Hae
VillaNanna

Yyy – kaa – koo – Mikä sieltä kurkistaa? Syksy!

Nyt voi oikeastaan sanoa, että on syksy. Aika vilpoista on ja mieluummin laittaa lämpimän villapaidan päälle kuin menee t-paidalla ulos. Nyt onkin ihanien neuleiden aika. Ensimmäiset villasukat on valmiit ja pipokin tuli sivutuotteena puikolta. Nyt suunnittelen vähän enemmän ruskan väristä paitaa seuraavaksi puikoille. Myös ompelukoneen hurinaa on tullut jonkin verran kuunneltua ja vaikka ompelu on todella vaikeaa tuossa tilassa, niin yritän sentään jotakin.

Nyt kun tuossa postailin mun volankihameen, niin innostuin niistä entistä enemmän ja niitä onkin pari kappaletta siunaantunut, vielä haluaisin yhden…Sinappia ja vakosamettia, kyllä, juuri sellaista kuin minä haluan. Huomasin myös eilen kun ensimmäinen hamonen meni päälle, että olen tainnut hiukan tiputtaa painoa kun jouduin korjaamaan hametta heti mutta iso se on korjauksen jälkeenkin, että menee jälleen korjattavaksi. Toivottavasti ei tarvitse enää enempää korjata.
Volankihameet ovat siis myös yksi sellainen asia, joka on ihan pakko saada syksyksi. Nyt minun must have- listalla on jo kolme erilaista asiaa, jotka minulla jo onkin. Ne ovat lyhyet housut, volankihameet sekä kirjailut vaatteet. Vielä muutama pakollinen tulee ja sitten ne voidaan laittaa yhteen postaukseen kaikki.

Meidän piti eilen, heti kun poika lähtee kouluun, lähteä kuvaamaan hamoseni jonnekkin mutta toisin kävi. Kaveri ei meinannut millään herätä ja olo oli hänellä aika kamala, kurkku kipeä ja nuutunut. Oli sunnuntain sateessa juoksemassa ( olivat kävelyllä kaverin kanssa ja joutuivat kovaan sateeseen) ja näin vilustutti itsensä, raasu. Joten hyödynsimme mieheni kanssa sitten sen, että tyhjensimme pihaa hiukan. Poistin kaikki koristeet ja härpäkkeet pois. Vielä jäi osa paikoilleen, että voidaan vielä nautiskella illan hämärästä ennen kuin kelit menee ihan kamaliksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *