Hae
VillaNanna

Virkattu vyölaukku kierrätyspuuvillasta

Virkattu vyölaukku kierrätyspuuvillasta

Meikäläisen virkkausharjoitukset ovat jatkuneet koko kesän ja viimeinen varsinainen virkkaustyö on tämä virkattu vyölaukku kierrätyspuuvillasta. Rakastan virkata tätä lankaa, se on ihanan jämäkkää ja se sopii moneen asiaan. Vaikka vyölaukkuun. Ohjetta ei ole, vaan harjoittelin rennolla otteella silmukan vähennyksiä. Eivät ihan onnistuneet, mutta eipä se minua haittaa. Tästä on hyvä jatkaa. Vyölaukun vyö on vanha vyö ja vetoketju on purettu vanhasta laukusta. Näin sain hyvin kierrätysaiheisen laukun, vaikka tosin lanka on uutta mutta kierrätyspuuvillaa.

En ole uskonut, että virkkaaminen voi olla näin hauskaa puuhaa. Olen aina kammoksunut ja inhonnut koko touhua ja rannekkaan ei oikein ole tykännyt moisesta touhusta, mutta nyt pikku hiljaa olen alkanut pitää tästä ja kokeilen koko ajan lisää kaikenlaista ja koska en valitettavasti ohjeista ymmärrä mitään, on kiva sitten yrittää pähkäillä ilman ohjeita. Vai mitä tuumaatte?

Virkattu vyölaukku kierrätyspuuvillasta

Mitään ohjetta ei siis ole olemassa, mutta piirsin paperille kaavat, joiden mukaan tein osat. Sen jälkeen virkkasin osat yhteen. Tästä tuli tosi kiva, vaikkakin ehkä olisi saanut olla pikkuisen isompi, tai sitten minulla on aivan liian iso lompakko. Oikeasti riittää kun on avaimet, puhelin sekä korttikotelo.

Vyölaukku on ihan paras keksintö ikinä, vaikka miten sitä monet haukkuu ja sille nauraa. Miten helppoa on mennä ja tulla kun kädet on vapaana, ei tarvitse kantaa mitään käsissä. Helppoa ja rentoa. Toinen asia on se, että vyölaukkuja on vaikka minkälaisia ja monilla eri kiinnityksillä, jokainen löytää varmasti omansa. Itsellä on monen monta erilaista vyölaukkua nykyään ja olen niihin todella tyytyväinen, juuri minun näköisiä, kuten tämä vyölaukku nyt.

Käytätkö sinä vyölaukkua? Jos käytät, millaista?

Minulta löytyy nämä perusvyölaukut ja sitten on sellaiset hyvin pikkuruiset, joihin mahtuu vain ne kaikkein tärkeimmät jutut ja ne kiinnitetään erikseen vyöhön. Niissä ei ole omaa kiinnityssysteemiä ollenkaan. Tykkään niistäkin todella paljon. Uskon, että näitä ihanuuksia saattaa tulla vielä lisääkin, vyölaukkuja meinaan. Innostuin nyt paljon juurikin lankatöisistä vyölaukuista. Nämä ovat jotenkin niin söpöjä.

Virkattu vyölaukku kierrätyspuuvillasta

Kuvissa vilahtava farkkutakki on löytynyt Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta. On pakko kertoa sekin, sillä noilta osastoilta löytyy kyllä niin upeita juttuja aina välillä. Tulee otettua muutamia juttuja ihan sellaisenaan käyttöön, tälle takille ei siis ole tehty yhtään mitään, pesty vain ja sellaisena saa ollakkin ja tätä on käytetty ja paljon, nyt tänä keväänä ja kesänä. Ennen oli toisenlainen farkkutakki, jota käytin aina. Toki olen sitäkin käyttänyt, mutta tämä farkkutakki on minun rakkaus nyt.

Virkattu vyölaukku kierrätyspuuvillasta

Nautinnollista iltaa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Vyölaukku farkkujen jämistä

Tukholmassa farkkuinen vyölaukku

#lempivaatteeni -kampanja, maaliskuu

8 kommenttia

 1. Riitta reissaa kirjoitti:

  Ihana! Ja jos ajatus vyölaukusta tuntuu vanhanaikaiselta, käytä sitä olkalaukkuna poikittain pään yli toisella olalla ja toisen kainalon alta. Näyttää hyvältä?

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä, juuri näin. Myös sillä tavoin itse käytän vyölaukkua aina välillä.

 2. Minna M/ Kiljustenblogi kirjoitti:

  Vyölaukkusi näyttää kivalta! Itse en ole vielä vyölaukkuihin palannut. Minulla oli lapsena sininen Leviksen vyölaukku. Ehkä tosiaan käyttäisin nykyään vyölaukkua olkalaukun tapaan, vaikka se tapa näytti aluksi vähän hassulta. Mahtava ilmaisosastolöytö tuo farkkutakki!

 3. Marjo kirjoitti:

  Hauska vyölaukku! Kynnys palata nuoruuden vyölaukkuihin ei ole vielä antanut minun kokeilla miltä vyölaukku tuntui nykyään. Tottujen uudelleen vyölaukun tulemiseen. Hyvää siinä on se, että vapauttaa kädet näppärästi.

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

  • villananna kirjoitti:

   Joo, se on juuri niin ja nykyään noita vyölaukkumalleja on valtavasti erilaisia.

 4. Mari kirjoitti:

  Onpa hauska idea! Tälläisen pystyisin ehkä itsekin toteuttamaan, virkkaaminen kun jollain tavalla sujuu :D.

  • villananna kirjoitti:

   Silleen jollain tavalla se minultakin luonnistuu 🙂 Kannattaa kokeilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *