Hae
VillaNanna

En tiennyt kadottaneeni kenkiä

En tiennyt kadottaneeni kenkiä

Tosiaan, en tiennyt kadottaneeni kenkiä. Olen muuton tohinassa kadottanut todella paljon asioita, enemmän kuin olisin halunnut. Mutta olen myös löytänyt asioita, joita en ole tiennyt minulla olevan. Olen siis löytänyt kolmet kengät, joita en tiennyt minulla olevan tai että ne ovat hukassa. Ilmeisesti olen ne ostanut kuitenkin mutta ne on laitettu heti johonkin laatikkoon ja ne ovat sinne sitten unohtuneet.

En tiennyt kadottaneeni kenkiä

Olen siis löytänyt kengät jo viime vuoden puolella, mutta koska laiskuuttani en ole kuitenkaan näistä kirjoittanut mitään. On ollut niin paljon kaikkea muuta ihmeteltävää, mutta nyt tähän väliin ajattelin kertoilla hiukan, että miten tällaiset kopottimet löysin ja mitä näille nyt tapahtuu. Kengät on ilmeisesti jotakin varten hankittu, mutta mitään muistikuvaa syystä ei ole, sillä en edes näitä kenkiä muista. Muutossa laitoin kiertoon kaksi isoa roskasäkillistä kenkiä ja nämä kengät löytyi vasta täällä uudessa asunnossa kun aloin tyhjentämään pusseja sekä laatikoita.

Niin kuin tiedätte, tai ainakin te, jotka olette minua vuosia jo seuranneet, minun yksi heikko kohta on kengät ja niitähän sitten on ja paljon. Todellakin paljon. Niitä ei ole 50 paria, vaan niitä on edelleen yli pitkälti yli sen 50 paria. En halua edes sanoa miten paljon kenkiä minulle vielä jäi ison karsimisen jälkeen. Tällä hetkellä kaikki jäljellä olevat talvi kengät on täällä asunnossa ja kaikki kesäiset on varastossa. Nämä kengät on siis tässä asunnossa kun en ihan ole varma mitä näille teen.

Osa kengistä kadonneet, osa löytyneet

Nämä kengät siis löytyi kun etsimällä etsin tässä yksiä talvikenkiäni ja nyt pelkään, että olen ne vahingossa laittanut kiertoon. Kengät oli kalliit ja niitä en nyt ihan heti uusia saa hankittua. Se harmittaa todella paljon. Mutta koska kenkiä on vielä levällään sen verran paljon, niin toivon kovin, että nekin jostain löytyisi. En kuitenkaan sitä toivo, että yksien rakkaitten kenkien tilalle löytyy kolmet ei niin rakkaita…

Meidän porukan vaatteita oli juuri myynnissä Siisti Kirppiksellä ja tavaraa meni oikein mukavasti, mutta Ikean kassillinen jäi vielä myymättä, hyvää vähän käytettyä miesten vaatetta ja minun tekemiä vaatteita jäi. Kenkiä en kuitenkaan vienyt yhtään myyntiin, vaikka ensin niin suunnittelin. Minun kun on aika vaikea luopua kengistäni. Varsinkin kun jo kaksi roskasäkillistä laitoin menemään.

Minulla on siis vielä kaksi Ikean kassillista vaatetta, jotka pitäisi saada myytyä pois ja mietinnässä olisi, että laittaisin myös kenkiä myyntiin samalla kertaa. Katsotaan nyt missä myyn ja millä tavoin…

Mukavaa päivää!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Pinterest

LUE MYÖS:

Kenkäfriikin tunnustus

Tammiston Kontti

 

2 kommenttia

  1. Mare kirjoitti:

    Komeat löydöt 🙂
    Kauniita kenkiä hurjan korkeilla koroilla. Kateellisena katselen. Olen ollut korkokenkätäti. On aina ollut hyvä olla korkoa, koska pituutta on surkean vähän annettu. Olen kuiten telonut nilkkani useampaan kertaan (vaikkakaan ei kertaakaan korkokengillä) niin viimeiset 5-6 vuotta olen mennyt jo täysin korottomilla. Ihailen aina kauniita korollisia jalkineita, vaikka ovatkin jo taakse jäänyttä elämää.

    • villananna kirjoitti:

      Todellisuudessa kuljen nykyään harvoin koroilla. Mutta kuljen siltikin edelleen. Korot on olleet mun tavaramerkki ennen, mutta mua kiellettiin fyssarilla kukemaan niillä ja jouduin harjoittelemaan matalilla kulkemista. Se on edelleen mulle vaikeaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *