Hae
VillaNanna

Instagram juttuja

Tuitui,

Olen muutaman päivän julkaissut eri tyyppisiä videoita instassa ja kysellyt myös, että olisiko kiva, jos tekisin myös tänne blogin puolelle liikkuvaa kuvaa. Lähinnä siis ihan vlogi tyylisesti, ei puhelimen appsilla. Tosin editointi puhelimen appsilla on jotenkin helpompaa kuin alkaa editoimaan kameralla kuvattua materiaalia. Voi siis olla kuintenkin sellainen juttu, että en tänne juuri lisäile vielä ainakaan noita videoita. Se olisi siis enemmän Insta juttu toistaiseksi. 
Blogiin on kuitenkin tulossa sen verran uutta, että ei ole hyvä tuoda jokaista lisäystä vyöryvänä kivenä, vaan jättää uutuus juttuja myhemmäksi. 
Mitä sitten siellä  instassa julkaisen? 
Julkaisen aika paljon mitä päivän aikana tapahtuu, kurkistuksia keskeneräisistä töistä sekä töistä, joita ei vielä ole blogissa. On siis paljon henkilökohtaisempi mitä blogi tai mitä julkaisen tuolla Facebookissa. Jonkin verran on kyllä myös samoja kuvia, joita julkaisen vähän joka puolella. Ollut aika selvää, että Facebookissa julkaisen myös muiden juttuja eri asioista, kuten tekstiiliteollisuuden jutuista, hävikkiruoasta, jätteestä ja tapahtumista. 
Jotenkin kuitenkin olisi kiva myös julkaista kaikille samoja juttuja mutta tavallaan siinä ei ole kyllä mitään järkeä. Näin pidän itselleni tärkeistä asioista paikoissa, joissa on helpoin julkaista mitäkin, ymmärsiköhän nyt kaikki mitä mahdan tälläkin asialla taas tarkoittaa?
Missä minua voi seurata?
Olen kyllä rekisteröitynyt ihan joka paikkaan, en edes täysin muista mihin kaikkiin paikkoihin sitä on tullut iskettyä naamansa. Mikä ikinä on sinulle paras paikka niin klikkaa seuraa nappia, niin pääset näkemään mitä kaikkea puuhaan milloinkin. Facebook sivullani on myös ryhmä, jossa voi esitellä omia töitä sekä kirppisryhmä, molemmat ryhmät tosin on aika hiljaa tällä hetkellä kun en ole oikein ehtinyt niihin panostaa. Toivottavasti siihen tulee pian muutos.

Facebook
Instagram
Pinterest
Blogit.fi
Bloglovin
Bubblare
Theblogjungle
Toki tuohon video asiaan saa sanoa oman mielipiteensä, jos siis haluat nähdä myös elävää kuvaa täällä blogissa. Olen kuitenkin nyt päättänyt, että instagram saa tällä hetkellä katsella erilaisia videoklippejä ja kun aikaa jää niin alan kuvata sitten myös Youtubeen erilaisia blogiin sopivaa materiaalia. Videoiden teko on tosi kivaa mutta editointi välillä vähän väsyttävää, siksi nuo lyhyet klipit on niin kivoja. 
Koska postaus käsittelee Instan videoita, niin esittelen muutaman videon mitä muutamana päivänä olen sinne julkaissut. Enemmänkin niitä on mutta pääsette samalla näkemään hiukan mistä on kyse, sekä kurkistamaan asioihin, joita on tulossa blogiinkin jossakin kohtaa. Klippejä saattaa eksyä blogiin kyllä aina välillä mutta jätän kunnon videoiden tekemisen myöhemmäksi. Tosin, minulla ei myöskään ole vielä kokemusta siitä, miltä klipit näyttää blogissa…Mutta nythän se nähdään.
Nautinnollista torstaita kaikille!


10 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Kivat videot:) Millä puhelimella teet ne? Nykyisellä puhelimellani en kyllä saa niin hyvin tehtyä videoita, tai editoitua niitä, ,oliko sinulla puhelimessa valmis editointiaplikaatio?
  Ihan kiva kun on eri juttuja, tosin itse jo 2 ensimmäisen blogin alussa eli 9 v. sitten jaoin ne ruoka-ja ei ruokapostauksiin, eli kahteen blogiin, ja kolmas tuli kuvioihin ihan ihmisten kysymysten tiimoilta kun halusivat tietää matkoista tänne jne,Mukavaa alkanutta helmikuuta:)

 2. Mama Lina kirjoitti:

  En ole itse koskaan alkanut edes harkitsemaan vloggaamista juurikin sen editoinnin takia, en mitenkään jaksaisi… Nostan hattua heille ketkä sitä jaksavat tehdä :))

 3. Melissa L kirjoitti:

  Mulla on Samsungin puhelin, jokin editointi systeemi tässä on mutta latasin itselleni tuon VideoShow appsin. Se on ollut tosi kiva leikkikaveri 🙂

 4. Melissa L kirjoitti:

  Mulla oli myös pitkään tuo, että ei kiitos ikinä kun töissä sai editoida ihan tarpeeksi nuorten kanssa mutta nyt kun ei ole aikoihin tehnyt kyseistä hommaa niin on alkanut kiinnostaa uudelleen.

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Minulle kanssa riittävät instastoorit ja jätän vlogien tekemisen muille!

  Tykkään tästä perinteisestä bloggaamisen muodosta!

 6. Melissa L kirjoitti:

  Mulla on myös hiukan se, että tykkään perinteisestä mutta jotenkin kuitenkin tuo vlogien maailma on alkanut silti kutsua. Mutta ainakin näitä klippejä saattaa välillä täällä blogissakin näkyä. Olenhan gif juttujakin tehnyt tänne aina välillä.

 7. Maiju kirjoitti:

  Olen myös miettinyt videoiden tekemistä mutta editointi hirvittää jo etukäteen vaikka sitä olen hiukan harjoitellutkin. Jotenkin ei kärsivällisyys meinaa riittää. Videot on kyllä kivoja ja lisää varmasti mielenkiintoa a tuo henkilöä enemmän lähelle ruudun takaa.

 8. Melissa L kirjoitti:

  Editointia olen tehnyt työni puolesta, mutta vain niitä perus juttuja on tullut tehtyä. Itse olen myös vähän sellainen, että alkuhuuman jälkeen voi jäädä koko homma ja sitä tässä vähän mietin, että ensin innostun, teen muutaman päivityksen ja se siitä…

 9. HENNA kirjoitti:

  Videoita on jonkun verran tullut tehtyä, mutta just editoinnin takia ei kovin usein 🙂 Nää sun tän postauksen videot ei muuten ainakaan mun puhelimella auennut/toiminut lainkaan!

 10. Melissa L kirjoitti:

  Niitä pitää kikata kaksi kertaa niin lähtevät pyörimään. Jos ei vieläkään, niin puhelin ei tue näitä klippejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *