Hae
VillaNanna

Pikeepaidan jämästä babydoll

Minulla on useasti suunnattoman suuria vaikeuksia saada kirjoitettua mitään tänne. Aiheista ei ole pulaa mutta olen niin tajuttoman huono kirjoittamaan, että useimmiten jää juttu muutamaan riviin. Välillä kun tuntuu, että kuvat riittää kertomaan tunteista. Tämä kesä on ollut muutoinkin aika vuoristorataa ja tuntuu kuin kesä loppuisi ihan kesken, tarvitsisin enemmän aikaa työelämään palaamiseen. Eikä pidä käsittää väärin, että en haluaisi töihin vaan tarkoitan sitä, että kesä vaan tuntuu nyt jotenkin todella lyhyelle. En ole saanut läjä projektia valmiiksi, vaikka niin suunnittelin…Teen tätä projektia vielä ensi jouluna näemmä. Ompelu on todella maistunut puulta, vaikka välillä onkin innostunut tekemään yhtä jos toista.
Olen silti onnellinen siitä, että minulla on mahdollisuus tehdä niitä asioita, joita haluan tehdä. Tästä syystä nautin jokaisesta päivästä kuin se olisi viimeinen, sillä huomisesta ei koskaan tiedä. Haluan taltioida ihan kaiken, jotta voin palata muistelemaan jos elämä muuttuu niin paljon, että jäljellä ei ole muuta kuin muistot ja nuo valokuvat. Ammennan voimaa kaikesta siitä mitä teen ja mitä nään, koko maailma on avoinna ja ympärillä on vain mahdollisuuksia.

Eilen päätin ottaa kaikesta tunnekuohuista huolimatta niskasta kiinni ja sukelsin läjääni. Päällimmäisenä oli pikeepaita tuunauksesta yli jäänyttä materiaalia, kaapista nappasin puuvillakankaan palasen, jonka olen joskus äidiltäni saanut. Niistä sain tehtyä söpön babydoll paidan. Kangasta jäin nippa nappa sen verran yli, että Barbie vaate projektiin saa söpöä materiaalia. Kyllä, minulla alkaa sellainenkin projekti. Barbin vaatteet jaetaan meidän iltapäiväkerhoon, sekä muihin hyväntekeväisyysjärjestöihin, joissa jaetaan tavaroita heille, jotka tarvitsee.
Myöhemmin illalla, lähdettiin miehen kanssa kahden pikku pyörälenkille, tietenkin pitää kaikki mahdollinen käyttää hyödyksi ja kuvata uusin tuotos. Kohta huomaan, että kaikki muut tuotokset on jäänyt kuvaamatta… Muistin virkistykseksi laitan linkin mekkoon, jonka tein näistä pikeepaidoista, toisesta paidasta jäi tämä yläosa jäljelle ja siitä sai kivan hauskan jutun.

Aurinkoista päivää kaikille!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *