Hae
VillaNanna

Aina ei onnistu vaikka tekisi mitä

Aina ei onnistu vaikka tekisi mitä

Nyt sen taas sanon, aina ei onnistu ja yritin korjata moneen kertaan. Purin kertaalleen koko hommankin, mutta ei auttanut mitään. Toki siitä pienempi tuli, mutta ei istuvampaa. Mikä sitten on ongelma tässä? Minulla on aivan liian lyhyt selkä tähän kaavaan. Sama ongelma minulla on monen muunkin valmiskaavan kanssa. Olen lyhyt, mutta jalat on pitkät ja selkä lyhyt.

Aina ei onnistu vaikka tekisi mitä

Laatikossa oli kasa farkkujämää, isompaa ja pienempää materiaalia, joten päätin testata yhtä kaavaa yhdestä lempikirjastani. Yleensä olen ottanut tästä vain inspistä ja tehnyt omilla kaavoilla, mutta nyt halusin testata miten onnistuu tämä kaava. Huonosti. Olen vain 158cm pätkä, muodokas ja lyhyt selkäinen. Ei mikään helppo homma saada valmiskaavalla sopivaa vaatetta minulle. Tämä kaava on tarkoitettu pitkille ja hoikille ihmisille selkeästi, sillä vaikka purin työn kertaalleen atomeiksi ja piirsin pinemmät kaavat, niin ei toppi paljoa pienentynyt.

Ja selkäosahan ei lyhentynyt yhtään. Tai oikeastaan lyheni kaksi senttiä, mutta se ei ollut tarpeeksi minulle. Nyt selkäosa menee kunnon ryppyyn eikä asetu nätisti. Toppi pitäisi oikeastaan katkaista ja ottaa välistä vähän pituutta pois, että voisi toimia. Ehkä vielä teen sen, katsotaan. En haluaisi kuitenkaan tuota etuosaa kauheasti mennä lyhentämään noiden paikkojen vuoksi. Joko koitan uudelleen, tai sitten myyn koko kokeilun. Katsotaan miten käy.

Jean therapy

Tämä kirja on ollut meikäläisen inspiraationlähde jo monta vuotta. Olen muistaakseni hankkinut kirjan vuosi tuhannen vaihteessa ja tosiaan hyödyntänyt kirjaa ainoastaan inspiraation lähteenä, nyt kokeilin kaavaa ensimmäisen kerran. Nyt tiedän, että joudun muokkaamaan kaavoja aika reilulla kädellä, jos mielin vielä tehdä jotakin tämän kirjan kaavoilla. Tai sitten jatkan samalla tavoin kuin tähänkin asti. Teen omat kaavat kuvien perusteella ja omille mitoille sopivan.

En vielä tiedä miten helppoa on muokata näitä kaavoja, mutta sen näkee sitten jos ja kun alan testailla hommaa. Tällä hetkellä kuitenkin siihen hommaan en oikein halua ryhtyä, sen verran on nyt harmitus päällä tämän homman suhteen. Odotin nimittäin kovin, että saan tämä topin käyttööni, mutta ei sitten. Olkoon. Esittelen tämän nyt kuitenkin teille, niin huomaatte ettei kaikki aina onnistu minullakaan.

Aina ei onnistu vaikka tekisi mitä

Nautinnollista päivää!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Laatikkoprojekti

Lumpuista nenäliinoja ja trikookudetta

6 kommenttia

  1. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

    Juu, aina ei onnistu 🙂 Vähemmän ompelua harrastavana – tai osaavana – totean aina silloin tällöin, kun olet aloittanut tai jopa tehnyt jonkun muutostyön ajatuksena, että vähän lyhyempänä tai muuten erilaisena tämä vaate voisi vielä toimia, niin kaiken sen ahertamisen jälkeen totean, että ei sittenkään, eli keräykseen ja lumpuiksi meni!

  2. Heidi / Kaavoihin kangistumatta -blogi kirjoitti:

    Joo, välistä yksinkertaisemmastakin projektista meinaa tulla tahtojen taistelu, joten ei auta kuin huokaista ja jatkaa hetken päästä uudelleen. Tsemppiä projektiin!

  3. Petra kirjoitti:

    Voi ei ymmärrän harmisi, koska tuo toppi on tosi kivan näköinen, tykkään sen ideasta! Taitava ja ihana olet, vaikkei aina kaikki onnistukaan just 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *