Hae
VillaNanna

Syksy on täällä

Syksy on täällä

Syksy on täällä, sanoi kuka tahansa, että elokuu kuuluu kesäkauteen, niin syksy on ja pysyy täällä. Lämpö on laskenut paljon, kylmää vettä tulee alas taivaalta päivittäin ja minä olen flunssassa. Siitä tiedän, että on syksy ja pidän siitä nyt kiinni.

Syksy on täällä

Esittelin eilen ihanan syyspuvustoni, jonka osia löysin Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta. Nyt kerronkin siitä miten kivaa ja ihanaa on laittaa päälleen pikkuisen lämpimämpää. Takit saa ottaa esille ja ihanat sateenvarjot voi nostaa pään päälle keikkumaan. Minun yksi parhaita vaatteita tälle syksylle on aikanaan miehen vanhoista farkuista tuunattu hame. Olen tehnyt ohjeetkin, mutta eivät ne kovin hyvät ohjeet ole, kuten tiedätte, niiden tekeminen ei ole ihan meikäläisen juttu.

Homma on tavallaan aika helppo, mutta ompelukoneelta tarvitaan hiukan voimaa, että jaksaa ommella farkkua. Hameen voi tehdä muuten myös itselle hiukan liian pienistä farkuistakin. Sellaisista, joiden vyötärö kyllä sopii, mutta housuja ei saa vedettyä ylös. Nimittäin kun lahkeet aukeaa, niin siitä tulee lisää tilaa lantiolle. Näin hame mahtuu paremmin päälle mitä pöksyt.

Ne ns. ohjeet löytyy alla olevasta linkistä. Olen kyllä luvannut tehdä ihan kunnonkin ohjeet tässä jossakin vaiheessa, kun pääsen täältä sängynpohjalta niitä tekemään. Ihan kuvalliset ja video olisi tulossa. Toivottavasti siis pian päästään tekemään niitä.

Ysärin hittihame tuli takaisin

Minkä kanssa hametta yhdistää?

Ihan miten ikinä itse haluaa. Näissä kuvissa minulla on huppari ja tossut, jotka olen ostanut aikanaan Fidasta. Mutta hameen kanssa voi yhdistää neuleen ja maiharitkin erittäin hyvin. Kun lämpötila laskee enemmän jalkaan voikin jo laittaa pitkävartiset saapikkaat ja tietenkin ihanat paksut sukkahousut. Neuleita ja collegepaitoja, pitkähihaisia trikoopaitoja. Mitä vain oikeastaan voi pukea hameen kanssa.

Oman tyylin mukaan ja välillä voi toki kokeilla vähän muitakin tyylejä. Itsellä on kokeilematta vielä tuo oma rakas rönsyilevä romanttinen shabby chic -tyyli tähän hameeseen. Uskon kuitenkin, että sekin onnistuu erittäin hyvin, kunhan oikeanlaiset röyhelöt löytyy kaapista. Kaikkea siis kannattaa kokeilla.

Syksy on täällä

Mutta nyt on tilanne se, että olen tosiaan kipeänä ja nyt on se hetki kun hautaudun takaisin peiton alle ja alan nukkua tätä kipua pois päästäni. Oikein ihanaa lauantaita teille kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Vanhoista farkuista farkkuhame

Vanhoista farkuista hame

 

2 kommenttia

  1. Heta Rytilä kirjoitti:

    Voi, miten hauska nähdä tuo Miami Vice -hupparisi! Muistuu mieleeni vanha ihastukseni Don Johnson. Hänhän käytti kuvauksissa paljon suomalaisia Luhdan vaatteita.

    Parane pian!

    • villananna kirjoitti:

      Totta. Siksi mulla vähän tuo huppari onkin, koska Miami Vice oli semmoinen sarja, jota tuli silloin katseltua paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *