Hae
VillaNanna

Label Second Hand

Label Second Hand

Uusi tuttavuus Label Second Hand, sijaitsee Jätkäsaaressa aivan Länsisataman nurkilla. Tässä Kirppispäiväkirjan sivulla tutustutaan tähän suloiseen myymälään ja esitellään mitä tuli löydettyä. Tämä on myöskin kirpputoripäiväkirjan Käytännössä neljäs osa, mutta yksi kirppispostaus puuttuu välistä. En nimittäin ole sitä koskaan kirjoittanut. Se kyllä tulee muuttumaan vielä.

Label Second Hand

Label second hand tosiaan löytyy Jätkäsaaresta, Atlantinkatu 18. Aivan Länsisataman vieressä. Jätkäsaari on kasvava asuinalue ja Label on tosiaan hyvin keskeisellä paikalla. Jätkäsaaressa on nyt aika monta hyvää secon hand liikettä mikä on vain hyvä,  sillä kun me alueelle muutamme, niin löydän ainakin helposti itselleni jotakin päälle pantavaa. Toki alue, jossa myymälä sijaitsee on vielä paljon rakennuksia tulossa, joten sillä tavoin paikka on haasteellinen. Mutta hyvällä paikalla se silti on.

Myymälä itsessään on valoisa, pieni, mutta vaatteet on hyvin esillä, hyvä on myös se, että yhdestä nurkasta löytyy miesparkki, jossa miesväki voi istua ja pidellä shoppaajan kamoja sillä välin kun shoppaaja kiertelee kaupassa. Tuo miesparkki on mielestäni erittäin tärkeä asia oli kauppa mikä hyvänsä. Näin shoppailijalle on kevyempää kulkea myymälässä kun ei ole tavaroita roikkumassa käsissä. Harmi ettei sitä ole ihan kaikissa kaupoissa tajuttu. Toki ymmärrän sen, että useimmissa ostoskeskuksissa ne miesparkit ovat siinä kauppojen ulkopuolella, kun se on helpompaa niin.

Label Second Hand

Mitä ostin?

Alunperin ei pitänyt ostaa yhtään mitään, mennä vain katsomaan, mutta löysin kuitenkin pari asiaa, joita ei kaapistani löydy ja joillaisia olen kuitenkin etsinyt. Eli parit housut lähti mukaan. Molemmat housut ovat mallia porkkana, joten ne on helppo yhdistää lähes minkä tahansa kanssa. Myös farkkuinen kietaisumekko lähti mukaani, tämän mekon ehkä otan meidän pienelle reissulle mukaan. On kaunis ja sopii aiheeseen. Ostin myös tyttömäisen neuleboleron, jossa puhvihihat.

Siinä kaikki, muuta en tarvinnut. Kaikkea kivaa sieltä olisi voinut hankkia, mutta en tee niillä yhtään mitään, vain sellaisia joita tulee myös käytettyä. Olen siis erittäin tyytyväinen näihin vaatteisiin ja kädet jo syhyää, että pääsen yhdistelemään niistä uudenlaisia asuja. Eli meikäläisen kirpputoripäiväkirjan uusi tyhjä sivu on täytetty ja lupaan kirjoittaa mahdollisimman pian myös Uffin tasarahapäivistä, jotka olivat noin kuukausi sitten. Sieltä tuli hankittua vähän enemmän asioita ja sellaisesta myymälästä, jossa en juurikaan käy.

Päivän asuni oli itse tehtyä.

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Kirpputoripäiväkirja

Tallinnan ostokset

Bella kirppis saapui Helsinkiin

10 kommenttia

  1. Tyylimurun Tiina kirjoitti:

    Kuulostaapa kivalta kirpparilta! Mikään ei ole parempaa kuin löytää just mitä tarvii ja vielä hyvään hintaan. Tykkään siis kiertää kirppareita ja moni luottovaate että asuste onkin second hand löytöjä.

  2. Nadine G kirjoitti:

    Mulle tuli mieleen, että mitä niille kaikille vaatteille tapahtuu sen jälkeen, kun et enää jaksa niitä pitää? Tai et tykkää? Eihän kaikista tule väkerrettyä jotain muuta. Ommelet vaatteita, shoppailet, haet ilmaisosastolta – eihän mikään kaappien rivi vedä sellaista määrää. Olisi kiva lukea sellaistakin postausta, jossa vaatteiden elinkaarta avataan hieman.

    • villananna kirjoitti:

      Itse asiassa, blogissa kerrotaan paljonkin siitä mitä tekstiileille tapahtuu. Hyvin harvoin laitan vaatteita kiertoon, pojan vaatteita kyllä kun se kasvaa. Harvinaista oli siis tässä keväällä kun laitoin meidän perheen liian pienet pois ja ne tiputettiin kivasti tuonne Fidan lootaan. Hope yhdistykselle menee yleensä, mutta nyt ei ollut sopivaa aikaa siihen, joten menikin Fidalle. Pääasiassa siis tosiaan tuunaan uutta, jos hankin jotain se on minulla loppuun asti. Joskus joitain vaatteita tulee käytettyä joskus vähemmän kuin toisia, ne antaa sitten odottaa jonkin aikaa kaapissa kun taas otetaan käyttöön. Kun oma kaappi on täytetty vain sellaisilla vaatteilla, jotka on lempivaatteita, niin ei oikein semmoista ole josta en tykkäisi. Ongelma mulla on se, että paino jojoilee paljon ja siksi osa vaatteista siirtyy aina odottamaan ja kun taas paino tippuu, otetaan ne esille ja isommat taas odottamaan.

      Totta on, että tällä hetkellä olen hankkinut aika paljon vaatteita kirppareilta ja kohta taas sekin homma jää. Menee hiukan sykleissä tuo. Tällä hetkellä taitaa sekoittaa myös se, että tässä blogissa pyörii samaan aikaan myös postaukset, joita siirrän vähitellen vanhasta blogista tähän uuteen. Se on ollut monen vuoden urakka.

  3. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

    Kuulostaa mukavalta second hand -liikkeeltä. Mielestäni niissä on tärkeintä, että vaatteet laitetaan kauniisti esille. Miesparkki on hauska lisä. 😀

  4. Amalian maailma kirjoitti:

    Kuulostaa hyvältä kirppikseltä ja mahtavaa, että on miesparkki 🙂 Nättejä löytöjä teit, neulebolero on tosi kaunis!

  5. Mare Kinanen kirjoitti:

    Ihan mahtavia löytöjä olet taas tehnyt. Ei ole tullut käytyä vaikka niillä main usein kuljenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *