Hae
VillaNanna

Pimp your shoes

Sanotaan, että naiset ovat kenkäfriikkejä, aina halutaan ostaa uusia upeita kenkiä. Joka päivälle pitää olla ainakin tusinan verran vaihtoehtoja tai vähintään joka asuun tusinan verran vaihtoehtoja. Mene ja tiedä pitääkö paikkansa ja itse en ainakaan tunnusta moista itsestäni. Mutta minun pitää tunnustaa se, että kenkiä on mahtava tuunata, muokata ihan uuden näköiseksi, siksipä haluankin nyt näyttää teille minun lempi tuunaukset mutta tällä kertaa kyseessä on minun ihanat kengät. Toivon, että saatte inspistä omiin tuunauksiin näistä hassutuksista. Ja muuten, kenkien tuunailu on helppa, todella helppoa. 

Kenkiä voi muokkailla monin tavoin mutta minulle boho tyyli on kaikkein omin vaikka muutakin teen välillä. Haluan hauskutella ja tehdä kengistä runsaat. Silloin voin laittaa päälle yksiväristä ja simppeliä kun jaloissa keikkuu mahtavat ja näyttävät kengät. Jokainen voi myös kertoa omat suosikki kenkänsä blogin uumenista ja saa olla eri mieltä kanssani mitkä ovat hienoimmat. Mutta nämä on minun mielestä kaikkein parhaat näistä kokeiluistani.
1. Boho bootsit
Muutama vuosi sitten minun oli ihan pakko saada boho bootsit, selasin Pintrestistä paljon kuvia ja ohjeita miten toteuttaa ideaani, juoksi ilmaisosastolla ja etsimällä etsin sopivia kenkiä tähän hommaan…Ja vihdoin ne löytyi, pitkän etsimisen jälkeen. En miettinyt kahta kertaa kun nämä kengät löytyivät ilmaisosastolta. Ja lopputulos on ykkönen.
2. Kärpässienet jalassa
Lempivärini on punainen ja kun nämä vanhat kuluneet puukengät löytyi ilmaisosastolta oli selvää, että kärpässienet saapuvat kotiin. Ihana punainen väri ja valkoiset täplät riemastuttavat tylsimmänkin asun. Kopina vaan kuuluu kun sipsuttelee katuja pitkin. Uskokaa minua, nämä huomataan.
3. Pääkallot tennareiden koristeena
Minun ihana mies jaksaa ymmärtää minua. Toiset naiset saa kukkia ja suklaata, minä tyttö saan kenkiä ja mikä parasta, sain häneltä täydelliset tennarit. Tennarit oli tosin minun vanhat, enkä niitä enää käyttänyt mutta mies teki niistä niin upeat, että ne ovat lempparini nyt.
4. Tylsät sandaalit astetta rouheammiksi
Aina ei tarvitse itse kenkää tuunata vaan voi tuunata kenkään kaikkea kivaa. Koristeet voi helposti tehdä niistä materiaaleista, joita sattuu kotoa löytymään. Tavalliset kengät muuttuvat nopeasti ihan toiseksi ja jokaiseen asuun kun tekee omat koristeet niin näyttää sille, että kenkiä on paljon, vaikka oikeasti niitä on vain yhdet.
Mukavaa iltaa kaikille!
-Nelli-

6 kommenttia

 1. Minn kirjoitti:

  Wau! Tosi hienoja!

 2. Karoliina Kazi kirjoitti:

  Vau – upeita luomuksia! Olet todella taitava ja samoin sun mies kun on taiteillut nuo hienot tennarit.

 3. Mere kirjoitti:

  Vau! Tosi upeita! Tennareita voisi itsekin maalailla, mutta musta musta tuntuu etten osaisi mitään rimpsuja kiinnitellä ilman että ne putoilisivat viimeistään siinä kohdassa kun lähden kävelemään. 😀

 4. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 5. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos 🙂 Mies tekee kyllä ihania juttuja myöskin.

 6. Melissa L kirjoitti:

  Ei muuta kuin maalailemaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *