Hae
VillaNanna

3x paidan tuunaus

3x paidan tuunaus

3x paidan tuunaus

Mennään heti suoraan asiaan, eli postauksessa esitellään 3x paidan tuunaus. Paitojen tuunaaminen on todella hauskaa puuhaa, kun hyvin tylsästä paidasta saa pienin muokkauksin vaikka miten ihanan ja erikoisen lopputuloksen. Mielikuvitus saa lennellä kun haluaa muuttaa paidan ulkonäköä.

Mikään tuunaus ei ole niin kivaa kuin löytää kaapista vanha tylsä paita ja tehdä siihen jotakin kivaa pientä muutosta ja siitä paidasta löytyy sen jälkeen asennetta ja kiinnostavia yksityiskohtia. Minulle Iris Apfelin sanat: More is more, less is a bore on todellista. Enemmän on aina parempi! Nämä muokkaukset antavat hyvät ideat sinun omiin tuunauksiin. Sille omalle paidalle kannattaa aina antaa pieni kasvojen kohotus ja antaa omassa käytössä lisää aikaa.

3x paidan tuunaus

Prinsessa paita

Rakastan tyttömäisiä vaatteita ja tämä hapsuhipsupaita on erittäin hyvä esimerkki minun tyylistä. Tämä paita on myös yksi voimavaatteistani, jonka puen varsinkin silloin kun aamulla tunnen olevani aivan maassa ja minulta ei löydy yhtään itseluottamusta.

Tarvitset:
 • ohut neule
 • alushame, pitsiverho tai muu vastaava (harsomaista materiaalia)
 • Koristenauhaa tai kapeaa reunapitsiä
 • ompelukone
Leikkaa neule vinosti sivusta sivuun. Leikkaa suorat suortuvat alushameesta ja omele koristenauha sen toiseen pitkään reunaan. Ompele lyhyt sivu kiinni. Ompele rypytyslanka. Kiinnitä frilla osa neuleen helmaan rypytä kauniisti ja tasaisesti. Ompele kiinni. Voit vielä tehdä rintarossin tai vaikka hiuspannan.

Neule ja huivi

Joskus kaapissa on monta erilaista asiaa, joita en enää ollenkaan käytä. Ne voidaan myös yhdistää yhdeksi samaksi vaatteeksi, näin saadaan hauska uusi ilme vanhaan asiaan. Tiedätte, että tykkään käyttää vanhoja vöitä erilaisissa tuunauksissa ja hyödyntää niitä varsinkin kiinnittiminä uusissa vaatteissa. Niin myös tässä tuunauksessa. Tämä voi tehdä myös liaan pieneen paitaan, näin paita mahtuu jälleen päälle.

Tarvikkeet:

 • Neuletakki
 • Kaulaliina
 • vyö

Poistin ensin neuletakin nappilistan pois, leikkaa vyö pieneksi ja ompele huivin ja neuletakin reunan väliin vyöosa kiinni. Työhön menee noin 15 minuuttia maksimissaan. Kaksi paitaa yhdeksi.

3x paidan tuunaus

Kahdesta paidasta yksi

Kaksi vanhaa raasupaitaa löysi toisensa, ihan sattumalta. Tämä tuunaus onkin hiukan vaikeampi kuin nuo kaksi edellistä. Yhdistin kaksi vanhaa paitaa toisiinsa ja lopputulos on ollut aivan ihana ja tätä on tullut pidettyä paljon.

Tarvikkeet:

 • kaksi paitaa

Leikkansin ensin harmaan paidan kaula-aukon kauluksen pois sekä helman hiukan vinoon. Käytin sen jälkeen paitaa hyödykseni kun leikkasin pitsipaidasta uuden kaula-aukon sekä helman. Kaula-aukon huolittelin vinonauhalla. Tässäkään työssä ei pitkään mene. Hankalin osa on tuon kaula-aukon mallaus paitaan kiinni.

3x paidan tuunaus

Ihanan raukeaa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

12 kommenttia

 1. Nora kirjoitti:

  Hienoja töitä <3

 2. Jael kirjoitti:

  Mahtava tuunaus taas. Voi kun voisit tuunata munkin vaatteita;D

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuo viimeinen on ehdottomasti mun lemppari näistä 🙂

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  Toi prinsessapaita on aivan ihana! Myös tuo viiminen pitsinen on todella kaunis 🙂

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Tuo viimeinen oli minun makuuni, todella kiva idea!

 6. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Tuo viimeinen paita on mun lemppari. Yhdessä mun lempipaidassa on sama idea. Se tosin on kaupasta ostettu. Nyt aloin miettiä olisiko mulla paitoja tuollaiseen tuunailuun. Itse en tekisi, vaan kääntyisin äitini ja hänen ompelukoneensa puoleen.

  • villananna kirjoitti:

   Kannattaa aina katsoa, löytyykö kaapista jotakin, josta voisi jotain kivaa tehdä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *