Hae
VillaNanna

Kaksi huivia yhteen

Kaksi huivia yhteen

Yksi kaikkien aikojen helpoin tuunaus on ommella kaksi huivia yhteen. Kyllä, se on maailman helpoin tapa ja samanlaisen tuunauksen olen muutama vuosi sitten vinkannut, mutta keväisille huiveille. Tässä talvi versiossa lähtökohta on aivan sama. Liian kapeat huivit, joita tulee todella vähän käytettyä. Nämä kaksi huivia sitten vain ommeltiin yhteen ja näin sai yhden leveän huivin.

Ja jos tahtoo, voi myös lyhyet päät ommella yhteen, niin saa tuubihuivin itselleen. Tarkemmat vinkit löytyy alla olevasta linkistä. Kannattaa tutustua hyvin tähän vinkkiin.

Kaksi huivia = Yksi huivi

Kaksi huivia yhteen

Ohje on hyvin simppeli, aseta molemmat huivit pöydälle tai laittialle tasoksi, pitkät sivut vierekkäin ja ompele toiseltä pitkältä sivulta huivit yhteen. Näin voi tehdä mille tahansa kapealle huiville. Neulehuiveista taas on helppo tehdä tuubihuiveja. Leveistä huiveista taas voi tehdä ihania ja lämpimiä liivejä.Huivit on myös sellaisia, että niitä jotenkin aina kulkeutuu kotiin ja tämä on hyvin helppo tapa ottaa käyttöön ne huivit joita ei muutoin käytä, esimerkiksi juuri siitä syystä, että ovat liian kapeita.

Nämä molemmat huivit ovat aikoinaan kulkeutuneet meille ilmaisosastolta ja huiveja on käytetty paljon, mutta lopulta tulin siihen tulokseen, etteivät oikein toimi minulla sellaisenaan. Tai minulle jotenkin noita huiveja aina kulkeutuu monen monta. Haluan niin paljon lämmintä ympärilleni, että uskoisin sen olevan syy siihen miksi minulta löytyy niin valtavat määrät huiveja, pipoja ja hanskoja. Ja aina rakkaimmat on niitä, jotka olen tehnyt tai tuunannut jotenkin.

Värikäs huivi sopii kaiken kanssa

Parasta tässä yhdistetyssä huivissa on se, että tämä on sellainen ihana väriläikkä asussa, jos ei normaalisti siis käytä värejä niin paljon, niin huivilla saa piristettyä asua kuin asua. Tämä valkopunainen huivi sopii ihan kaiken kanssa ja jos on yksivärinen asu, tuo tämä huivi piristystä asuun. Ei mikään tylsä idea siis. Toki voihan tämän tehdä myös neutraaleista väreistä, ei kukaan estä sitä.

Minusta parasta on se, että vaatteilla voi leikitellä ja sekoittaa niin värejä kuin kuvioita keskenään. Kaikkea kannattaa kokeilla. Joskus asun piristykseen riittää se, että vaihtaa vain sen huivin, asu näyttää heti ihan toiselle tai sitten rakentaa asun sen yhden huivin ympärille, sekin käy hyvin.

Nautinnollista sunnuntaita!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Liivi tarpeettomista huiveista

Huivista hame

Rikkinäiset huivit uuteen käyttöön

12 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Näyttää todella lämpöiseltä! 🙂

 2. Heidi kirjoitti:

  Näyttää kyllä lämpöiseltä, mutta mulla tulee kuuma ja allergiakohtaus jo ajatuksestakin 🙁

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Näyttää todella lämpöiseltä! Nyt onkin tarvetta kaikille tämmöisille!

 4. Nora kirjoitti:

  Hieno idea!

  Joko Söpön häntä on parempi?

 5. Nora kirjoitti:

  Hieno idea siis laittaa kaksi huivia yhteen.

 6. Marjo kirjoitti:

  Toistaiseksi olen pärjännyt yhdella kaulahuivilla mutta jos pakkaset tästä vielä kiristyvät on varmasti pakko lisätä vaatteita. Hauska idea 🙂

  http://www.marjonmatkassa.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *