Hae
VillaNanna

Kierrätyskeskuksen kaffekupposet

Kierrätyskeskuksen kaffekupposet

Kierrätyskeskuksen kaffekupposet ovat vieneet minun koko käden, menin antamaan muutama vuosi sitten niille pikkurillin! Kannattiko? No mielestäni kyllä. Minä siis kerään kahvikuppeja, pikkuisia yksittäisiä kahvikuppeja, joita löytyy ilmaisosastolta. Joskus tosin saatan ottaa parikin samanlaista ja nyt kävi niin, että Kierrätyskeskuksessa oli 0,50€ laatikko, jossa oli söpöjä kuppeja, asetit sekä leipälaitaset. Noh, enhän minä voinut olla ottamatta kahta suloista kuppia tykötarpeineen.

Nämä pikkuruiset kaffekupposet ovat niin ihanan kuvauksellisia ja näyttävät jokaisessa kuvassa niin ihanille. Se onkin vain yksi syy miksi näitä hankin. Toinen on niiden monipuolinen käyttö. Tarjoilen niistä levitteitä, hunajaa, hilloa, mitä nyt ikinä milloinkin on pöydässä syötävää. Kattaus näyttää niin suloiselle kun ottaa mukaan erilaisia pieniä kaffekuppeja.

Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto

Olen aikaisemmin kirjoittanut pariin otteeseen siitä mitä kaikkea ihanaa löytyykään kierrätyskuksen ilmaisosastolta. Pikkuruiset kahvikupit ovat yksi sellainen asia, joita sieltä ilmaisosastolta haen. Vaikka kuvien kahvikupit eivät sieltä ole, niin lähes kaikki muut tämänkaltaiset kupit ovat. Aikaisemmista postauksista voit lukea täältä sekä täältä. Toisesta linkistä löytyy myös ilmaisosastolta löytyneistä kahvikupeista kuvia. Ilmaisosaston salainen maailma avautuu pikku hiljaa mutta kun se avautuu, on kaikki ihanuudet kädenulottuvilla.

Kierrätyskeskuksen kaffekupposet Kierrätyskeskuksen kaffekupposet

Nämä suloiset Kierrätyskeskuksen kaffekupposet ovat myös hyvä postauksen aihe, niin valokuvina kuin myös juttuna. Sitä ei ihan heti ymmärrä miten monikäyttöisiä nämä suloisen romanttiset kupposet onkaan! Täytyy sanoa, että tuntuu aika hienolle siirtyä keräämään jotakin muuta kuin kenkiä. Ne kengät kun vie paljon enemmän tilaa kuin kahvikupit, vaikka minulla on pieni jalka. Ei kuitenkaan niin pieni kuin nämä kupit. Eikös ole ihania?

Nyt voi estottomasti kertoa mitä kaikkea keräät itse sinne kaapin perukoille? Onko se postimerkit, meikit vaiko pitsiliinat? Kaikki kertomukset omista keräilykohteista käy, ne voi sitten esitellä sanallisesti ja linkein tuonne kommenttiosioon. 


Olen valtavan pahoillani siitä, että kuvissa vilahtelee meidän oma murunen Söpö, josta on muodostunut varsinainen linssilude, kuten isosiskostaan Nupusta. Heti kun kamera tulee nenun eteen on molemmat koirat menossa mukana. Mutta ei aina. Kun haluan kuvata vain Nuppua ja Söpöä, niin he eivät halua. Vain silloin homma onnistuu kun kuvaan jotakin ihan muuta.

Ei minulla ole mitään sen kummoisempaa asiaa, nämä ihanat astiat saavat ottaa kaiken huomion itseensä. Niillä on varmasti mahtava tarina kerrottavana siitä elämästä, jota ovat saaneet seurata ennen minua. Ehkä siksi vanhat tavarat miellyttävät minua. Niiden historia, millaisen ihmisen kotia ovat ilostuttaneet. Mielenkiintoista!

Ihanan iloista päivää kaikille!

-Melissa-

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Söpö on aivan loistava lisärekvisiitta kuviin 😀

 2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Vähemmän enää keräilen, ennemminkin hankkiudun eroon. Mutta kierrätys on kyllä kiva juttu – tänään ostettiin uudet syksyteemaiset lakanat ja samalla vietiin kaksi vanhaa pussilakanasettiä kierrätykseen. Finlaysonilla niistä sai 20 euroa alennusta uusista!

 3. Henna kirjoitti:

  On kyllä tosi suloiset kupit 🙂 Itselläni on astioiden kanssa tosi yksinkertainen ja simppeli linja, mutta just rekvisiitaksi yms käyttöön tällaiset toisi kyllä kivaa piristystä!

 4. Marjo kirjoitti:

  Suloisia kuppeja ? Minun heikkouteni on juuri astiat ja vanhat tavarat. Ostan nykyään paljon harkitummin kuin ennen koska säilytystilaa ei ole koskaan riittävästi. Voi tuota söpöä kuvausassaria❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *