Hae
VillaNanna

Boho bootseista romanttiseksi bohoksi

 

Boho bootseista romanttiseksi bohoksi, miten se tapahtuu?

En tiedä kuinka moni muistaa kun viime vuonna ompelin Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta löytyneille kengille koristeet varteen. Lupailin jo silloin, että teen näitä enemmän ja tosiaan tulen tekemään näitä enemmän. Nyt koristevaihtoehdot lisääntyivät yksillä hiukan romanttisimmilla koristeilla. Tämä on muutenkin tosi mielenkiintoista hommaa ja aika terapeuttista myös. Koristenauhojen pätkät saa hyvin hyötykäyttöön ja myös käyttämättömät / rikkinäiset korut pääsee mukaan näin. Näitä voi tehdä lukuisia ja erilaisia.
Näissä irroitettavissa on se hyvä puoli, että niitä voi vaihdella tyylin mukaan ja lupaan, että näette nämä kengät molemmissa asuissa jalassani vaatteiden kera. Postaus siitä miten näitä boho bootseja voi yhdistellä eri vaatteiden kanssa. Saman tyyppisiä postauksia voisinkin tehdä enemmänkin myöhemmin.

Eilisessä postauksessa jo myönsin, että olen kenkähullu, todellakin hullu, mutta se ei ole vain näiden kenkien ympärillä olevaa hulluutta vaan myös siitä miten niitä säilytän. Osa on koristeina hyllyillä, osa omassa laatikossa, nämä kengät ovat omassa matkalaukussa. Kyseinen laukku on muuten sellainen, jonka jossain kohtaa myös tuunaan sisältä enemmän näihin kenkiin sopivaksi.

Haluaisitteko nähdä nämä kengät myös käytössä? Miten yhdistän kengät vaatteisiin? Sellaisen postauksen voin jossakin vaiheessa tehdä missä on noin kolme asua jokaiselle koristeelle.
Boho bootseista romanttiseksi bohoksi
Boho bootseista romanttiseksi bohoksi
Boho bootseista romanttiseksi bohoksi
Boho bootseista romanttiseksi bohoksi
Tarvitset koristeisiin erilaisia pitsejä ja nauhoja. Runko-osan ompelin farkuista. Hyvin simppeliä ompelua, eikä haittaa vaikka koristeet eivät olisi ihan tismalleen samanlaiset vaan voi hyvin olla eri pitsiä tai eri nauhaa ympärillä. Kaikkea kannattaa kokeilla. Itse hyödynnän pelkästään niitä materiaaleja, jotka menisi muutoin roskiin. On vain pienet pätkät käytössä. Koruja voi käyttää hyvinkin runsaasti. Itse olin nyt kovin varovainen kun tein nuo uudet koristeet. Mutta katsotaan millaiset on seuraavat. Ne on jo suunnitteluvaiheessa.
Mitäpäs sanotte näistä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *