Hae
VillaNanna

Instagramin kokoinen tarina

Tässä katselin omia Instagram kuviani ja huomasin miten paljon on kuvien ottaminen muuttunut vuosien aikana. Latasin Instagramin puhelimeeni 2013 kun lähdin opiskelemaan ja pitkään mietin mikä sen tarkoitus on. Edelleen hiukan mietin sitä, että mitähän mä sillä teen. Mutta teen mitä teen. Minusta on Instagramin kokoinen tarina somessa ja oli mielenkiintoista katsella miten kaikki on muuttunut vuodesta 2013. Ennen räpsin mitä sattuu ja käytin paljon Instan omia filtereitä, nykyään kun voi kameran yhdistää puhelimeen, niin saa kamerakuvia helposti someen tai sitten puhelimen oma kamera on parantunut niin paljon, että kuvan laatu on parempi kuin tuolloin 2013. Nykyään tykkään leikkiä preseteillä.

Tunnustan, että joitain kuvia olen poistanut, mutta pyrin kuitenkin pitämään kaikki kuvat siitä vuodesta lähtien kun olen Instan ladannut puhelimeeni. Edelleen haluan esitellä meidän omituista elämää ja kertoa mitä kaikkea omilla taikakäsillä saa aikaan. Insta on myös erillinen asia kuin blogini, siellä näkee myös sellaista mitä en blogiin koskaan tuo. Varsinkin stoorin puolella on paljon sellaista.

View this post on Instagram

#VillaNanna

A post shared by VillaNanna (@villananna) on

Instagramin kokoinen tarina

Kun katsoo kuvia taakse päin, niin näkee hyvin oman elämän kasvun, mihin suuntaan on mennyt. Millaisia ihania muistoja on saanut kerättyä sinne ja mitä ihania käsitöitä on tullut vuosien aikana tehtyä.

 • Yläkuvan hame on tehty kankaan jämästä, Näistä kankaista ei mitään jäänyt jäljelle, ihan kaikki käytettiin. Hame on minulla edelleen mutta en tiedä mahtuuko se enää päälle.

Mitä minulla sitten Instassa on?

 • Metkoja
 • kädentaitoja
 • perhe
 • työ
 • ruoka
 • blogin mainonta
 • stoorit

Lähes kaikki sama mitä ennenkin. Ehkä enemmän nykyään keskityn blogiini ja tuon Instaan enemmän blogia esiin. Vaikka vanhat kuvat tuovat ihanasti vanhoja muistoja, niin pidän silti enemmän näistä nykyisistä kuvistani. Yritän instaan aina julkaista kuvia, joissa on enemmän tunnetta kuin vain kuva. Aina sekään ei ihan onnistu, mutta se on yritys ainakin.

Esittelen tässä postauksessa muutamia vanhoja kuvia ja jokainen on tervetullut katselemaan itse mitä kaikkea olen aikanaan Instaan julkaissut ja mitä kaikkea julkaisen nykyään.

View this post on Instagram

#wawel #krakow

A post shared by VillaNanna (@villananna) on

 • Yläkuvissa näkyy kädentaitoja ja tietenkin ihana Krakova, jossa ollaan vierailtu monesti. Ylemmän kuvan hame on yksi lemppareitani. Verhoista tehty hame.

*****

 • Alakuvassa minulla on yksi lempitakeistani päällä, takki, josta mieheni ei tykännyt ollenkaan ja nykyään sitä ei sitten enää ole. Se katosi muutossa jonnekkin. Takin löysin Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta ja se oli täydellinen takki monessa suhteessa. Todella lämmin ja väljä. Alle mahtui vaikka miten paksu paita.
 • Vaikka monet kuvat tuovat iloa, niin myös surua, kuten nyt vaikka kuvat Krakovasta tai sitten kuvat meidän ihanasta parvekkeesta. Meillä oli aivan ihana parveke aikanaan, kun asuimme kerrostalossa toisaalla. Helsingin sanomiinkin päästiin parvekkeen johdosta. Meidän parveketta tultiin kuvaamaan ja meitä haastateltiin. Saatiin esitellä oikein kunnolla meidän pientä ihanaa kesähuonetta. Tarjolla oli kaikenlaista ihanaa herkkua. Rakastan todella paljon kaikkia niitä kuvia, joita otimme parvekkeelta.
 • Ihanaa on nähdä, että kaiken muun lisäksi kädentaidot on edelleen iso osa elämääni ja vaikka kirppislöytöjen kuvia en oikein enää jaa, kun en ehdi kaikkea kuvata, niin silti myös kirppikset kuuluvat edelleen elämääni. Kirppislöytöjen kuvat ovatkin sellainen asia, joita minulta koko ajan pyydellään. Lupaan parantaa tapani tässä asiassa pikku hiljaa.

Ihanaa sunnuntaita teille kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

10 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Heiii. Onko jokin keino päästä vanhoihin kuviin muutoinkin selaamalla ne alas? 😀

 2. Jael kirjoitti:

  Instagramista on niin kiva seurata omaa historiaansakin,Tosin enimmäkseen minulla on siellä ruoka-luonto-ja kaupunkikuvia, ja välillä kuvia ihmisistä.

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä, totta. Nykyään tosin laittelen mieluiten tuonne stoorin puolelle kaikkea ja kuvia tulee julkaistua kerran päivässä, ehkä…

 3. Johanna / Karisma Coaching kirjoitti:

  Kivoja kuvia sinulla! Instagram on kuin valokuva-albumi, välillä on mukava selailla omia ja kavereiden vanhoja kuvia samalla muistellen, mitä kaikkea kuviin liittyi.

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos paljon. Totta, on tosi ihanaa välillä muistella kuvien taustalla olevia tarinoita 🙂

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Olipa mielenkiintoista lukea tämä postaus! Instagramissa kyllä huomaa kameran ja kuvaustaitojen parantuneen vuosien varrella. Kirjoitin muistaakseni vuosi sitten vastaavan postauksen ja oli mielenkiintoista katsella niitä tuhansia kuvia, joita olen näiden vuosien aikana instaan laittanut. Nykyään laitan lähes päivittäin stooreja. Kuvia hieman harvemmin.

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä iso ero vuosissa, miten on kuvattu, miten on muokattu yms.

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Kiva postaus. Instagramissa on mukava seurata omaa historiaansa. Samoin olen huomannut oman kehittymiseni siellä varsinkin valokuvien laadun suhteen.

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä, välillä on todella kiva katsella vanhoja kuvia ja muistella aikaa kaukaista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *