Hae
VillaNanna

Kisumisu villasukat

Kisumisu villasukat

Pinterest on ihmeellinen paikka, sieltä löytää kaikenlaisia ideoita, kuten vaikka nämä kisumisu villasukat. Innostuin näistä sukkasista heti, kun törmäsin näihin tuolla Pinterestin kummallisessa maailmassa. Villasukat ovat erittäin tarpeelliset tähän aikaan vuodesta ja vaikka nämä ovat nilkkamalliset, niin se ei haittaa mitään. Tärkeää on se, että ne lämmittävät varpaita. Jos tarvitsee suojaa myös nilkkoihin, niin kannattaa tehdä pidemmät sukat, sillä näiden tarkoitus on olla nilkkasukat.

Koska olen armoton vilukissa, niin minulla on yleensä pakko olla pidemmät villasukat aina jalassa. Lyhyille on kyllä oma paikkansa meikäläisen vaatevarastossa myöskin. Tosin nyt kun katsoo tuota villasukkavarastoa, niin olisi hyvä, jos ei hetkeen neuloisi itselleen sukkia. Alkaa meinaan olla sen verran täynnä kori, että pelottaa.

Kisumisu villasukat

Nämä villasukat on tehty Novita Nalle -langasta. Väreinä valkoinen, beige ja harmaa. Kasvoissa käytin pätkän mustaa. Mitään selkeää ohjetta ei ole, mutta ihan Novitan perussukkien ohjetta voi käyttää kun tekee näitä. Raidat tein valkoisen ja beigen kanssa. Raidoitus tosin ei ole mikään pakollinen, vaan voi tehdä suoraan myös kaksi väriset sukat, nämä eivät ole pakolliset.

Se minkä muuttaisin näissä vielä, olisi se, että neuloisin ehkä aavistuksen verran pidemmän varren. Muutoin sukista tuli napakat ja hyvät jalkaan. Näitä onkin pidetty tosi paljon valmistumisen jälkeen. Toisia en tosin hetkeen tee. Seuraavaksi teen jotkin ihan toisenlaiset sukat. Suunnitelmissa on jotkin suloisen roosan väriset, pitsiä ja romanttista sekaisin. Ne on minun juttuni tällä kertaa, kunhan saan tyttäreni villasukat vihdoin valmiiksi.

Tyttö on kovasti toivonut tietynlaisia villasukkia talveksi ja hyvissä ajoin syksyllä sanoi minulle niistä. Ongelma niissä on vain se, että kyseinen lanka on sellaista, että sitä on todella vaikea neuloa. Musta väri on sellainen, ettei sitä nää, ei pysty laskemaan kerroksia, ei näkemään silmukoita…Olet sokea kun neulot näitä. Siksi homma on edistynyt erittäin hitaasti. Että tämmöisiä hauskuuksia ne lapset sitten laittaa äitinsä tekemään. Uskon kuitenkin, että kyseiset sukat vielä valmistuu ja likkakin saa toiveensa mukaiset sukkaset.

Kisumisu villasukat

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Villasukat miehelle

Ekstra pitkät villasukat

Kauneimmat villasukat – Jäämeren velho

14 kommenttia

 1. Nora kirjoitti:

  Hienot sukat =)

 2. Jael kirjoitti:

  Onpa söpöt sukat, mjau:)

 3. Johanna kirjoitti:

  Näissä sukissa on ideaa.

 4. Elina/ MINI-blogi kirjoitti:

  Voi miten söpöt sukat!

 5. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Kivat, mutta liukkaat sellaisinaan pidettäviksi?
  Asunnossa, jossa on myös portaita, ei oikein uskalla liikkua kuin paljain jaloin 🙂 mutta tietysti sitten, jos käpertyy vaikka sohvannurkkaan, niin nämä voisi vetää jalkaan!

  • villananna kirjoitti:

   Ei oikeastaan ole, meillä on myöskin liukuesteet portaissa, niin ei haittaa.

 6. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Onpa suloiset villasukat! 🙂

 7. DML kirjoitti:

  Aivan ihanat! Mäkin haluan tuollaiset 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *