Hae
VillaNanna

Ilmaisosastokierros

Ilmaisosastokierros

Sateisena päivänä on hyvä lähteä katsomaan mitä ilmaisosastot ovat syöneet suuhunsa. Meidän ilmaisosastokierros alkaa Helsingin puolelta ja jatkuu Espooseen. Koska tilanne on mikä on, niin ainut ilmaisosasto joka oli auki, oli Nihtisillan Kierrätyskesus. Nimittäin kuin toinen aarreaitta oli vielä suljettu, Kyläsaaren Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto siis. Tällä hetkellä muutoinkaan ei ihan mitään sellaisen hyvää tavaraa noista paikoista löydy, mutta jotakin hyötykäyttöön kyllä.

Tämä reissu oli kuitenkin kiva tehdä siitäkin huolimatta, ettei ilmaisosastoja ollut avoinna tai sieltä ei oikein mitään löytynyt. Oli kiva viettää aikaa yhdessä ja seikkailla hiukan Vanhan kaupungin koskella. Jotenkin tuli myös jo vähän syksyinen olo, kun ilma oli niin vilpoinen ja sataa tihutteli koko päivän. Aina ei kirppareilta löydy mitään ja se on ihan ok. Tämä on sellaista aarteen etsintää, että aina ei voi olla kassit täynnä kivoja juttuja.

Ilmaisosastokierros

Koska lähdettiin kiertämään ilmaisosastoja, niin sen kunniaksi halusin pukea kaikenlaisia kirppisvaatteita päälleni. Tietenkin pitää päällä olla myös ilmaisosastolta jotakin, ja tällä kertaa se oli miesten bleiseri. Niin hyväkuntoinen, kerrankin ei tarvinnut sitä mitenkään korjata edes. Tarkoitukseni on jossakin vaiheessa vähän koristella tätä, tehdä siitä enemmän minulle sopiva mutta ei rönsyilevä, vaan sellainen, joka sopii tiettyyn tyyliin.

Asuni

 • Paita: UFF
 • Housut: Fida
 • Bleiseri: Kierrätyskeskus, ilmaisosto
 • Laukku: Kierrätyskeskus
 • Kengät: Serenade, Silja Line

Nämä tällaiset kierrokset ovat kivoja, vaikka ei mitään sen kummallisempaa löytäisikään. Joskus on kassit täynnä ja joskus taas tyhjät. Se on tämän homman jännittävyys momentti, millainen on kassin muoto, kun lähdetään kiertämään.

Ilmaisosastokierros Ilmaisosastokierros Ilmaisosastokierros Ilmaisosastokierros

Löytöni

Tällä kertaa kuitenkin tein muutaman löydön, vielä sellaiset mitä voin käyttää ihan sellaisenaan, ei korjata eikä tuunata. Tosin nyt tarvitsisin juuri sitä tarviketta, millä tuunata kotona olevia vaatteita uudeksi. Ihan kaikkea kun en halua tällä hetkellä yhdistää toisiinsa. Joten tavallaan löydöt oli hyviä mutta tavallaan taas ei palvellut minua siinä missä piti. Mutta näillä nyt mennään, eikä valiteta.

 • 3x kirja
 • iso muki
 • 2x aamiaislautanen ja kuppi
 • 2x farkut, toiset pillit, toiset leveälahkiset

Farkut toimii erittäin hyvin minulla töissä, joten nyt ei tarvitse ostaa mitään farkkuja töihin. Nyt on hyvä farkkumäärä kaapissa ja ne riittää. Toki tuossa tuunauspinossa on farkkuja, joista olisi tarkoitus valmistaa uutta kivaa, mutta se on sitten sen ajan murhe.

Ilmaisosastokierros Ilmaisosastokierros

Rauhallista sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto

Ilmaisosaston salainen maailma

Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto – Mahdollisuuksien taivas

Vaatevallankumous – Verhosta tehty hame ja ilmaisosasto

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Sinä kyllä teet aina niin upeita löytöjä! 🙂

 2. Trean /Anne kirjoitti:

  Kirppiskiertelystä tykätään myös meidän perheessämme. Täältä Loviisan suunnalta ei valitettavasti kierrätyskeskusta löydy, mutta normi kirppareilla tulee käytyä. Olemme tehneet nyt kesällä myös kirppisvierailuja Lahdessa, Kotkassa ja Hämeenlinnassa.

  En muuten tiennyt noista ilmaisnurkkauksista 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Joo, niitä on täällä Pääkaupunkiseudulla jokaisessa Kierrätyskeskuksessa. Niin parhaita.

 3. Minnea kirjoitti:

  Vau, mikä asu! Kirppiskierrokset on aina niin kivoja, vaikka mitään ei löytyisikään 🙂

 4. Mari kirjoitti:

  Kivoja löytöjä teit kuitenkin ja tosiaan, hauska on kierrellä vaikkei mitään tarttuisikaan mukaan :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *