Hae
VillaNanna

Haagan upea Alppiruusupuisto

Kesän aikana olen huomannut miten monet postailevat kuvia Alppiruusupuistoista, oli ne sitten Helsingissä tai Turussa. Pakko oli myös itse päästä katsomaan tätä upeutta omin silmin. Haagan puisto on ilmainen ja täällä saa aikansa vierähtämään kyllä helposti. Tuoksu on huumaava ja alue on upea. Kyllä kannattaa käydä katsomassa ja kiertämässä Helsingissä erilaisia puistoja. En tosiaankaan uskonut, että puisto olisi näin upea ja, että kävijämäärä on niin suuri mitä se oli meidän käydessä tuolla. Suosittelen tosiaan käymistä Alppiruusupuistossa, jos tänne eksyy.
Pienelle pojalle puisto oli kokemus, hän oli viidakossa ja koitti etsiä apinoita. Apinoita ei löytynyt kuin hän itse mutta hauskaa oli kuitenkin. Lintuja pongattiin sademetsän pimeistä nurkista ja itikoita juostiin pakoon minkä ehdittiin. Väisteltiin ihmisiä ja kameroita.
Tällä reissulla meillä ei ollut omia eväitä mukana ollenkaan, mutta pöytiä löytyy alueelta aika paljon, joten kannattaa nauttia kokemuksesta hiukan enemmän ja ottaa eväät mukaan. Muistathan laittaa roskat roskiin!

Päälläni oli vanhasta mekosta tehty uusi mekko, sekä kauan sitten ommeltu pitsineulejakku. Mekko on tuttu kaava Moda 3/06 ja pitsijakku Burda 3/12. Olen aika paljon käyttänyt tänä kesänä samoja kaavoja, en pelkästään sen vuoksi, että ovat lempi kaavoja vaan olen ollut laiska etsimään uusia kaavoja. Värivalinta on ollut hiukan omituinen, sillä värit ovat hyvin hempeät ja romanttiset, mikä ei ole ihan omiani. Jakku on väristään huolimatta lempparini, jakun ensimatka kanssani oli Riiaan viisi vuotta sitten. Mekon tasokuva löytyypi täältä.

Ihanaa sunnuntaita!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *