Hae
VillaNanna

Hellepäivän kirppistelyt

Hellepäivän kirppistelyt

Torstaina oli Hellepäivän kirppistelyt vuorossa. Kierrettiin työkaverin kanssa Helsingin kaikki Relovet, tarkoitus oli vielä kiertää Fredan kirppikset, mutta helle oli niin polttava, ettei sitten lopulta käyty kuin Relovet, käytiin syömässä sekä jättiterassilla nauttimassa helteestä.

Hellepäivän kirppistelyt

Kierros aloitettiin Töölön Relovesta, joka mielestäni on kaikkein parhain näistä kolmesta. Sieltä teinkin ainokaiset löytöni, kaksi vaatetta, se oli aivan riittävä minulle. Katse on minulla siis jo syksyssä. Kesäisiä vaatteita on aika turha ostella. Edes ensi vuodeksi. Töölöstä kipiteltiin Stockmannin uuteen hienoon Reloveen, myymälä on todella hyvällä paikalla ja konsepti sopii hienosti Stockmanniin. Näin minutkin saa sinne hyvin piipahtamaan, kun sisältä löytyy second hand myymälä ja kahvio.

Täältä ei sitten lähtenyt mitään mukaan, ja matka jatkui Fredalle, jossa väsymys painoi jo sen verran paljon, että kierrettiin hyvin nopeasti myymälä ja tilattiin sapuskat. Se olikin sen reissun päätepysäkki. Helle vei voimat, vaikka heräänkin eloon helteellä, niin tämänkaltainen shoppailu ei toimi minulla.

Hellepäivän kirppistelyt ja löydöt

Katkan röyhelölinjalla ja siksi ostin ihanan röyhelöpaidan. En juurikaan osta edes kirppareilta kertakäyttömuotia, mutta tein poikkeuksen tällä kertaa. Ihan siitäkin syystä, että vaatteet olivat todella hyvässä kunnossa ja ainoat, jotka edes oli vähän sinne päin mitä etsin. Eli röyhelöä ja bikertakki, ihanan vihreä. Minun vihreä. Näitä voi käyttää hyvin yhdessä tai erikseen. Mikä ikinä miellyttää itseään.

Vielä kun pääsisi neulomaan ja ompelemaan Make Nine -haastetta, vielä on vuoden vaihteeseen asti aikaa. Huonolta näyttää asioiden valmistuminen, mutta en ihan vielä lannistu tämän suhteen. Uskon, että yksi paita tulee valmiiksi neuleista ja jos saisin vielä pari juttua valmiiksi ompelulistalta. Olen ollut asian kanssa hyvin laiska.

Näin heinäkuussa alan jo suunnitella syksyn ja talven tyylejä ja siksi harvoin enää tähän aikaan ostan kesävaatteita. En nyt ihan talvivaatteitakaan osta, mutta syksyä jo enemmissä määrin. Tosin vaaleita neuleita en tarvitse enää yhtään enempää. Niitä on enemmän kuin olen ajatellut. Muutoin katselen oman väripaletin mukaan suloisuuksia kaunistamaan vaatekaappiani.

Hellepäivän kirppistelyt

Rentoa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Yksi lempi kaavani

Stadin miljonääriäidit

2 kommenttia

  1. Jael kirjoitti:

    Kiva röyhelöpaita.Mitäh, Stockallakin Relove, onko Stockasta enään mitään alkuperäistä jäljellä….
    Hyvää tulevaa viikkoa Melissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *