Hae
VillaNanna

Sydämellinen mohairpaita

Sydämellinen mohairpaita

Tämä sydämellinen paita valmistui jo hiukan ennen meidän joulumatkaa Turkuun. Paidan kuvaaminen onkin ollut sitten hivenen haasteellista. Mutta nyt se on onneksi jo valmis ja kovassa käytössä. Kuvatkin ollaan otettu jo muutama viikko sitten. Ihana pörröinen neule valmistuu kahdesta väristä ja eri kokoisista raidoista.

Sydämellinen mohairpaita

Lanka on valitettavasti akryylia, jonka joukossa on vähän mohairia sekä villaa. Langat olen saanut lahjaksi läheiseltäni, joten tietenkin teen niistä jotakin pientä, kivaa. Kyseisestä langasta on yleensä tehty huiveja ja ohjeetkin on lähinnä huiveille. Mutta koska itse en niin ole kiinnostunut huivien teosta ja kaappi kun on täynnä huiveja, päätin tehdä neulepaidan. Niitä kun minulla ei ole yhtään. Koska en ole mikään huippuneuloja, päätin tehdä vain suoraa ja lisätä raitoja. Lopputuloksena oli lyhyen mallinen poolopaita, jossa on eri levyisiä raitoja.

Lanka on hiukan hidasta neuloa, mutta näin yksinkertaiseen työhön ei juuri paljoa aikaa mene. Nopeasti saa tikutettua raidan jos toisenkin. Loppulangasta ajattelin neuloa vielä pipot, eri väriset, paitaan sopivat. Näin saan hyvin vaihdeltua fiiliksen mukaan asun ulkonäköä. Lanka on siis Red Heart, Mohair mix -lanka. Langalla saa kyllä kivan paidan, mutta jos itse ostan lankaa, niin mieluiten enemmän mohairia sekä villaa sisältävä lanka sopii itselle paremmin. Vähän senkin vuoksi, että talvella ollaan vähän sähköisempiä ja nuo tekokuidut sähköistyy niin paljon helpommin.

Miesten suorat housut naisen kaappiin

Vaikka tyylini on hyvin tyttömäinen ja rönsyilevä, minulla on myös maskuliininen puoleni, joka näkyy pääasiassa pukeutumisessani. Kaapissa nimittäin on naisten vaatteiden lisäksi iso määrä myös miesten vaatteita. Suosin varsinkin miesten housuja, jotka ovat tehty paremmin ja laadukkaammin mitä naisten housut. Toki poikkeuksiakin on, mutta lähes aina miesten housut ovat laadukkaammin tehtyjä. Miesten suoria housuja nappailen lähinnä Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta, josta olen löytänyt myös miesten bleisereitä omaan käyttööni. Myös miesten bleiserit ovat parempia kuin naisten. Jos vain osuu sopiva kohdalle.

Kuvien kermanvaaleat miesten housut on tehty oikeaoppisten ohjeiden mukaan, mitä olen housujen sisälle katsonut ja laskenut osia, että kelpuutin pöksyt itselleni. Toki vaikeuksia housuissa tuottaa housujen malli. Itselläni kun on leveä lantio ja pieni vyötärö, niin istuvuus on hankala. Mutta siitä huolimatta nappasin housut ilmaisosastolta ja käytän pöksyjä nyt paljon. Miesten ja naisten vaatteiden yhdistely on hauskaa puuhaa ja useasti lopputulos on erittäin mielenkiintoinen. Tällä hetkellä haluankin tuoda tuota maskuliinista puoltani esille enemmän, pitkän tyttömäisen ajan jälkeen.

Sydämellinen mohairpaita

Rentoa lauantaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Hattaran pehmeä villapaita

Vanha neule kertoo minulle tämän päivän tarinaa

 

2 kommenttia

  1. Jael kirjoitti:

    Nätit värit paidassa ja varmaan kivasti lämmittää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.