Hae
VillaNanna

Pääsiäisen puputossut

Pääsiäisen puputossut

Pääsiäisen puputossut on suloinen lisä pääsiäisen koristuksiin, sekä juhlavaatteisiin. Puputossujen kavereina kisailee hiiritossut ja ne saavatkin leikkiä vapaasti keskenään. Pomppia ja loikkia pitkin pihaa ja olla hippaa myöhään yöhön asti. Meidän puput ja hiirulaiset elävät sulassa sovussa ja ovat hyviä kamuja keskenään. Näiden söpöläisten katsominen vie pahan mielen mennessään ja hymy nousee aina kasvoille. Nämä söpöydet sopii hyvin tähän aikaan kun eletään tiiviisti kotosalla ja koitetaan parantaa sitä omaa oloa mahdollisimman paljon. Nämä tuovat jalkoihin läpöä, sekä hyvää oloa, iloa unohtamatta.

Nämä suloiset puputossuset ovat Suuri käsityö 3/2016 lehden malli mutta muokkasin ohjetta enemmän minun näköisekseni. Koska en edelleenkään oikein osaa virkata, niin monen kurvin jälkeen sain kuin sainkin tossut vastaamaan omaa ajatustani, ainakin jotenkin. Ohje ei oikein minulle avautunut ja molemmat tossut ovat eri näköiset mutta tykkään näistä siitä huolimatta todella paljon. Sain hyvin pieniäkin langanpätkiä hyödynnettyä ja varsinkin porkkanat ovat hauska lisä tossuille.

Tällä samalla ohjeella voi tehdä helposti muitakin eläimiä ja jokaiselle perheenjäsenelle omansa. Se oma lempieläin, jos ei pääsiäisen puput ole se oma juttu ollenkaan. Tee kissa, koira, laama tai lammas. Ihan mitä ikinä tahdot. Kaikki käy!

Pääsiäisen puputossut

Pääsiäisen puputossut

Pääsiäisen puputossut

Minulle ei riittänyt tossukoihin pelkät silmät ja pupun söpö nenä vaan halusin siihen jotain Nellimäistä ja silloin se asia tuli mieleen…porkkana! Se puuttui tästä ja porkkana saadaan hyvin sopimaan tossukoihin niin, että laitetaan nilkkaremmi. Näillähän siis mennään. Söpöillä puputossuilla kipittelee mielellään pitkin kotia, vai mitä?

Tällä samalla idealla voidaan tehdä myös muita eläimiä helposti. Jokaiselle eläinrakkaalle omansa. Meikäläinen rakastaa kotitossuja ja siksi näitä löytyy vähän monesta materiaalista tehtynä. Niin ommeltuina kuin myös langoista tehtynä. Mielikuvitus on vain rajana näissä hommissa, ei muuta kuin kokeilemaan vaan mitä kaikkea saa erilaisista jämistä aikaan. Parastahan on se, että näistä on iloa pitkäksi aikaa. Tällaiset puput voidaan antaa vaikka tuliaisiksi jos mennään pääsiäisbrunssille ystävien luo.

Mikä eläin sopisi sinun jalkaasi?

Ihanaa päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

Hiirten elämää

14 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Onpa nuo tossut somat! <3

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  SIIS IHANAT! Mun on pakko saada tuollaiset mun elämään 😀

 3. Marjo kirjoitti:

  Aivan supersöpöt kotitossut ? Tuo porkkanen lisääminen tossuihin
  oli piste iin päälle. Oot kyllä tosi taitava ja kätevät käsistäsi!

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

 4. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Kauniit, mutta taitaisivat ainakin puulattialla olla kovin liukkaat, siis liikkumiseen!

  • villananna kirjoitti:

   Ei sen liukkaammat kuin muutkaan sukat, tosin voi näihin pohjiin laittaa liukuesteet myös.

 5. Johanna kirjoitti:

  Tuo porkkana on kuin piste i:n päälle. Söpösti olet virkannut nuo tossut ja vielä söpömmin porkkanat.

  • villananna kirjoitti:

   Onneksi sain niistä porkkanoista edes vähän porkkanan näköisiä 😀

 6. Veera kirjoitti:

  Ihanat! <3

 7. Minna Kristallikimarasta kirjoitti:

  Ihanan suloiset tossut ja sopii varmasti niin pienille kuin isommillekin tossujen tarvitsijoille:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *