Hae
VillaNanna

Viiden päivän asut

Viiden päivän asut

Pitkästä aikaa viiden päivän asut tulee blogiin. Joskus on kiva tehdä tällaisiakin postauksia, tosin9 pitäisi noita ompeluhommiakin alkaa näytellä, mutta hiljaa hyvää tulee. Eikös niin sanota? Nälkä kasvaa syödessä ja mitä kaikkia niitä oikein onkaan. Minulla oli siis ihan tarkoituksena tehdä tämä postaus kun maanantai aamulla avasin silmäni.

Viiden päivän asut

Viikko ei ole ollut mitenkään helppo meikäläiselle. Päänsärky on ollut kammottava ja nenä vuotanut koko ajan. Flunssaa ei ole, vaan kauhea allergia vaivaa edelleen, en ole päässyt tästä eroon. Sitten eilen vielä poltin kasvoni, vaikka oli aurinkorasvaa kasvoissa. Sekin saattaa siis tuota päätä jomotuttaa. Vaikka olo on ollut kurja, niin olen saanut kuitenkin paremman olon kun olen laittanut päälleni kivoja vaatteita. Töissä tosin on oltava työvaatteet nyt kesällä, mutta näin aamulla ja iltapäivällä sitten omat vaatteet

Maanantai

Maanatai oli hiukan viileä, joten laitoin mieheni vanhat farkkushortsit jalkaan, sukelsin huppariin, jonka olen ostanut Kaliforniasta, paremminkin LAXin lentokentältä ja jalkaan sujahti Adidaksen kangaslenkkarit, jotka olen ostanut kirpparilta, Fidasta.

Viiden päivän asut

Tiistai

Tiistaina päälle sujahti söpö tunika, jonka olen tehnyt leikkuujätteestä. Kaikenlaisia kankaita on siellä ja täällä. Koska paita on hyvin sekaisenkirjava, niin kaveriksi laitoin ihan vain tavalliset mustat leggarit. Jalkaan laitoin Puman lenkkarit, jotka olen ostanut kirpparilta. Takkikin oli aamusta päällä, ihanan mintunvihreä mokkajäljitelmätakki, joka on niin ikään kirpparilta ostettu.

Viiden päivän asut

Keskiviikko

Keskiviikon asu lähti liikkeelle bleiseristä, jonka olen ostanut Tuulan -Aitasta Porvoosta. Tämän jakun on ommellut ammatti-ihminen ja on muuten täydellinen minulle. Paita on miesten kauluspaita, joka on minulle todella over size ja siksi laitoin napituksen hyvin juoponnappiin, alaosaksi leggarit fidasta ja tietenkin Converset jalkaan.

Viiden päivän asut

Torstai

Torstai oli kaikkein pahin päivä olotilassa ja tarvitsin jotakin aika rentoa mutta sellaista, jossa viihdyn hyvin. Raitahousut valikoitui ensin, housut olen ostanut Kierrätyskeskuksesta, samoin paita, jonka valitsin housujen kaveriksi. Olen aikanaan löytänyt ilmaisosastolta kaksi paitaa, joista tein itselleni hauskan neuletakin. Jalkaan sandaalit.

Viiden päivän asut

Perjantai

Perjantaina laitoin mekon, jonka olin alunperin ostanut Kalifornian reissulle, mekko ei kuitenkaan koskaan päässyt mukaan. Tämän mekon löysin Mankkaan Akselista. Farkkutakkina takki, jonka ostin Venice beachiltä ja sitten katse jalkoihin, nimittäin meikäläisen kauniit punaiset kengät sopi täydellisesti asuuni, kengät on ostettu Kierrätyskeskuksesta.

Viiden päivän asut Viiden päivän asut

Viikon parhaat palat

Kerron vielä viikon parhaat palat, sillä jotain kivaa tuli tehtyäkin vaikka en hyvin voinutkaan. Torstaina esimerkiksi menin nukkumaan huonovointisena aikaisin ja nukuin aamuun asti, nähden todella kummallisia unia matkailusta ja ötököistä. Aamulla olo oli kaikkea muuta kuin ihana ja oli pakko nauttia kahvin lisäksi kipulääkettä.

Maanantai

Töiden jälkeen mies haki meikäläisen töistä ja singahdettiin kovalla tohinalla Lintsille, Härdelli oli kavereiden kanssa siellä ja rahaa oli vailla. Rahat vaihtoi omistajaa ja Härdelli katosi näköpiiristä, niin päätimme jäädä miehen kanssa haistelemaan Lintsin tunnelmaa ja haukattiin pientä huikopalaa samalla.

Tiistai

Tiistaina lähdinkin työkaverin kanssa Finnkinon Luxe salien avajaisiin Tennispalatsiin. Saatiin kuoharia ja poppareita kaveriksi ja katoimme elokuvan, joka tulee ensi-iltaan myöhemmin. Näytöksen jälkeen kipitimme syömään iltapalaa ja kotiopäin.

Keskiviikko

Keskiviikko olikin niin nätti, että makoilin pihalla ihan koko illan ja katselin leffaa, neuloin itselleni uutta toppia ja söin tietenkin ulkona. Ihan parasta kesäelämää. Lomakaipuu alkoi kutitella jo mielessä.

Perjantain kohdalta en osaa parasta sanoa muuta kuin, että ensimmäinen viikko kesätoimintoja takana ja taas roppakaupalla saivat lapset muistoja elämäänsä ja vaikutti myös sille, että kepparitkin olivat mieleisiä. Tästä on hyvä siirtyä seuraavaan viikkoon.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Kahdesta neulepaidasta neuletakki

Viikon asut

Viikon takit

4 kommenttia

  1. Nadine G kirjoitti:

    Upeita asuja! Olisipa itselläni niin paljon tyylitajua, että saa näin erilaisia asukokonaisuuksia aikaiseksi.

  2. Mare kirjoitti:

    Kivoja asuja kaikki 🙂 On sinulla silmää. Minä taidan olla ihan vaan perusmusta samassa vaatteessa suurinpiirtein viikot läpeensä. Pesen niitä kyllä välillä 😀

    • villananna kirjoitti:

      Mulle vaatteilla leikkiminen on tosi tärkeää, siksi niitä on hyvä määrä, että voin leikkiä niin laajasti mitä nyt voin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *