Hae
VillaNanna

Huivista hame

Huivista hame

Huiveista voi tehdä mitä vaan ja tällä kertaa tuli huivista hame. Lopputulos on aivan ihana ja hameesta on tullut yksi lemppareitani heti kun laitoin hameen päälleni. Ensin tämänkin hameen kohdalla olin hiukan epäileväinen.

Jotenkin minusta tuntuu sille, että tämä vuosi on huivien vuosi ja teen kaikenlaisia hauskoja tuunauksia huiveista. Niitä on monen monta tullut tehtyä vuosien aikana ja kannattaa siis katsoa myös nuo LUE MYÖS artikkelit, voit löytää kivoja vinkkejä mitä tarpeettomista huiveista voi tehdä. Huivit muokkautuu moneen ja riittää, että ne yhdistelee toisiinsa tai sitten tekee yhdestä jotakin kivaa.

Tämän tuunauksen villahuivi on yksi monesta huivista, jotka vuosia sitten kaivoin Fidan Outletista. Silloin kun oli vielä mahdollisuuksia käydä kyseisessä paikassa. Fida Outletissa voit ostaa vaatteita painon mukaan ja hinta on hyvin alhainen. Iso osa vaatteista tosin on sellaisia, että ne sopii tuunaukseen kaikkein parhaiten, mutta olen löytänyt ihania vaatteita myös käyttöön. Eli kannattaa sukeltaa syvälle. Fida Outlet on kaksi kertaa viikossa auki.

Huivista hame

huivista hame

Tämän hameen teko on hiukan kinkkinen mutta huiveista voi tehdä erilaisia hameita, tämä on vain yksi vaihtoehto. Olen laittanut hameen ensin ympärilleni ja alkanut mallailla miltä se näyttää mitenkin. Hame ei ole muotoon ommeltu, vaan vyötäröllä on kuminauha. Ensin ajattelin laittaa eteen pliseeraukset, mutta se ei näin paksun materiaalin kanssa oikein onnistunut, tuli hiukan turhan pöyheät. Koitin myös leveämpiä laskoksia, mutta lopulta tämä malli oli paras mielestäni. Eli halusin jättää tuon liehukelärpäkkeen tuohon eteen. Ohjetta en siis valitettavasti osaa antaa tämän enempää. Kannattaa siis vain reilusti mallailla päällään huivia. Ompelin muuten myös toisen pään hipsuhäpsyttimet tuohon lärpäkkeeseen.

Näin voikkaan värisen hameen voi yhdistää ihan tummaan, jos ei välitä värikkäästä pukeutumisesta, mutta hame pääsee paremmin esille kun yhdistää hameen voimakkaan värisen vaatteen kanssa. Tämä on tosiaan makuasia. Miten sinä pukisit hameen? Toki muitakin värejä voi hyvin yhdistää, itse halusin valita jonkin värin mikä löytyy hameesta, vihreän lisäksi hameesta löytyi keltainen ja sehän oli sitten siinä. Keltainen on kyllä sellainen väri, jonka voi yhdistää ihan minkä värin kanssa tahansa.

Huivista hame

Ihanaa iltapäivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Kaksi huivia = Yksi huivi

Rikkinäiset huivit uuteen käyttöön

Liivi tarpeettomista huiveista

14 kommenttia

 1. Tuija Mäki kirjoitti:

  Aivan ihana hame! Tykkään!

 2. Nora kirjoitti:

  Sulla noita ideoita riittää. Hieno idea.

 3. Jael kirjoitti:

  Kiva hame:) Mulla on hame joka todennäköisesti on tehty eri huiveista, olin ihan unohtanut sen ennenkuin luin tämän postauksesi…

 4. Taikku kirjoitti:

  Ihana, mäkin haluun tollasen! ?

 5. Riitta reissaa kirjoitti:

  Kauniit värit! Ja kiva kun asettelit liehukkeen eteen?

 6. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihana hame! Sinä keksit upeasti noita tuunausideoita 🙂

 7. Johanna / Karisma Coaching kirjoitti:

  Onpa kivannäköinen! Ja ihanat kuvat! Hienosti värit erottuvat talven harmautta vasten.

  • villananna kirjoitti:

   Se onkin parasta, kun laittaa värikästä tällaisena aikana päälle. Tulee niin ihana fiilis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *