Hae
VillaNanna

Ihanat villavaatteet

Ihanat villavaatteet

Meikäläinen rakastaa erilaisia villavaatteita, oli ne sitten mekkoja, hameita tai paitoja. Toki tähän lukeutuu myös kaikki ihanat kaulaliinat, pipot sekä sukat. Ihanat villavaatteet lämmittää hyvin talvella ja ne myös näyttävät todella ihanille päällä. Minulla on aika monta villaista hametta, ne on neulottuja tai ommeltuja, vanhoista paidoista tehtyjä tai ponchoista. Niitä on monenlaista tuolla kaapissa. Minulla on kuitenkin kolme hametta, joita en oikein ole osannut käyttää, ehkä siksi, etten ole vain kyennyt yhdistämään niitä mihinkään. Nämä kolme hametta ovat siis minun projektini hetken aikaa. Koitan löytää sellaisen sopivan asun niihin, joissa viihdyn ja ei, näitä hameita ei olla laittamassa pois.

Hameet ovat minun itseni tekemiä ja ne kuuluvat samaan kategoriaan kuin liivi, jonka esittelin juuri hetki sitten täällä blogissakin. Joskus on vaatteita, joita kannattaa säästää ja nämä hameet ovat yksi sellainen, joka on ollut hyvä säästää. Joitain asioita kannattaa säästää, sillä niistä voi myöhemmin muodostua se lempivaate. Ei tietenkään kaikkea kannata, mutta se ehkä pino kuitenkin.

Ihanat villavaatteet

Ihanat villavaatteet

Laitoin jokin aika sitten näistä villahameista kuvan yhteen tyyli ryhmään Facessa ja kyselin, että mitä he yhdistelisi niiden kanssa, näiden vinkkien ja ideoiden pohjalta olen alkanut kaivella kaappejani ja koitan luoda jokaisesta hameesta muutaman erilaisen asun. En siis yhtään tiedä toimiiko asut päälläni ollenkaan, tasokuvat kun on aina ihan eri asia kuin vaate päällä.

Joskus on todellakin kiva vähän leikkiä ja funtsia joitakin vaatekappaleita, onko niistä mihinkään. Näiden hameiden kohdalla on vähän se, että kun ne on itse neulonut, niin en ihan heti halua niitä laittaa jakoon. Joidenkin neuleiden kanssa on kyllä eri juttu, mutta nämä kolme hametta taas eivät kuulu siihen pinoon, jotka antaisin pois.

Ihanat villavaatteet

Pitkä harmaa villahame

Tämä hame on näistä kolmesta haasteellisin jostakin syystä. Jotenkin kaikki näyttää tämän kanssa päälläni jotenkin omituiselle, mutta yritetään silti.

 • ruudullinen flanellinen kauluspaita
 • musta tai valkoinen kauluspaita
 • valkoinen neulepaita
 • kaarrokeneule
 • kelsiliivi
 • peplum -helmainen takki

Valkoinen villahame

Tämä hame on jotenkin hiukan helpompi, ehkä. Tykkäisin yhdistää tämän kanssa erilaisia neuleita, vaikka toki tämän kanssa sopii myös hyvin ohuemmat materiaalit.

 • eläinkuosinen kauluspaita
 • ruskea kauluspaita
 • beige ohut neule
 • eläinkuosinen neule
 • kukalliset kauluspaidat

Lyhyt harmaa hame

Tämä hame on minulle super arvokas, tärkeä ja neulominenkin oli tärkeä tie minulle. Näistä hameista kerron myöhemmin toki lisää ja niiden tekoprosessista.

 • musta poolo
 • vaalea farkkupaita
 • vaaleanpunainen neule
 • suklaanruskea paita
 • sini/sinapinkeltainen paita
 • kamelinvärinen paita
 • kirjoneule iloisin värein

Tässä on jotakin ideoita, joita voisi testailla ja kokeilla, jos ne vaikka sopisi päälleni. Haaste on heitetty itselle ja vastaanotettu myös. Nyt vain tuumasta toimeen ja testailemaan. Tervetuloa mukaan tähän projektiin…

Vinkkejä otetaan vastaan mielellään ja ne voi heittää tuonne kommenttikenttään!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

8 kommenttia

 1. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Itse en oikein osaisi kyllä neulehametta yhdistää paitsi neuleeseen. Joitakin vuosi(kymmeniä) sitten oli Anne Linnonmaa -merkkiset neuleet suosittuja ja niissä usein oli neulepusero tai jakku ja lyhyt tai pitkä hame, jopa neulehousut, samaa väriä ja kuosia. Silloin minullakin niitä oli ainakin luonnonvalkoisina ja mustina, mutta eipä ole enää yhtään jäljellä.

  • villananna kirjoitti:

   Itse en taas noista kokoasuista niin välitä, pitää olla jotakin mikä rikkoo ja muokkaa asua erilaiseksi.

 2. Jasmin kirjoitti:

  Oih ois ihana omistaa vaaleenpunanen neule! ?

  Huomenna alkaa joulukuu, jee!

  • villananna kirjoitti:

   Joo, muutama semmoinen löytyy itseltäni vaikka väri ei kuulu mun väripalettiin.

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Villavaatteita onkin saanut taas kaivella esille 😀

 4. DML kirjoitti:

  Omistan pari villavaatetta ja ne ovat kyllä ihania. Lisäksi ne ovat kestäneet vuosia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *