Hae
VillaNanna

Kun sun vaatteet saa kehuja

Kun sun vaatteet saa kehuja

Se on ihana fiilis kun sun vaatteet saa kehuja kadulla tuntemattomilta ihmisiltä. Tai tämän paidan kohdalla sain kehuja hotellin aamupalalla. Eräs nainen oli sanojensa mukaan katsellut minua kun tulin syömään ja hänen oli tultava kertomaan asiansa sitten minulle. Tuli kiva fiilis siitä, että joku oli huomannut paitani.

Kun sun vaatteet saa kehuja

Kun olimme tuossa kuun vaihteessa Turussa, niin yksi yö vietettiin miehen kanssa kahdestaan hotellissa, kun nuorimmainen oli iso veljensä luona. Mies aina koittaa sanoa, että itse tehty mutta minä jo juoksen muualle punaiset posket hehkuen. Vaikka iloisesti sanon kiitos, niin juoksen kovaa vauhtia aina pakoon sen jälkeen. Tuollaiset tilanteet on minulle vähän vaikeita, joten juoksen paikalta pian, ettei tarvitse alkaa jutella. Mies taas voisi höpistä ummet ja lammet vaatteen tekoprosessista.

Saan aina välillä kehuja vaatteistani tuntemattomilta, olen sitten missä tahansa. Joulukuussa farkkutakkini sai kehuja Kaliforniassa. Ensin en ollut kuullut mitä sanottiin ja kysyin uudelleen, että puhuiko minulle. Siitä sitten lähti melkein puolen tunnin höpinät takistani. En vieläkään ihan ymmärrä miten onnistuin siinä, muuta nuo amerikkalaiset ovat tuollaisia. Höpinää riittää.

Paita tuttu Kaliforniasta

Tällä samalla kaavalla tein paitani Kaliforniaan ja se oli päällä Disneylandissa. Kaava oli nyt toisella kerralla paljon helpompi toteuttaa mitä ensimmäisellä. Kangas oli vanha lakana, josta tein myös mekon. Tämä paita on siis käytännössä jämistä tehty. Loput annoin työpaikalleni ja tilkut ovatkin jo lähes käytetty.

Kaava:

  • Fibre Mood 13, malli Rozan

Pakko sanoa tähän, että jotenkin tykkään tästä kankaasta tehdystä paidasta paljon enemmän kuin siitä trikoosta. Jotenkin se ei vain toimi siitä samoin kuin tästä puuvillasta. En usko, että ihan lähiaikoina olen tekemässä samalla kaavalla enää mitään. Sen verran olisi muunlaisia hommia kesken.

Mitä te olette mieltä, toimiiko paremmin kuin aikaisempi? Jos haluat tutustua aikaisempaan paitaan, niin klikkaa itsesi juttuun alla olevasta linkistä. Epäilen, että tuo vihreä saattaa tulla myyntiin tämän kesän aikana. Lomalla olisi vihdoin tarkoitus alkaa kuvata töitä, jotka myyn pois teille.

Kahdesta tunikasta paita

Kun sun vaatteet saa kehuja

Nautinnollista päivää!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

2 kommenttia

  1. Nadine G kirjoitti:

    Paita on todellakin ihana!
    Tämä kangas on ryhdikkäämpää kuin trikoo, joten se varmaan vaikuttaa siihen, että tämä paita näyttää paremmalta, vaikka kaava on sama. Minä tykkään myös kuosista ja värityksestä. Tässä on oikein sellainen asu, mistä olisin valmis maksamaan kaupassa 👍.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *