Hae
VillaNanna

Jouluiset korvikset vanhoista rannerenkaista

Jouluiset korvikset vanhoista rannerenkaista

Oli ihan pakko jatkaa rikkinäisten korujen tuunausta ja tehdä jouluiset korvikset vanhoista rannerenkaista. Rannerengaskorvikset on ihan samat, mitkä tein kesän reissulle Riikaan, ja ohjeet voi napata alla olevasta linkistä. Mutta ihan samanlaiset korviksista ei tullut, sillä yhdistin kahdet korut toisiinsa ja kiinnitin ne näihin korviksiin mukaan. Lopputulos on kyllä aika hauska ja vaikka oikean kuusen näköisiä koruja ei ollut, niin vaihtoehto on ihan hyvä.

Vanhoista rannekoruista korvikset

Olen niin innostunut tuunailemaan vanhoista ja rikkinäisistä koruista uusia juttuja, että jotenkin noita rikkinäisiä koruja on alkanut kulkeutua kotiin aika isoja määriäkin. Se ei nyt välttämättä ole ihan hyväkään homma, mutta näistä ainakin saa ja vaikka mitä. Kunhan tuota aikaa olisi pikkuisen enemmän, niin saisi rauhassa puuhastella mielin määrin.

Jouluiset korvikset vanhoista rannerenkaista

Tosiaan tuohon virkkaukseen löytyy ohjeet linkistä ja muuten sitten vain yhdistelee osia miten haluaa. Pitää vain kokeilla kaikenlaista kivaa rohkeasti vain. Mitä enemmän hassuja juttuja, sen parempi. Tällä samalla ohjeella voi tehdä vaikka millaisia koruja, vaikka joka sengille omansa. Pääsiäisenä tiput roikkumaan, halloweenina noitia. Ihan mitä ikinä haluaa tehdä. Niin ihanan suloisia nämä ovat kyllä. Ja tietenkin yksi vaihtoehto on säilyttää tuo keskusta tyhjänä, kuten minun ensimmäisissä korviksissa oli. Miten ikinä itse haluaa vain, kaikki käy.

Näillä koruilla voi mennä pikkujouluihin tai istahtaa joulupöytään. Toki kannattaa muistaa laittaa jotakin muutakin päälleen kuin vain korvikset. Tärkeää on se, että on vaatteet myös päällä. Itse näen nämä korvissani päivällisellä, olen hankkinut kirpparilta aivan ihanan mekon, jonka olen aikeissa laittaa päälleni joulupäivälliselle. Yksi asia vain harmittaa ja se on se, ettei päästä matkustamaan minnekkään. Haluaisin niin paljon mieluummin olla vaikka Krakovassa tai Zakopanessa. Ylipäänsä olisi ihana olla muualla kuin kotona nyt kun lomakin on ihan nurkan takana.

Olisi kiva kuulla miten teillä vietetään nyt joulua, kun korona runtelee ja joutuu tekemään muutoksia omaan jouluun?

Toivotaan, että monet pääsevät viettämään sellaisen joulun, kuin normaalistikin. Minulle kotona oleminen jouluna ei ole normaali, mutta koitan ottaa siitä silti kaiken irti. Loma kuin loma, vaikka sen viettäisi missä.

Jouluiset korvikset vanhoista rannerenkaista

Ihanaa iltapäivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

10 kommenttia

 1. Nora kirjoitti:

  Kaikenlaista käyttökelpoista nappia ja nippeliä on hyvä hyödyntää jossain, jos suinkin osaa ja keksii käyttötarkoituksen. Itse hyödynnän vanhoja nappeja, nauhoja, kaikenlaisia paperinpaloja, tapetinpaloja yms. esim. korttien teossa. Ja kävätpä jotkut vanhat korut ja napit yms. myös materiaaliksi esim. joulukuusen koristeisiin tai uusiin koruihin.

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä vain, totta. Monesta vanhasta tavarasta saa tehtyä vaikka ja mitä 🙂

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihanan jouluiset korvikset olet tehnyt 🙂

 3. Diiskuneiti kirjoitti:

  Tosi kauniit ovat – ihana toteutus 🙂

 4. Sonja Suomela kirjoitti:

  Ihanat korvikset! Tosi kiva idea 🙂 Meillä joulua vietetään ihan normaaliin tapaan pienellä porukalla.

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos 🙂 Meillä nuorin pyysi myös sellaista joulua kuin meillä oli silloin kun hän oli ihan pikkuinen.

 5. Minna / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Kivat korvikset olet tehnyt! Vapaapäivissä on parasta, kun saa aamulla valita korviin jotkut kivat korvikset. Töissä käytän vain pieniä nappikorviksia. Joulu ollaan omalla perheellä kotona. Poikkeuksellista on, että sukulaisten ja ystävien kanssa ei kokoonnuttu ennen joulua.

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä, vapaapäivinä on ihana antaa aikaa itselleen ja nauttia olostaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *