Hae
VillaNanna

Kesän must have – Bohopöksyt

Minulla on alkanut uusi työvaihe ja olen siirtynyt nuorisotiloilta jälleen koulumaailmaan. Homma onkin osoittautunut vähän raskaamman puoleiseksi hommaksi ja viikko on sen vuoksi ollut todella raskas. En siis ole jaksanut miettiä näiden ihanuuksien kuvaamista päälläni, mutta tiedätte kyllä, että kesän aikana kuvia tulee näistä tänne ja paljon. Odotan siis kesää jo kovasti ja sitä, ettei tarvitse miettiä töitä ihan joka hetki kuten nyt. Eli tarvitsen lomaa ja paljon. Varmasti nukun ensimmäisen viikon vain ennen kuin lähden nauttimaan Helsingin antimista.

Mutta tänä kesänä minun must have – vaate on bohopöksyt. Olen tehnyt näitä ennenkin ja ainakin vanhan blogin puolella on tällaiset olleet esillä päällänikin. Nämä housut on kuitenkin annettu jo pois aikaa sitten kun oli niin monta vuotta välissä kun en näitä käyttänyt. Mutta nyt kun Lumppis-prosjekti on käynnissä ja laatikoista löytyy niin paljon kaikenlaista niin tietenkin innostuin kunnolla näistä hassuista housuista. Näiden variaatioita on tehty nyt niin pitkiksi housuiksi kuin myös jumpsuitiksi,
Näin aina innostun joistain kaavoista, jota sitten käytän niin pitkään, että kyllästyn. Minulla on ne tietyt luottokaavat joita käytän lähes aina. Tämä kaava ei ole ennen niinkään ollut mikään luottokaava, koska kaava ei ole mikään kovin helppo mutta kun sen oppii niin kaava on mitä ihanin, helpoin mutta myös näyttävin. Koitan kuitenkin, etten nyt ihan överiksi heittäydy vaan nämä saavat olla ne jutut, jotka teen tällä kaavalla, ainakin toistaiseksi. Pitkä lahkinen jumpsuit tosin kiinnostaa vielä näiden lisäksi mitä olen nyt tehnyt. Minä kun rakastan näitä jumpsuittejani.

Toinen kangas, jonka löysin lumppulaatikosta oli ohutta farkkua. Kangas on ajalta kun muutimme Helsinkiin, kävin tekemässä pienen ostoreissun ennen muuttoa, että ei ihan heti tarvitsisi alkaa kiertää kauppoja kun voi rauhassa tutustua kotiin ja laittaa kotia valmiiksi. Noh, näitähän on sitten jäänyt vinot pinot kaappeihin ja pakko alkaa saada tehtyä näitä pois. Toinen lumppulaatikon ihanuus oli vanha pussilakana. Lakanat on paljon käytetyt, ehjät mutta koska pidän kuosista paljon, en halunnut laittaa niitä Hope-yhdistykselle vaan ompelen niistä kivoja juttuja.

Malli on rento, hieman haaremimallinen, ei kuitenkaan paljoa. Hiukan vain roikkuu mutta tämän niksi on se, että ne ovat hietaisumallia. Se tekee mallista todella rennon ja myös erittäin kesäisen. Yhden kuvan löysin, missä on tehty hameesta housut tällä kaavalla. Kuvan löytää täältä. Tykkään todella paljon käyttää näitä päälläni. Ja varsinkin kun housut tehdään vielä sellaisista materiaaleista, jotka on suosikkejani…

Kuvissa
Itse tehty rannekoru
itse tehty farkkukassi
tuunattu t-paita
Toppi: Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto
Pieni punottu laukku: Kierrätyskeskus 3€
Vanha kamera: Minun omani, lapsuudesta

Kirppiksiä kannattaa kierrellä ja etsiä kesäksi ihania hepeniä, niitä omia must have juttuja. Minulla ei täksi kesäksi muita ole kuin tämä kaava, malli ja niin…Lupaan, että nämä tullaan näkemään monet kerrat täällä blogissa. Toki paljon muitakin löytyy mitä pitää kuvata ja mitä haluan teille näyttää mutta näillä minä menen kesään.

Ihanaa päivää kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *