Hae
VillaNanna

Lempikäsityölehteni

Monilla käsityöbloggaajilla on se oma the käsityölehti, joka sisältää kaikki parhaat mallit. Minulla on myös kaavalehti, jota käytän muita lehtiä enemmän, koska siinä on kaikki parhaat kaavat mutta tänään en kerro siitä, vaan neulelehti on nyt esittelyssä. Tämä on sellainen lehti, jonka kaikki mallit on korvamerkattu ja kaikki mallit sopii meidän vaatekaappeihin. Tästä lehdestä olen myös tehnyt vinon pinon erilaisia töitä. Näissä kuvissa ei ole kuin pari työtä, jonka olen tehnyt tuosta lehdestä. Osa töistä on jossakin laatikossa vielä muuton jäljiltä.

Minun lempi lehteni on siis Novita talvi 2011, tämä lehti sisältää kaikki ne ihanat neuleet, joita olen aina halunnut. Eniten lehdestä olen toteuttanut pipoja sekä lapasia. Tarkoitus olisi neuloa miehelle villapaita ja pojille myös jotakin muuta kuin pipoja. Lehden neuleet ovat kauniita ja kekseliäitä, perinneneuleita, ei niin perinteisillä kuvioilla. Lehti sisältää ison määrän erilaisia kirjoneuleita, ihania pastellin sävyjä sekä voimakkaita syksyn murrettuja värejä. Jokaiselle jotakin. Varsinkin meille.

Heti kun tämä lehti kopsahti aikanaan postiluukusta, oli saatava langat suloiseen kirjoneuleeseen. Sama työ olisi tulossa myös miehelle, kunhan joskus raskin ostaa uudet langat. Noin isoa määrää on hankala löytää kirppareilta. Toinen must have -neule on Kelosta neulotut ihanuudet, niin ihanan retroa. Ja tietenkin palmikkoneuletakki. Siinä nyt muutamia mainitakseni. Myös pojille löytyy hyvin omia vaihtoehtoja tästä lehdestä. Tämä lehti on kaikkien aikojen paras Novita. Tällaisten ihanuuksien kanssa on helppo ottaa vastaan talvi.

Mikä on sinun lempilehtesi?

Novita on edelleen ainoa neulelehti, joka minulle tulee postissa. Ollut jo monet vuodet. Mielipide Novitaa kohtaan menee ylös ja alas ja välillä on annettava erinäistä palautetta. Mutta kokonaisuutta kun katsoo, niin olen tyytyväinen. Langoistakaan ei ole mitään huonoa sanottavaa, on osunut ne parhaat langat kätösiin. 
Tällä hetkellä olen muutoinkin innostunut hankkimaan neulekirjoja, en niinkään lehtiä enää. Olen alkanut laittaa lehtiäkin eteen päin, koska niitä on aivan liian paljon nurkissa. Helpompi pitää kirjoja hyllyllä kuin lehtiä. Siksikin Novita on hyvä, sillä se on aika kirjamainen, ei lötköpötkölehti. Kiitos siis tästä lehdestä ja toivottavasti tällaisia parhauksia tulee muinakin vuosina postiluukusta, joka luo niin kuvillaan kuin ohjeilla neuloosifiiliksen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *