Hae
VillaNanna

Toilettepussi

Toilettepussi

Toilettepussi Villa & Villa -blogin ohjeiden mukaan. Toilettepusseja tarvitaan aina ja nyt oli pakko ommella uusi, kun vanha alkaa olla entinen kapistus. Tosin se onkin todella vanha. Olen sen aikanaan 80 -luvulla saanut joululahjaksi. Eli todella vanha. Mutta kyllä siinä vielä henki pihisee ja käytän sen loppuun asti. Mutta tälle matkalle en sitä uskaltanut enää ottaa mukaan.

Toilettepussi

Tein tosiaan pussukan Villa & Villa -blogin ohjeiden mukaan, muutaman muutoksen tosin tein kun halusin hiukan toisenlaisen mitä ohjeessa oli. Tereet jätin siis pois ja laitoin vinonauhat sisäpuolelle, joten näin pussukka pysyy hyvin koossa. Tein isomman pussukan mitoilla ja se toimikin erittäin hyvin. On tilava ja sinne mahtuu helposti monen monta asiaa. Vaikka ohje ensin vaikuttaa kovin monimutkaiselle, niin sitä se ei todellakaan ole. Kun alkuun pääsee, niin kohta on jo valmis.

Tykkäsin ohjeesta sen verran paljon, että teen myös pienemmän version pussukasta. Siihen saa sitten kivasti vähän pienempää tavaraa pakattua ja on kiva kun molemmat pussukat ovat samanlaisia. Ja kannattaa muistaa kun näitä tekee, että ne ovat oikeasti tilavia. Tavaraa mahtuu hyvin. Olenkin tyytyväinen siihen, miten nämä minun matkapussukat onnistui näin hyvin. Ja nyt matkan tässä vaiheessa onkin hyvä sanoa, että tulivat hyvään tarpeeseen.

Mitä pakkaan toilettepussiin

Tähän pussiin pakkasin kihartimen sekä hiuskiinteet ja muut putelot, jotka eivät kuulu meikkipussukkaan. Niitä ei onneksi montaa tullut mukaan, niin sain mahtumaan hyvin myös hajuveden, kiven, hammasharjan ja tahnan sekä voiteet. Tilaa jäi paljon, mutta se ei haittaa yhtään mitään, sillä parempi on kun pussukka ei ole piripinnassa. Vai mitä? Koska pussukka aukeaa hyvin paljon, ei tarvitse tyhjentää koko pussia saadakseen tietyn asian käsiinsä. Sen saa oikein hyvin otettua vaikka olisi alimmaisena.

Tykästyin myös pussukan kuosiin. Ilmaisosastolta löysin muutaman pätkän tätä tilkkua ja palasen kuviollista lakanaa ja niistä sain päällisen sekä vuorin oikein hyvin. Lopputulos miellyttää minua  ja vaikka toinen tulee eri kuosista, niin se ei haittaa yhtään mitään. Parempikin niin, luulisin. Muistaa helpommin mitä on pakannut ja minne. Ja kun pussit on erilaiset, niin helpompi muistaa.

Toilettepussi

Kivaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

4 kommenttia

  1. Anne kirjoitti:

    Vautsi. Nätti ja kätevän näköinen pussukka.

    Alkoi omakin ompeluintoni heräillä. Ompelukoneeni onkin elänyt hiljaiseloa jo pidemmän aikaa.

  2. Nadine kirjoitti:

    Tosi nätti kuosi ja ilmeisesti varsin tilava laukku!

    Itsekin toivon, että matkoihin pääsee aina välillä, niin pidän omat meikki ja toilettepussit valmiina. Mulla on myös sellainen Diginomad Survival Kit (https://viaperasperaadastra.com/2021/07/05/diginomad-survival-kit/), jossa on aina kaikki tarpellisimmat pakkattuna. Nyt on vain sellaine aika, että matkoille ei nyt ihan siitä vaan lähdetä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *