on ilmaisosastolta ja kengät on aikanaan ostettu Tallinnasta ja ovat tänä kesänä olleet todella kovassa käytössä. Johtuen siitä, että en ole jaksanut etsiä kenkiäni ollenkaan…
Viskoosi on ollut tämän kesän juttu, ihanan vilpoisaa ja lennokasta. Ei ihan ekologisemmasta päästä kuitenkaan mutta näitä viskoosi kankaita nyt sattuu olemaan valtavat määrät minulla varastossa ja kaikki meinaan tehdä, en niitä meinaa pois laittaa kuitenkaan, vaikka meillä on tilan puutetta täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *