Hae
VillaNanna

Mummelin kotimekko

Runsas viikko sitten Alppiruusupuisto alkoi kukkia ja päätettiin pikaisesti miehen kanssa käydä nuuskimassa ihanaa tuoksua ja mennä tekemään hetkeksi jotakin muuta kun tiedossa on, että me ei juurikaan mihinkään päästä nyt kun pakataan asuntoa pakettiin. Samalla oli hyvä kuvata myös kotimekkoni, jonka olen tehnyt jo alkukeväästä, kun minulle tuli kesä fiilis ja niitä kesäkolttuja tuli ommeltua oikein urakalla.

Tästä mekosta tulee hyvin oma lapsuus mieleen, siihen aikaan monilla naisilla oli tämän tyyppisiä kolttuja päällään. Mekko on tehty kotikoltuksi, joka on helppo vetaista päälleen aamulla ja tepastella omalla pihalla ja hääräillä mitä haluaa. Alle vain bikinit tai uimapuku. Eipä paljon muuta tarvita. 
Mekko on tehty rikkinäisestä mekosta ja farkkujen vyötärökaitaleesta. Ja tietenkin tämä on lumppis-projektin juttuja.
Tällaiset päivät ovat vallan ihania, kun voi laittaa rentoa päälleen, olla ilman meikkiä ja olla välittämättä ympärillä kuhisevista ihmisistä. Nauttia vain lämmöstä ja auringosta ja tietenkin kukkien huumaavasta tuoksusta. Aplppiruusupuiston kukat alkavat olla jo kukinnan loppupuolella, joten kannattaa kiirehtiä jos haluaa vielä nähdä upeat kukat.
Koko asun materiaalit on napattu aikanaan Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta. Mekko taitaa olla jopa niitä ihan ensimmäisiä joita olen ottanut mukaani kun muutimme Helsinkiin. Siihen aikaan Nihtisillassa pidettiin tekstiilipenkojaiset ja sieltä löytyi materiaalia tuunaukseen vaikka miten paljon. Nyt ei enää ole jäljellä kuin rippeet ja aika paljon niitä on juuri tässä Lumppis-projektissa mukana. Toivon todella, että pääsen projektia aloittelemaan pian taas uudelleen kun ollaan saatu tavarat uuteen kotiin. Onneksi sitä voi kuitenkin kuvata niitä juttuja, joita ei nyt ehdi kuvata ja julkaista niitä jonkin aikaa. Ompelutilan laittaminen kun on ihan viimeinen. Se kun pitää tosiaan rakentaa eikä vain pystyttää, niin kuin tähän asuntoon tehtiin.

Mukavaa tiistaita!

-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *