Hae
VillaNanna

Musta villiinnyttää

Nyt on käynyt niin, että musta villiinnyttää minua, en tiedä liittyykö tämä nyt viidenkympin villityksiin vai onko kyseessä suruaika, mutta yhä enemmissä määrin on alkanut eksyä päälleni mustaa. Minulle, joka suosin värejä ja jonka lempiväri on punainen. Mitä minulle oikein tapahtuu?

Musta villiinnyttää

En tokikaan ole koskaan sylkenyt mustaan päin ja varsinkin töissä päälläni on useasti juuri mustat leggarit ja neule tai college. Mutta jostain syystä olen alkanut pukea entistä enemmän juuri mustaa alapäähän sekä yläpäähän ja vielä takkikin voi olla musta. Olen äimistynyt tästä huomiosta. Onko suruaika alkanut, minkä vuoksi? Oli miten oli mutta itse kovasti tykästyin tähän asuuni, johon sonnustauduin tässä noin viikko sitten. Asusta löytyy särmäkkyyttä ja toki vähän väriäkin tuossa neuleessa, mutta ajatus lähti ihan keinonahkafarkuista, jotka ovat jo vuosia olleet käytössä. Vähän ne alkaa halkeilla jo, mutta muuten vielä käyttökelpoiset. Paita on hankittu uutena muistaakseni Kaliforniasta, Citadel Outletista.

Kuljen nyt muutenkin jotenkin trendin huipulla, kun heitin tämän mustan komeuden päälle paksun neuleen, jossa on eläinkuosia. Olen jo muutaman vuoden nähnyt eläinkuosia niin käsityöläisillä kuin second hand muodin käyttäjillä. Ja nyt eläinkuosia on alkanut näkymään myös muotilehtien sivuilla. En edelleenkään seuraa muotia, mutta välillä osuu silmiin muotinäytöksiä. Selkeästi siis viidenkympin villitystä…

Meikittömyys vapautti minut

Olen Instagramissa jo ottanut tämän meikittömyyden esille ja jatkan höpinääni nyt myös blogissani, sillä silloin kun sairastuin RCVS:ään ja olin paljon ulkona meikittä, tunsin todella vaputuneeni jostakin. Nyt kun muutimme tänne Helsingin Manhattanille, niin minulla oli pitkään meikit kadoksissa ja kun meikit löytyi en oikein niitä enää ottanut esille. Sama homma jatkunut tähän päivään asti. Meikkaaminen viikolla on jäänyt ihan kokonaan pois.

Se taas ei tarkoita sitä, ettenkö pitäisi itsestäni yhtään huolta, ihoni voi tällä hetkellä todella hyvin, kun en kauheasti enää joudu erilaisia asioita käyttämään siinä. Ja varmasti olette nähneet, että kuvissakaan ei kauheasti meikkejä näy. Tokikaan en ole luopunut meikeistä kokonaan, tänäänkin olen suunnitellut, että ehostan itseäni vähäsen kun lähdemme mieheni kanssa hiukan nautiskelemaan Helsingin museoihin.

Tänään avataan myös vaatekaapin päiväkirja, josta kerron myöhemmin lisää. Instagramin puolella varmasti tulee juttua aiheesta jo aikaisemmin.

Musta villiinnyttää

Rentoa lauantaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Pinterest

LUE MYÖS:

Kevään ihanat karkkineuleet

Huomioita omasta tyylistä

Koitin tuunata

4 kommenttia

  1. Mare kirjoitti:

    Ihana, minulla menee värien kanssa juuri toisinpäin. Olen aina ollut käytännössä musta. Nuorempana oli mukana toinen väri – valkoinen. Kesät valkoista ja talvet mustaa.
    Nyt vanhempana alkaa tulla värejä myös vaatekaappiin. Ihan vähän ja varovasti 😀
    Ne vähätkin käyttömeikit minulta vei korona. Eikä taida enää isommin palatakaan käyttöön.

    • villananna kirjoitti:

      Mulla oli nuorena musta kausi, mutta sitä ei ihan hirmuisen pitkään kuitenkaan kestänyt. Tarvitsen värejä, joilla säädellä mielialojani.

  2. Petra - Sängyn alla kirjoitti:

    OOOOO Tuo neule on aivan ihanan mallinen! Musta on aina tyylikästä 😀 Minä taidan omistaa tällä hetkellä yhdet mustat kollarihousut, yhden t.paidan ja yhdet tosi tosi tosi huonokuntoisen kollege puseron (onhan se vuodelta 2008) 😀 Itse en ole oikein kokenut mustaa omakseni, edes alusvaatteita en halua mustana 😀
    Ihanaa kun meikittömyys ja meikki alkavat vihdoin kulkea käsikädessä, eikä aina vain vastakkain! Mie olen ollut lähes aina ”meikitön” ja välillä tuntuu jopa väärältä meikata, ihan kuin ulkopuolelta tulisi noottia meikkaamisesta – vaikka ikinä kukaan ei ole minulle kommentoinut että ”meikkaisit nyt tai miksi meikkasit?” kyllä muillakin on meikittömiä päiviä ja meikattuja päiviä. Sitäpaitsi meikkaaminen on kivaa, vaikka välillä luulen etten osaa 😀

    • villananna kirjoitti:

      Tuo neuletakki on ollut mulla tosi pitkään, en muista mistä sen ostin. Alunperin on tosiaan H&M mutta ostin tuon siitä huolimatta. On ollut todella kovassa käytössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *