Hae
VillaNanna

Ostoksilla – Omassa vaatekaapissa

Olen muutaman kerran aikaisemmin postannut samasta aiheesta jutun ja nyt on erittäin hyvä hetki tehdä jälleen uusi postaus samasta aiheesta. Miksikö? Noh, ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että minä tosiaan yritän nyt osallistua tähän älä osta mitään -haasteeseen sekä miettiä mitä kaikkea omasta kaapista voikaan löytyä ja miten oppia näkemään mitä siellä kaapissa oikein on. Tämä on hauskaa puuhaa myös sen vuoksi, että nyt on hyvä hetki poistua omalta mukavuusalueelta, ottaa Pinterest aktiiviseen käyttöön ja etsiä sieltä erilaisia tapoja yhdistää se oma vanha vaate.
Ihan pritkulleen samanlaisia vaatteita ei tarvitse olla mutta kunhan on sinne päin ja vähän samalla ajatuksella yhdistelty vaatteet. Ajattelinkin tehdä näitä samantyyppisiä juttuja enemmänkin nyt haasteen aikana, mutta kyllä minä olen ommellut ja tuunannut vaatteita mutta nyt en ole kuitenkaan ehtinyt kuvata näitä ihanuuksia…

Aikaisemmat aiheeseen liittyvät postaukset:
Vaatekaapin löytöjä
Ostoksilla vaatekaapissa
Tuossa viime viikolla kun kelit parani paljon ja oli aivan ihanan lämpimiä päiviä, aurinko kutitti kivasti nenua ja olo oli reipas ja iloinen. Laitoin kolme kuvaa Instagramiin sekä blogin Facebook sivulle ja kysyin seuraajiltani, että mitkä kolmesta leggarista laitan päälleni ihanan neuleeni kanssa, jonka olen aikaa sitten löytänyt kirpparilta. Hetkisen odottelun jälkeen, voittajaksi kiipesi minun ihanat jäätelöpöksyt. Ja olivat muuten paras valinta ikinä, niin keväinen fiilis tuli niistä… 
Kaikki leggarit on tehty muutaman vuoden sisällä ja ilttiksessä käytin paljon näitä lasten ilona mutta nyt näitä on tullut käytettyä todella harvoin. SW:t oli talvella kerran jalassa ja nuoret tykkäsi kovasti niistä mutta jotenkin en ole osannut näin värikkäitä käyttää töissä. Olen halunnut olla enemmän huomaamattomampi, tavallaan. 
Mutta täytyy sanoa, että kyllä tuommoisista pirteyksistä pitää käyttää useammin mitä nyt olen käyttänyt. Sopii hyvin myös tähän työhön, avaa hyvin keskusteluita ja mikä parasta, ne on itse tehtyjä. Saa kertoa nuorille, että kuka vaan oppii ompelua, jos kiinnostusta riittää. Paita on teille myöskin tuttu, se on löytynyt viime vuonna ja olen senkin vasta nyt oikeastaan löytänyt ja yhdistellyt moneen alaosaan. Tämä paita on yleensä minulla sellainen rento venuvanupaita, over size ja niin ihana päällä. Tämän paidan kanssa on kiva hassutella alaosien kanssa ja tätä voi käyttää kyllä myös vaikka minimekkona, jos ei tarvitse kumarrella mihinkään. Ja nyt kun laitoin paidan noiden jäätelöiden kanssa päälle, oli olokin kuin jäätelöllä. Yhdistin asuun vielä mustan nahakatakin, jonka juuri olen ostanut ja ei muuta kuin töihin. Voin sanoa, että tästä tuli minun lempiasu.
Leggareista löytyy enemmän kuvia täältä
Tämä postaus on vähän jatkumoa myös talvilomalla postattuun juttuun, jossa puhun siitä, että pitääkö blogissa olla aina jotakin uutta ja kiiltävää. Nyt kun haaste on mennyt monena kuukautena vähän läskiksi, niin on paras hengähtää ja miettiä miten haluaa toteuttaa tätä haastetta ja tämä on yksi niistä keinoista, joita ajattelin lisätä blogiin useammin. Tulen tekemään lisää kyselyjä myös Instassa samalla tavoin kuin tein näiden pöksyjen kanssa. Jos haluat mukaan antamaan oman äänesi, niin klikkaa itsesi joko Instaan tai faceen tai molempiin. Missä ikinä haluat äänesi antaa!

6 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mä voisin myös käydä shoppailemassa omalla vaatekaapilla – sieltä tosin voisi antaa toistenkin shoppailtavaksi vaatteita.. 😀

 2. Melissa kirjoitti:

  Tää on oikeasti hauskaa puuhaa. Alimmaisena on aina jotain mielenkiintoista ja sellaista, mitä ei niin useasti käytä.

 3. Sorakukka kirjoitti:

  Varsin pirteä kuosi kyllä! Itse kävin "ostoksilla" omalla vaatekaapilla kun muuttolaatikoiden purkua jatkettiin ja loput vaatteet päätyi viimeinkin kaappiin. Löysin korsetin jota en ollut kertaakaan vielä päälläni käyttänyt sen jälkeen kun sen sain. Olihan tuo aikakin ja testata ja minusta tuntuu että se päätyy vielä tuunauksen alle.

 4. Melissa kirjoitti:

  Käytännössä myös tämä siivousurakka on tuota meidän viime kesän muuttoa vielä. Nyt ihan reilusti laitetaan pois ja laitetaan muuhun käyttöön, jos ei vanhassa käytössä enää toimi. Loputkin ylimääräiset laitetaan kiertoon. Ja tosiaan tarkoitus olisi, ettei sisään tule enää uutta, vaikka uutta toki tulee mutta näistä vanhoista jutuista.

 5. Minnea kirjoitti:

  Vitsi, mitkä leggarit! Sopivat varmasti kivasti valkoisen neuleen ja tennareiden kanssa 🙂 Juuri sopivan piristävät kevätfiiliksen nostattajat!

 6. Melissa kirjoitti:

  Mä niin tykkään mun leggareista <3 Ja parasta on se, miten ne muuttuu sen mukaan mitä niiden kanssa yhdistää. Useasti minäkin puen töihin aika urheilullisesti, joten tämä oli kivaa vaihteua, että olikin pitkä neule päällä eikä hupparia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *