Hae
VillaNanna

Seutu ajelua

Meillä on välillä sellainen tapa, että kun lähdetään pyöräilemään niin voidaan seikkailla ihan vain jossain asuinalueella. On kiva katsella millainen asuin alue on ja miettiä voisiko meidän porukka asua siellä. Muutama viikko sitten ajelimme Viikkiin ja Latokartanoon, kierreltiin siellä ja ihmeteltiin maailman menoa. Nämä reissut ovat tosi kivoja myöskin, ei aina tarvitse retkeillä niin, että on jokin tietty retkikohde vaan tämäkin on hauskaa puuhaa.
Reissu ei kuitenkaan mennyt ihan niin kuin suunnittelimme, vaan Härdellin pyörä hajosi. Ensin poljin lähti irti niin, että jalkaan tuli vekki, odoteltiin pappaa, joka toi apuvälineet ja haavanhoitotavarat ja matka jatkui. Poljin irtosi tosin uudelleen pariin kertaan ja lopulta poika tuskastui ja retki keskeytyi. Talutimme pyörät ensin Prismaan ja syötiin sekä huilittiin siellä ja sen jälkeen talutettiin pyörät pojan papalle. Minä ja mies pyöräiltiin kotiin, pappa korjasi sillä aikaa pyörän ja poika sekä pyörä haettiin sitten autolla kun kaveri ei oikein halunnut enää ajaa.

Reissu oli kuitenkin tosi mukava, meillä oli hauskaa, aurinko paistoi ja löydettiin kaikkea todella mielenkiintoista ja kivaa tuolla reissulla. Suosittelen todella paljon tällaista asuinalue seikkailua. Vähän erilaista ja näin tutustuu myös hyvin eri asuinalueisiin ja mitä ne pitävät sisällään. Helsingissä kun kaikki ei näytä samalta kun menee ns. alueen sisälle. Myös keskustassa on näin, monien talojen sisäpihat sulkee sisäänsä kaikkea mielenkiintoista ja nättiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *