Hae
VillaNanna

Aurinkoiset pöksyt vappuaatton piristykseski

Tuossa vuoden vaihteessa kun viimeksi kävimme moikkaamassa sukulaisia, sain äidiltäni ison määrän kaikenlaista tavaraa. Tavaroiden joukossa oli tilkkuja ja kankaanpalasia mukana. Osan näistä heitin kasaprojektille, vaikka en vielä silloin ihan ollut päättänyt kasaprojektia ylipäänsä. Materiaalit eivät vain mahtuneet muualle kuin tähän kasaan. Jotenka…Nämä ihanat aurikobyysat ovat siis kasaprojektin tuotosta ja oli muuten hauska tehdä. Sain kankaan riittämään juuri ja juuri, lopusta tulee vielä pari servettiä pöytään mutta muutoin kaikki on käytetty. Parista suortuvasta tulee vielä Barbielle pöksyt tai hame. Mutta niitä tehtaillaan sitten kesällä jälleen.
Näistä housuista tuli meikäläisen tämän kesän lempparit, en edes tiennyt, että tarvitsen juuri tällaisia housuja. Housut olen tehnyt samalla kaavalla mitä tein yöpuvun pussihousut mutta tällä kertaa en pussittanut housuja, vaan annoin jäädä suoraksi ja ompelin frillan lahkeisiin. Nämä toimii sitten ihan millaisilla yhdistelmillä tahansa. Tässä asussa minulla oli valkoiset lenkkarit jalassa mutta asun saa myös hyvin romanttiseksi shabby chic tyyliin sekä myös bohotyyliin sopivaksi. Sopii siis kaikkien tyylien kanssa hyvin. Minulla on myös tätä samaa kangasta palanen punaisena ja mietinkin kuumeisesti, että teenkö samanlaiset housut myös punaisen värisenä? Mitä sanotte?

Vappuaatto meni meillä tavan mukaan rauhallisesti. Meillä kun yleensä kaikki ovat töissä ja koulussa, joten illalla ei ehdi lähteä mihinkään ihmettelemään. Ja kivaa on viettää yhdessä aikaa kuitenkin, kaikki vapaa-aika pyhitetään omalle perheelle. Aattona meillä alkaa grillikausi ja nautitaan itse paistetuista munkesta. Muuta ei sitten tarvita. Oleskellaan yleensä parvekkeella, mutta valitettavasti nyt ei ole enää parveketta, joten istuskeltiin pihalla. Päivä ei nyt ollut valitettavasti niin lämpöinen mitä on ollut viime viikolla mutta takkia päälle vain ja nautiskelemaan olostaan.

Pöydässä:
Kesäkurpitsamuffinit
erilaisia äyriäissalaatteja
perunasaalaattia
kaalisalaattia
kalkkuna grillimakkaraa
kanavartaita
uusia perunoita
täyttettyjä herkkusieniä 
(täytteenä Aurajuustoa ja ympärillä broilerpekonia)
tillisilliä
Jälkkärinä:
Itse tehdyt munkit

Vatsan sai täyteen ja oli ihanaa istua pitkään höpöttämässä. Emme olleet keskenämme, vaan saimme myös illallisvieraita. Paljoakaan ei jäljelle jäänyt sapuskaa, kaikki saatiin kivasti syötyä eikä edes ahdettu väkisin naamaan mitään, vaan juuri sen verran mitä pitikin. Mun on muuten ihan pakko suositella noita kesäkurpitsamuffareita jälleen kerran, ne sopii juhlaan ja arkeen niin hyvin. Tulee jotenkin niin luksus-fiilis kun niitä tekee pöytään. 


*    *    *    *    *
Mitä tänään tapahtuu?

Tänään lähdetään pienelle seikkailulle, niin kuin joka vuosi mutta tällä kertaa päältä löytyy kirppisvaatteita, kirppishullut haluaa ihan varmasti nähdä mitä olen pukenut päälleni ja seikkailuhulluille sitten vinkkejä mitä vappunapäivänä voi tehdä Helsingissä. Tänään yritän kyllä myös ommella, olisi odottamassa jälleen pari juttua, kesäistä ihanaa juttua. Kasaprojekti tuntuu lähteneen hienosti liikkeelle, mutta suunnitelmat siitä, että yksi laatikko olisi tehtynä toukokuun puoleen väliin mennessä ei taida onnistua sittenkään. Toivossa on hyvä elää, vai mitä?

8 kommenttia

 1. Marjo kirjoitti:

  Ihania vappukuvia! Sun keltaiset kevät/vappuhousut on mageet.
  Ja nuo tarjoilut – omnomnom!
  Hauskaa vappupäivää 🙂

 2. Melissa kirjoitti:

  Vappuhousut on parhaat housut 🙂

 3. Sorakukka kirjoitti:

  Ihanan pirteät värit. Ensimmäisen kerran näin tästä juttua facessa ja housujen pirteys hymyilytti jo silloin. Nyt kun luin koko jutun niin hymyilyttää vielä enemmän

 4. Melissa kirjoitti:

  Joo, nää on kyllä semmoisen piristykset, että 🙂

 5. Keto-Kati kirjoitti:

  Noi housut on kyl makeet! 🙂

 6. Melissa kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 7. hannamaria kirjoitti:

  Kaikki näyttää niin hyvälle! Ja nuo sun pöksyt on upeat!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

 8. Melissa kirjoitti:

  Kiitos. Itse tykkään noista myöskin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *