Hae
VillaNanna

Lumppis-projekti on edelleen jäissä

Tämä projekti ei ole edennyt yhtään mihinkään. Hyvää on kuitenkin se, että ompelutilaa on saatu rakennettua ja tänään jos saataisiin koneet paikalleen, niin päästään vihdoin kantamaan tarvikkeita sisään. Sitten yritetään samalla löytää kaikki mitkä kuuluu tähän projektiin. Muutamia ompelulankoja ja lehtiä on tullut tänne jo, sekä kankaita mutta sakset esimerkiksi ovat jossakin piilossa vielä.

Minulla kuitenkin on muutamia kuvia, joita olen napsinut ennen muuttoa tai oikeammin ennen kuin edes tiedettiin muuton olevan edessä. Minulla oli pari pussilakanaa tuolla lumppulaatikossa ja niistä onkin tullut tehtyä aika monen monta juttua. Vieläkin sitä on vähän jäljellä ja tarkoitus olisikin hyödyntää materiaali ihan kokonaan johonkin. Näitä muita tästä lakanasta tehtyjä juttuja voi käydä vilkaisemassa täältä ja täältä. Lakanaa on käytetty myös laukun vuorina mutta postauksessa ei sitä esitellä. Tein siis testin ja ompelin farkusta ja paperikassista laukun ja tätä postausta voi käydä katsomassa täältä.
Tämän tyylinen lakana huutaa täysillä jotakin hyvin boheemia ja erillaista ja tämä jumpsuit on juuri sellainen. Kietaisua, isoa kuviota ja rentoa. Tämä on sitä minun juttua päästä varpaisiin. Ja malli on juuri sellainen, mitä voi tällainen tuhdimpikin tyttö käyttää.

Vähän nyt harmittaa, että en ole päässyt nauttimaan näistä ihanista vaatteistani ollenkaan mutta elän toivossa, että kelit vielä paranee ja voin pukea näitä ihanuuksia päälleni ja esitellä ihan kunnolla. Tasokuvana kun vaatteet eivät ihan näytä samalle kuin päällä. Tämä kaava on yksi lempikaavoistani muutenkin ja olen tehnyt tällä kaavalla niin housuja kuin haalareitakin. Rento ja kiva kaava, ei ehkä helpommasta päästä ommeltava mutta kiva lopputulos kuitenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *