Hae
VillaNanna

Second Hand myymälä Moody Monday

Ihanan suloinen Second hand myymälä Moody Monday löytyy Helsingin Vallilasta. Myymälä on pieni mutta raikas tuulahdus, jossa voi tehdä monenlaisia löytöjä. Tai jos ei ostelu kiinnosta, voi viedä omat vaatteet sinne myyntiin. Itse pidän paljon Boutique -tyyppisistä myymälöistä ja tämä on paljon juuri sellainen. Täällä voi ostosten lomassa nauttia myös kupillisen kahvia halutessaan. Tutustu myymälään linkissä.

Second Hand myymälä Moody Monday

Tästä on jo paljon aikaa kun kävimme ensimmäisen kerran tutustumassa tähän söpöön paikkaan. Satuin näkemään Instassa nimen ja mietin, että tuonne pitää päästä käymään kääntymään. Kun vietimme meidän hääpäivää, niin kotiin mennessä mies kurvasi Vallilan kautta ja pääsin tutustumaan tähän kauppaan. Alun perin en ajatellut ostaa mitään mutta mieheni löysi minulle heti keltaisen mekon, olin puhunut pitkään, että tarvitsen keltaista väriä elämääni, minulla kun ei oikein kirkasta keltaista ole missään vaatteessa. Näin ensimmäinen löytö tuli vastaan. Lopulta vaatteita oli neljä ja odotan kovasti, että pääsen niitä käyttämään.

Myymälä on tosiaan suloinen ja vaikka on aika pieni, on se silti valoisa. Noh, lastenosaston puolella en käynyt mutta ylätasanteella ainakin valoa oli paljon. Käytävät ovat pienet, joten jos enemmän ihmisiä, niin kannattaa malttaa mieltä ja hymyillä vaan kauniisti ja pyytää anteeksi kun koittaa siirtyä toisen ohi. Sopu antaa tilaa, eikö vain? Tämä on kuitenkin kiva paikka pistäytyä, kun lähtee kirppiskierrosta tekemään.

Second Hand myymälä Moody Monday

Mitä kivaa ostin?

Löysin tosiaan pari aivan ihanaa juttua, värit olivat ne asiat mitä etsin, en niinkään sitä vaatetta. Tämän vuoksi mukaan lähti lopulta keltainen mekko, keltainen trikoohame, pallollinen kesäpaita ja paksu kirkkaan pinkki neule. Neuletta olenkin jo ehtinyt käyttämään töissä, mutta muita en vielä kertaakaan. Toivonkin, että kelit kohta paranisi, että voisi pukea päälleen mitä haluaa, ohuempaa siis. Ostokset on tehty siis talvella, mutta tämän tyyppisissä kaupoissa myydään aika paljon eri kausien vaatteita mikä on oikein hyvä, kun voi varautua hyvissä ajoin kesään.

Minulle tänä keväänä keltainen väri on todella tärkeä, ihan siitä syystä, että alkuvuosi on ollut todella vaikea. Keltainen väri selkeyttää ja antaa luovuutta. Sitä selkeyttä nyt tarvitsen aika lailla, että tästä murheen keväästä pääsen parempaan kesään. Keltainen parantaa stressikykyä ja antaa voimaa. Näitä tarvitsen sen verran paljon nyt, että siksi tarvitsen keltaista väriä auttamaan minua.

Mitä pidätte löydöistä?

Mukavaa päivää kaikille! 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

2 kommenttia

  1. Jael kirjoitti:

    Onpa söpö mekko:) Voi kun pääsisi nyt Helsinkiin second hand-ostoksille…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.