Hae
VillaNanna

Pojan rikkinäinen sänky

Pojan rikkinäinen sänky

Keväällä pojan rikkinäinen sänky laitettiin palasiksi. Lähes kaikki osat ollaan nyt saatu hyödynnettyä johonkin ja voin kuulkaa sanoa, että olen todella tyytyväinen. Yksi juttu valmiistuu vielä, joten se esitellään erikseen sitten kun se joskus on valmis. Siihen käytetään myös sängystä jääneitä jämiä tai jos se ei onnistu, niin meillä on varastossa vino pino muuta puutavaraa.

Pojan rikkinäinen sänky

Pojalla on siis ollut kaksi kapeaa sänkyä vierekkäin ja toinen niistä sanoi sopimuksensa irti, joten koska sen vieminen oikeaan osoitteeseen Sorttiin olisi ollut aivan älytön projekti, niin päätimme laittaa sängyn palasiksi ja tehdä omaan käyttöön niistä jotakin. Heti kun saatiin revittyä sänky palasiksi saatiin kaksi asiaa heti käyttöön. Eli sängyn jousiosat. Yksi laitettiin puoliksi ja toinen puoli upotettiin aitaan ja toinen nousi paviljongin katolle lampuksi. Homma ei ole ihan vielä ohi, sillä lopputulos ei ole ihan vielä täysin valmis, ainakaan lampun suhteen.

Sängyn runko taas muokkautui yhdessä vanhojen ikkunoiden kanssa viljelylaatikoksi kasvimaalle. Sinne laitettiin eilen kasvamaan persiljaa, kukkakaalia sekä salaattia. Katsotaan sitten mitä sieltä tulee, tuleeko yhtään mitään. Kukkiakin laitettiin kasvamaan sinne tänne, että ne pitäisi hiukan ei toivottuja ötököitä poissa. Vielä kesäkurpitsat on laittamatta, mutta ne laitetaan tuossa kesäkuun alussa sitten. Nyt kasvimaa on pitkälti sellainen mitä sen pitääkin olla. Perunaa tulee ja muita yrttejä. Toivottavasti onnistuu, viime vuonna sato meni kaikkien muiden osalta pipariksi paitsi perunoiden, tillin, raparperin ja mustaherukan. Jos ennen kuvat kiinnostaa, niin Instagramissa löytyy video: Linkki.

Pojan rikkinäinen sänky Pojan rikkinäinen sänky Pojan rikkinäinen sänky

Vanhoista ikkunoista

Ikkunoita meillä on vielä jäljellä ja osasta saadaan rakennettua jotakin, jota olen suunnitellut jo pidempään, ensin pitää vain selvittää minne kyseinen asia mahtuu. Menee tällä haavaa etupihalle, jonne pitää muutenkin hankkia jotakin koristelemaan julkisivua. Meille etupiha on lähinnä ollut vain pyörien pitopaikka. Etupiha kun ei meillä ole mikään iso. Eikä sitä saa mitenkään laitettua kivaksi siitä syystä. Taitaa olla muuten ainut piha, jossa ei ole kunnollista etupihaa tässä yhtiössä.

En kuitenkaan valita siitä. Meillä on kyllä niin ihana oma pieni paikka tuossa takapihalla, se on oikea nähtävyys, aina joku onnistuu tulemaan kurkkimaan sitä. Kerrankin istuin ihan rauhassa pihalla kun joku tyyppi tuli ihan melekin portista sisälle katsomaan millainen piha meillä on. Ei vissiin huomannut meikäläistä heti siinä katsoin tyyppiä silmät suurina, että anteeksi nyt mutta tämä on privaatti. Onneksi nykyään tuo meidän aita edes vähän blokkaa näkyvyyttä, niin ihan kaikki ei tunge iholle.

Pojan rikkinäinen sänky

Pojan rikkinäinen sänky

Rentoa lauantaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

  1. Nadine G kirjoitti:

    Tässä on oikein nerokkaasti hyödynnetty vanhoja osia. Ei itselleni tulisi mieleen, että sängyn paloista voi tehdä aitaa tai lamppua ja ikkunoista olisi kasvulaatikoiden osiksi.

  2. Jonna jowi Sihvonen kirjoitti:

    Tällästä uusiokäyttöä kyllä arvostan! Rinkulat meni hyvin kasvualustaksi ja kivat nuo ikkunat myös!

  3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Tuotteiden uusiokäyttö on aina niin inspiroivaa 🙂

  4. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

    mahtavaa ideointia sulla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *