Hae
VillaNanna

Joulusta arkeen

Vielä se arki ei ole koittanut mutta nyt tapanina aloitan normaalin elämän jälleen. Tänä vuonna en laita yhtään reseptiä teille, sillä nämä meidän perheen herkut on niin moneen kertaan kirjoitettu blogin eri postauksiin, että annan muutamiin vain linkit, joista hakea. Tämä on siis ihan puhtaasti kuva postaus. Tämä on suunnitelmien mukaan myös meidän viimeinen joulu. Ensi joulun aika vietetään toisin, ehkä matkustellen tai tehden jotakin muuta. Joulu on virallisesti meillä ohi.
Emme näe järkeä juhlia sellaista mikä ei meille ole luonnollista juhlia, eikä myöskään mitenkään tärkeä meille. Lapset tätä yleensä on pyytäneet mutta eivät hekään enää oikein innostu tästä touhusta.

Joulu on meillä ollut vain lasten oma juhla, ei uskonnollisia asioita. Yhdessä vietettyä aikaa, kun ei juuri ole arkena aikaa siihen. Mutta olemme todenneet, että parempi lähteä alta pois ja nauttia lomasta muualla, tekemällä kaikkea muuta kivaa. Jokainen luo omat perinteensä.

*    *    *    *    *
Uuniriisipuuro
Juhlasuklaa
Wiener nougat
Suklaa-tryffelikakku
Täytetyt voisarvet
Vihannestaskut
Rosmariiniperunat
*    *    *    *    *

Mukavaa päivää!
-Melissa-

16 kommenttia

 1. Sartsa kirjoitti:

  Mukavaa loppuvuotta- ja uutta vuotta ja tuulta uusille suunnitelmille!

 2. Ninni kirjoitti:

  Teillä näyttää olleen oikein mukava joulu!

 3. Teresa Sjönberg kirjoitti:

  Ihanan herkullisen näköinen joulu! Katsoin jo kielipitkällä teidän herkkuaamupalaa instassa nam! Tosin ei ole kyllä yhtään nälkä! ??☃

 4. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 5. Melissa L kirjoitti:

  On ainakin tullut nukuttua 😀

 6. Melissa L kirjoitti:

  Totta, nyt ei kyllä hetkeen ole nälkä 😀

 7. Anonyymi kirjoitti:

  Itsekkin ajattelin juuri noin. Perhekin samaa mieltä. Ensi vuonna ehkä tapaamme toisemme ihan muualla. Ensimmäisen kerran koskaan en tuntenut tänä jouluna sellaista joulun iloa mitä ennen on ollut. Pitkin vuotta syödään herkkuja jne. Tärkeintä joulussa meillekin oman perheen saaminen yhteen.

 8. Jael kirjoitti:

  Ihania herkkuja:) Yhdessäolo, sehän juuri kai onkin tuossa joulussa tärkeintä. Täällä kun joulu ei ole virallinen juhla niin ei ole minkäänlaista kulutushysteriaa ym.

 9. Marjo kirjoitti:

  Onpa ihania herkkuja ❤ Kyllä joulussa on tärkeitä olla yhdessä rakkaiden ja läheisten kanssa. Oli sitten kotona, reissussa tai missä vaan. Teillä on ihana tipsu 🙂

 10. hannamaria kirjoitti:

  Mukavannäköistä menoa ja apetta!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 11. Melissa L kirjoitti:

  Meillä ei kaikki ensi jouluna kokoonnu samaan paikkaan kun vanhimmalla on muuta silloin.

 12. Melissa L kirjoitti:

  Sopisi hyvin mulle olla siellä joulut.

 13. Melissa L kirjoitti:

  Me ollaan niin täysin tipsu perhe. En voisi kuvitella mitään muuta koiraa meille.

 14. Melissa L kirjoitti:

  Näissä pyhissä on se hyvä puoli, että saa rauhassa loikoilla.

 15. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Ihania herkkuja, käyn kyllä kurkkimassa muutamia reseptejä! 🙂 Miksipä sitä joulua pitäisi juhlia jos se ei ole itselle ja omalle perheelle tärkeä juhla, kivan kun keksitte jotain muuta teille sopivaa tilalle.

 16. Melissa L kirjoitti:

  Wiener nougattia suosittelen lämpimästi. Muitakin kyllä mutta tuo on semmoista, että ei enää kyllä halua ostaa sitä kaupasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *