Hae
VillaNanna

T-paidasta ja pitsiverhosta tunika-Matka dinojen maailmaan

Tuitui!

Eilen tehtiinkin kauppareissulla pieni mutka ja käytiin katsomassa mitä dinosaurusten maailmaan kuuluu. Vaikka näyttely oli suunnattu hiukan pienimmille niin kyllä hienosti Härdelli eläytyi näyttelyyn. Voi, kun joskus nähtäisiin vähän isommassa mittakaavassa saman tyyppisiä juttuja. Poikaan uppoi koko show täydestä kuin väärä raha. Lippujen hinnat eivät lopultaan kovin isot olleet vaikka alueella saikin maksaa vähän yhdestä ja toisesta asiasta. Aikuisille tosin tarjottiin aika hyvät kahvit, yleensä en juo tavallista kahvia missään muualla kuin kotona ihan siitä syystä, että kahvi on aina kamalan makuista mutta tällä kertaa kahvi oli keitetty oikein hyvin, eikä kahvi myöskään ollut seissyt pannussa. Kannattaa kyllä käydä fiilistelemässä Dino worldin kummallisessa maailmassa. Näyttelyn lisäksi on show sekä dinoratsastusta. Ulkopuolella on lisää näyttelyä sekä pomppulinnat ja ostoskoju. Härdelli sai mukaansa dinon ja ison määrän hyvää fiilistä.

                                                

Neulepaita

Tuossa kesän loppupuolella innostuin jälleen off the shoulder -vaatteista ja pakkohan oli omella ihan ensimmäisenä vanhasta t-paidasta sekä pitsiverhosta uuden uutukainen tunika. Halusin mahdollisimman oversize -tunikan, sillä pidän erittäin paljon vaatteista, jotka ovat rentoja, eivätkä kiristä yhtään mistään. Lumppulaatikosta onneksi löytyi yksi isokokoinen t-paita ja ei muuta kuin tekemään. Lopputulos on juuri sellainen kuin olin suunnitellutkin. Helmassa olisi saanut olla ehkä vähän enemmän volyymia mutta materiaali oli rajallinen, joten ei auta muu kuin olla tyytyväinen tähän. Asuun puin myös tuubihuivin, jonka olen tehnyt neulepaidan kauluksesta, joka jäi yli toisesta tuunauksesta. Hauska idea ja sopii minulle oikein hyvin ja voi yhdistää melkein minkä tahansa vaatteen kanssa. Antaa hiukan boheemin ilmeen asuun. Lopuksi kietouduin lämpimään ja pehmeään neuletakkiin, jonka olen oikeasti ommellut jo vuosia sitten. Noin viisi vuotta sitten. Kankaan nurjapuoli on harjattu ja on ihanan pehmeä ja lämmin. Olen käyttänyt takkia hyvin vähän, sillä en koe sen olevan yhtään tyyliäni. Ehkä voisi lisätä pitsejä vähän sinne tänne, jos se sitten olisi enemmän minua. Katsotaan miten käy takin.

Takki: Ottobre Woman 5/2012

Nautinnollista sunnuntaita!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *