Hae
VillaNanna

Yhdet housut, kaksi tyyliä

Nyt on pitkään ollut iso juttu culotte -housut ja olen itsekkin niihin ihastunut. Ensimmäiset löysivät meille viime keväänä Kierrätyskeskuksesta ja sen jälkeen olenkin tuunannut omista vanhoista housuista helposti ja nopeasti tämän tyyppisiä housuja. Nyt muutossa keräsin laatikoista ison määrän suoria housuija, joista osa lähti suoraan Hope- yhdistykselle ja osa sitten tuunattiin vielä tähän tarkoitukseen. Kaikkia en tuunaa näin, vaan niistä tulee ihan muuta.
Culotte- housujen tekoon ei tarvita kuin sakset ja lankaa ja neula. Mikään pakko ei ole ompelukoneella edes huolitella, sillä käänteen voi tehdä kaksinkertaiseksi myös. Leikkaa ensin lahkeista sopiva määrä pois (muista kääntövara 3-4cm) ja jos ei huolittele, niin kääntövaraksi vielä 2cm. Ja silitys pitää hyvin käänteet paikallaan kun ompelee käsin lahkeet kiinni.

Kirppislöytö
Ruudulliset
Mustat
Olen leikellyt myös yhdet farkut näin lyhyeiksi mutta blogia selatessa huomasin, etten ole kyseisiä farkkuja tänne koskaan laittanut. Joka tapauksessa, myös farkuista saa kivoja culotte- housuja, varsinkin jos on vähän leveämpää lahjetta omaavat farkut. Itse tykkään todella paljon ja lisään farkut listaan heti kun ne joskus tänne blogiin asti tulee. Niin kuin huomaatte, aina kaikki tuotokset eivät tänne tule esille kun unohdan niiden olemassaolon. Tai siis en niitä unohda vaan unohdan, ettei niitä ole kuvattu tänne.

Culotte-housut voi pukea ihan miten tahansa ja yhdistää miten tahansa. Jokainen tyyli on oikea ja paras. Täällä on nähty monen monta erilaista tapaa pukea housut mutta nyt esittelen yhdet housut, jotka olen pukenut kahdella eri tyylillä. Vaatteille on kiva löytää erilaisia tyylejä ja monesti kaapin perukoilta löytynyt vanha vaate tulee uudelleen käyttöön kun yhdistää sen uudelleen johonkin toiseen vaatteeseen.

Suorat housut olen joskus aikaa sitten löytänyt ilmaisosastolta, en koskaan innostunut niitä käyttämään mutta nyt ne ovat käytössä. Housut ovat minulle muutaman numeron liian suuret, mutta sekään ei haittaa yhtään, näin ne ovat hyvin rennot ja niistä saa nopeasti myös vähän urheilullisemmat kun ovat hiukan liian isot.

Mukavaa iltaa kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *