Hae
VillaNanna

12 vuotta naimisissa

Kyllä, siitä on 12 vuotta kun sanoimme toisillemme tahdon. Minun suunnitelmiin ei moinen hömpötys kuulunut vaan minun piti elää yksin lasten kanssa koko loppu elämäni. Mutta toisin kävi. Minä 33 vuotias äiti ja 23 vuotias mies kohdattiin ja haluttiin toisemme. Ei siinä sitten ajateltu sen enempää kun tiedettiin, että tuo on nyt se ja näillä mennään.
Ei avioliitto aina ole ruusuilla tanssimista, varsinkaan tällaisilla yksinäisillä susilla, jotka vaatii paljon omaa tilaa ja omia hömpötyksiä. Mutta tällaisetkin ihmiset saavat homman pelaamaan kun hyväksyy toisen oikut ja oman tilan tarpeet. Päivääkään en silti pois antaisi vaikka ikinä ei pitänyt näin käydä. Nyt voin myöskin sanoa suoraan mikä on meidän liiton salaisuus ja se on oma tila, luottamus ja yhteinen tekeminen. Tietenkin myös rakkaus mutta se yksin ei kannata liittoa vaan tarvitaan paljon muutakin, jotta liitto kestää pidempään kuin muutaman vuoden. Tietenkään meidän liitto ei ole kestänyt vielä pitkään ja meillä on pitkä matka vielä kuljettavana, mutta tiedän, että nuo asiat ovat se miksi meillä on yhteistä taivalta näinkin pitkä matka takana.
Viime vuoden puolella esittelin mekon, joka oli päälläni kun meidät vihittiin. On muuten yksi suosituimpia postauksia tällä hetkellä. Mikään pakko ei siis ole pukeutua tavalliseen morsiusmekkoon, vaan voi pukeutua sellaiseen mitä voi käyttää myöhemminkin ihan sellaisenaan, ilman minkäänlaisia muutoksia.

*    *    *    *    *
Meidän hääpäivä alkoi aikaisin aamulla kun veimme ison määrän vaatteita ja kenkiä jälleen hope- yhdistykselle. Kaapit kiittää jälleen todella suuresti. hyvää tavaraa lähti jaettavaksi uusiin koteihin. Sen reissun jälkeen lähdettiin kiertelemään ja ajeltiin Espoon kulmille. Sieltä kaarrettiin Helsingin yhteen ihanimpaan kahvilaan. Cafe Regattaan. Onnistutaan nautiskelemaan siellä aina talvisin jostakin syystä mutta ensi kesänä on ihan pakko mennä nauttimaan heidän antimistaan poikien kanssa. Saadaan hyvin koettua Regatta myös kesällä. 
Regatta on aivan ihanan idyllisellä paikalla Töölöössä. Upea merimaisema ja aivan ihana henkilökunta. Mikä parasta, tällaista pikkuista tönöä ei ole muualla. Tämä on ainutlaatuinen juttu, joka kannattaa kokea, jos liikkuu Helsingissä. Niin ja koirat ovat tervetulleita myös. 
Vanha villakangastakki ja tuunattu hame luo pohjan tyttömäiselle asulle

Asullakin on väliä kun vietetään yhteistä aikaa nauttien toistemme seurasta. Päälläni oli itse ommeltu villakangastakki, takki on ikivanha ja ollut joskus esillä blogissa, en vain nyt sattunut löytämään kyseistä takkia mistään ja en näin ollen voi sanoa mistä lehdestä olen kaavat ottanut. Villakangashame taas on yksi helpoimpia tuunauksia mitä voi tehdä. Nimittäin maksihame on vain lyhennetty minimittaiseksi. Yksinkertaista. On muuten ykse ensimmäisistä tuunauksista, joita olen tehnyt mutta en ole koskaan kuvannut hametta. En ennen tuunausta enkä jälkeen, ennen kuin nyt vasta.

Koska rakastan hattuja, niin painoin päähäni villakangashatun, jonka olen aikaa sitten löytänyt Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta, myös neuletakki on Kierrätyskeskuksesta löytynyt. Laukku toimii hyvin asun kanssa ja laukkukin on tietenkin ostettu Kierrätyskeskuksesta joskus aikaa sitten. 
Alunperin takki oli menossa myös Hopelle mutta annoinkin sille vielä jatkoaikaa ja kokeilin erilaisia asuja sen kanssa. A-linjainen takki toimii minun tyylilleni erinomaisesti  ja se toimii myös monen eri tyylin kanssa hyvin. Tyttömäinen tyyli säilyy.
*    *    *    *    *

Klikkaa videota kaksi kertaa. 

Ihanaa lauantaita kaikille!
-Melissa-

32 kommenttia

 1. Maatiaiskanasen Elämää kirjoitti:

  Onnea hääpäivänänne <3 Ihania kuvia 🙂

 2. Sesse kirjoitti:

  Onnea teille <3 Meillähän oli vähän samanlainen tausta, yksinhuoltaja-äiti ja nuorempi poikamies 🙂 Meillä tulee 17 vuotta naimisissa huhtikuussa.

 3. Maiju / Lempipäiväni tänään kirjoitti:

  Onnittelut teille! Mä tunnistan itsessäni myös tuollaisen oman tilan tarpeen ja yksinäisen suden elämäntavan… Vaikea löytää sellaista luottamuksellista ja hyvin toimivaa suhdetta, jossa on tilaa hengittää. ?

 4. Johanna Maria kirjoitti:

  Onnittelut <3 Viisaita sanoja ja kauniita kuvia. Iloista viikonloppua sinulle!

 5. Petitfruitbourbier kirjoitti:

  Onnea, ihana postaus 🙂

 6. neea kirjoitti:

  Onnittelut! Ihana asu ja fiilis näissä tän postauksen kuvissa! ♥

 7. Tämä matka -blogi kirjoitti:

  Onnea <3

  Voi apua mitä tuohon kaakaoon on laitettu. Vaahtokarkkeja? Nyt en kyllä tiedä mitä mieltä olisin. Ainakin sokerin määrä lienee riittävä 😀

 8. Minna kirjoitti:

  Onnittelut! Regatta on ihana paikka, siellä tulee käytyä varsinkin kesäisin 🙂

 9. Jael kirjoitti:

  Onnea hääpäivällenne, ja kiva hääpäivä teillä olikin. Ah, Cafe Regatta, minulle tulee siitä aina kesä mieleen,mutta näköjään on ihan kiva talvellakin:)

 10. Marjo kirjoitti:

  Onnea hääpäivänänne 🙂 ihana tarina ja Cafe Regatta sopii tähän tarinaan!

 11. Lady of The Mess kirjoitti:

  Onnea ja rakkautta tulevillekin vuosille <3
  Ja Regatta on ollut käyntilistalla jo pitkään – ehkä ensi Helsingin reissulla;)

 12. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos <3

 13. Melissa L kirjoitti:

  Vau, onnea teille myös näin etukäteen <3

 14. Melissa L kirjoitti:

  Se on todella vaikeaa mutta ei mahdotonta. Samanhenkisiä kyllä on muitakin ja hekin etsivät sellaista, joka antaa sitä omaa tilaa välillä myös.

 15. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos <3 Ihanaa viikonloppua sinulle myös.

 16. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos <3

 17. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos 🙂

 18. Melissa L kirjoitti:

  Vaahtiksia ja kermavaahtoa 😀 Kunnon överit. Onneksi tuo vegaani suklaakakku ei ollut makea.

 19. Melissa L kirjoitti:

  Me ollaan oltu aina vaan talvisin, nyt kyllä pakko jo mennä kesälläkin…

 20. Melissa L kirjoitti:

  On tosi kiva talvellakin. Useasti talvisin käydään ja siellä on ihana tunnelma sisällä. Nyt on pakko jo käydä kesälläkin katsomassa millainen se on silloin.

 21. Melissa L kirjoitti:

  Se sopii täydellisesti 🙂

 22. Melissa L kirjoitti:

  Suosittelen, aivan ihana paikka.

 23. enkulin käsityöt kirjoitti:

  Onnea hääpäivänä. Upeita ja tunnelmallisia kuvia.

 24. Anonyymi kirjoitti:

  Ettekö eronneetkaan avioliitosta muutamia vuosia sitten? Onnea jos et halunnutkaan silloin erota ja kaikkea hyvää

 25. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 26. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos 🙂

 27. Peggy kirjoitti:

  Onnea ja onnittelut <3

 28. hannamaria kirjoitti:

  Onnea suuresti! 🙂

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 29. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon <3

 30. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos <3

 31. Anonyymi kirjoitti:

  Onnea hääpäivänä! Löysin sinun kirjoituksesi alunperin jonkun palstan vastauksista, joissa olit kertonut teidän rakkaustarinasta. Minua tämä rohkaisi erityisesti, kun nuo ikäerojutut mietityttää tosi paljon ja olen avannut mieltäni myös nuoremmille miehille. Olisi ollut kivaa kuulla aiheesta vielä lisääkin, oliko sulla blogissa joku siihen liittyvä kirjoitus tai oletko kirjoittanut aiheesta muualla? No joka tapauksessa, hienoa, että olette edelleen yhdessä <3

 32. Melissa L kirjoitti:

  Hei,

  Kiitos paljon onnitteluista. En paljoa ole kirjoitellut aiheesta enää nykyään ja blogissa ei oikeastaan ole mitään kun se ei oikeastaan kuulu tänne blogiin ollenkaan. Mutta linkissä on vähän lisää avattu tuota meidän alkutaivalta, muutamalla sanalla tosin.
  http://villananna.blogspot.fi/2017/12/millainen-mekko-minulla-oli-kun-minut.html

  Joskus olen jossakin lyhyesti kertonut jotain jos sellainen on tullut puheeksi, en juuri muuten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *