Hae
VillaNanna

Ilmaisosaston hämyssä

Ilmaisosaston hämyssä

Ilmaisosaston hämyssä tekee useasti mielenkiintoisia löytöjä, niin kuin olette huomanneet blogistani. Esittelen hyvin mielelläni löytöjäni ja jokaisen löydön kohdalla mietin sen tarkoitusta. Onko se enemmän tuunaukseen sopiva vai enemmän sellaisenaan käyttöön tuleva. Tässä sairaslomalla käytiin Nihtisillan tavaratalossa kääntymässä ja tein vahingossa pari kivaa löytöä, jotka löysivät tiensä kaappiini sellaisenaan.

Ilmaisosaston hämyssä

Yleensä sellaiseen aikaan kun me tällä kertaa Kierrätyskeskukseen eksyimme, ei yleensä ilmaisosastolla mitään enää ole. Tämä päivä olikin näköjään poikkeus, sillä vaatelaatikot olivat täynnä tavaraa. Kaivelin laatikoita aika pintapuoleisesti, koska voimat eivät riittäneet sukellukseen, eikä tosin myöskään se, että laitoin pään alas. Mutta eipä minun tarvinnut kauhean alas taipua kun löysin ensimmäisen mielenkiintoisen vaatteen. Neuleen, vintage neuleen. Neule on tosin hiukan kärsinyt enkä saanut hihasta tahraa pois, mutta en anna sen häiritä itseäni nyt ollenkaan. Tahra on pieni ja meinaan koittaa poistaa sitä muutamaan kertaan vielä. Jos se ei onnistu, niin pitää miettiä miten tuunaan paidan.

Pian neuleen jälkeen käteni osui tummansiniseen pikeepaitaan. Rakastan pikeepaitoja, valitettavasti minulla ei ainoatakaan enää ole, joten tämä paita teki minut hyvin iloiseksi. Nyt alkoi hiukan hahmottua se, että nämä vaatteet tulee käyttöön sellaisenaan. Merihenkistä asua alkoi putkahdella päähäni kun siirryin seuraavalle vaatelaatikolle penkomaan. Tälläkään kerralla ei tarvinnut juuri kaivella kun käsi osui valkoiseen takkiin. Tämä takki sopi niin hyvin ajatukseeni merihenkisestä asusta. Tosin ymmärsin kyllä heti, ettei neule mahdu takin hihoihin. Mutta se nyt ei haitannut. Aloin muistella millaisia alaosia kotoa löytyy ja samalla kertaa vaatepinojen alta kurkisti jotakin raidallista. Kyllä, shortsit sinivalkoraidalliset shortsit. Hei, minulla on kaksi asua tässä! Ja nämä riittävät muutoinkin minulle, ei muuta kuin kotiin huoltamaan vaatteet.

Ilmaisosaston hämyssä

Ilmaisosastolta omaan kaappiin

Täytyy kyllä sanoa, etten ole hetkeen tehnyt näin itselleni mielekästä löytöä ilmaisosastolta. Ihastuin näihin vaatteisiin täysin ja parasta on se, että voin käyttää näitä yhdessä sekä erikseen muiden vaatteiden kanssa. Näillä voi rakentaa monenlaista asua, kuten merihenkistä, sporttista tai vaikka klassista.

Mitä löysin?

  • Vintage neule (hihassa tahra, jota en saanut pois)
  • Valkoinen takki
  • Pikeepaita
  • Raidalliset shortsit

Mitä mieltä te olette? Tuliko kivat löydöt? Olisi kiva joku päivä tehdä taas isompi ilmaisosasto kierros, jossa käyn läpi isoimmat Kierrätyskeskukset. Mutta jääköön se myöhemmäksi ajankohdaksi. Juuri nyt haluan mieluiten pyöräillä sekä ommella.

Tämä postaus oli lukijan toive, halusi nähdä mitä löydän ja voiko löydöistä tehdä asun, jota voi käyttää oikeasti ulkona. Olen muutama viikko sitten laittanut Instagramin stooreihin kyselyn mistä lukijat haluaa lukea ja tämä on ensimmäinen postaus siitä kyselystä. Kannattaa siis vastailla kyselyihin.

Rentoa päivää kaikille! 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.