Hae
VillaNanna

Sairaslomaviikon kirppistelyt

Olin siis viimeviikon kokonaan sairalomalla ja tietenkin esittelen sairaslomaviikon kirppistelyt tässä artikkelissa. Minun ei käytännössä tarvitse käydä kirpputorilla tällä hetkellä oikeastaan ollenkaan. Muutamia tuunaustarkoitukseen (kokeiluihin) tarvitsen materiaalia, mutta siis sillä tavoin kynnolla ei tarvitse siis hankkia mitään erikoista. Mutta etsin sen lisäksi myös niitä helmiä Helsingin ihanista vintage putiikeista (tästä kirjoitan erikseen ensi viikolla) sekä kierrän muita kirpputoreja, jotta saan vaatekaappini sellaiseksi kuin olen sen aina halunnut.

Tai se oikeastaan on jo, mutta muutamia juttuja etsitään vielä. Olen useasti maininnut, että etsin nahkahousuja, ihan kasarimalliset, joissa lahkeet on kapeat ja vyötäröllä on kunnolliset laskokset. Nahkahousuja on kyllä, mutta eivät sitten sovi jalkaani, ovat väärän kokoisia tai mallisia ja yhdet olivat niin rikki, etteivät kelvanneet sillä hinnalla minulle.

Sairaslomaviikon kirppistelyt

Sairaslomaviikon kirppistelyt

Lähdin siis yksikseni keskustaan päin yhtenä ihanana aamuna ja tarkoitus oli alunperin kiertää useampi liike, mutta lopulta kävin vain Hakaniemen UFFissa, sekä Sörnäisten UFFissa. Fidat jäivät tällä kertaa kiertämättä, väsyin aika nopeasti ja halusin kotiin. Tavallaan kuitenkin hyväkin asia, sillä tein pari löytöä, joista olen erityisen iloinen. Pesin vaatteet heti kun pääsin kotiin ja pari vaatetta on jo ollut käytössä ja pakko sanoa, että yksi neule on mun superlemppari nyt.

Minähän en todellisuudessa tarvitse en ää yhtään neuleita, sillä myös neulon omat neuleeni. Mutta minun on myös erittäin suuria vaikeuksia sanoa EI kun näen upean neuleen, varsinkin jos kyse on kasariajan neuleista ja vielä itse tehdyistä. Katson aina tarkkaan miten neuleet on tehty ja itse tehdyt tunnistaa aina hyvin. Mutta ihan vinkkinä kaikille, että Hakaniemen UFFissa on nyt iso määrä upeita neuleita myynnissä, kannattaa käydä katsomassa. Itselle tuotti suunnattomia vaikeuksia valita ne oikeat mukaan.

Löydöt:

Isoja määriä en siis ostanut, katsoin mitä olen vailla, tai miten vaatekaappini sisältö monipuolistuu, jos jotakin ostan. Leggarit ostin tosin ihan siitä syystä, että niissä on lämmin vuori sisällä.

Hakaniemen UFF

 • valkoinen pitkä neule
 • kasarineule (itse tehty)

Sörnäisten UFF

 • Leviksen farkut
 • Lindexin farkut
 • lämpöleggarit

Sairaslomaviikon kirppistelyt Sairaslomaviikon kirppistelyt Sairaslomaviikon kirppistelyt

Käytössä on ollut Levikset, jotka olivat tosi kivat kun vetasin ne päälle, mutta farkut venahtivat sodella nopeasti päällä ja näin ovat kyllä minulle aivan liian suuret. Niitä pitää fiksata paremmin sopiviksi. Päälläni on ollut myös ihana kasarineule, josta tulikin heti lempivaatteiden aatelia. On meinaan aivan ihana jooka tavoin. Paita on super lämmin ja näyttävä. Tämän kanssa ei tarvitse muuta kuin yksiväristä alaosaksi. Vaikka nahkahameen (joka on löytynyt aikaa sitten Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta). Muita vaatteita en ole vielä ehtinyt käyttää, mutta varmasti ihan pian.

Sairaslomaviikon kirppistelyt

Miten kävi nahkahousuille?

Niin kuin tuossa alussa totesin, että haluaisin niin löytää nahkahousut ja olen niitä jo muutaman vuoden koittanut etsiä tuloksetta, niin päätin, etten niitä enää etsi. Kaapissa on housut, jotka olen aikaa sitten löytänyt jostain kirpparilta, uskoisin, että tein löydön Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta mutta voi olla myös, että olen ne ostanut eurolla UFFin tasarahapäiviltäkin. Tarkkaan en siis muista. Nämä housut eivät ole sellaiset jotka haluan, mutta nämä on itse tuunatut housut ja osat on kolmesta erilaisesta housusta otettu. Etuosa on nahkaa, sivuosa on erittäin joustavaa paksua housua ja takaosa on muovipintaista farkkua. Housut ovat näyttävät ja olen valinnut ne nyt toimittamaan minun nahkahousujen virkaa.

Ihanaa lauantaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

12 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Hienot kuvat tutuista paikoista:) Hienoja löytöjä taas:)

  Ja toivottavasti olo jo parempi.

 2. MissWicca kirjoitti:

  Hyvä että peset vaatteet kotiin tullessa.Meille tuli ikävä yllätys viime reissulla,ostin villatumput,kotiin tullessa otin tumput kassista pois,samalla sieltä lensi koi.Onneksi oli koistoppia kotona.Tämä vintiö tuli siis sörnäisten uff:ista.

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihania löytöjä. Voisi itsekin kirpparille joku päivä suunnata, muutamia hankintoja pitäisi pikkuneidille nimittäin tehdä.

  • villananna kirjoitti:

   Mä meinaan pitä nyt taas pidemmän tauon, kun täällä riehuu tuo korona nyt.

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  Kivoja löytöjä 🙂
  Mä en löydä kirppareilta melkeen ikinä mitään – olen kai sattunut aina väärien myyjien aikaan 😀

 5. Minna+M+/+Kiljustenblogi kirjoitti:

  Hyviä löytöjä! Ihastuin etenkin tuohon valkoiseen villapaitaan.

 6. Marjut kirjoitti:

  Kivoja löytöjä. Olen itsekin kirppistellyt viime aikoina, mutta en juuri löytöjä ole vielä tehnyt. Kivaa viikkoa!

  • villananna kirjoitti:

   Mä pidän nyt pidemmän tauon kirppistelystä, menen ehkä keväällä seuraavan kerran, jos huomaan, että tarvitsen jotakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *