Hae
VillaNanna

Voitin vahingossa 20€ lahjakortin

Voitin vahingossa 20€ lahjakortin

Voitin viime viikolla ihan vahingossa Kierrätyskeskuksen #kierrätyskeskuslöytö -kisassa 20€ lahjakortin verkkokauppaan. Se oli todella iso vahinko, en nimittäin tiennyt ollenkaan, että tällainen kisa on käynnissä. Olen aikanaan voittanut samaisen kisan Kierrätyskeskukseen, mutta silloin se ei ollut vahinko. Olen tosi iloinen voitostani kyllä ja tulikin tilattua aika kivoja juttuja. Esittelen ne tässä jutussa.

Voitin vahingossa 20€ lahjakortin

Aina kun julkaisen kuvia Instaan, käytän eri tageja ja jos päälläni on Kierrätyskeskuksesta löytynyt vaate, käytän tagia #kierrätyskeskuslöytö. Tällä kertaa esittelin siis asun, joka koostui Kontin, Kierrätyskeskuksen sekä UFFin löydöistä. Ja tällä kuvalla sitten olen saanut sitten tämän voittoni. Asustani pidän valtavasti ja paitaa on helppo yhdistää moneen asuun.

Asuun kuuluu:

  • Paita: kierrätyskeskuksen ilmaisosasto
  • Levi´s farkut: UFF
  • Helly Hansen purjehduskengät: Kontti

Kilpailuun osallistunut kuva löytyy tästä linkistä.

Paidan löysin jokin aika sitten parin muun löydön kanssa. Nämä löydöt sopivat toisiinsa erittäin hyvin, mutta myös erikseen eri vaatteiden kanssa. Kyseistä postausta voit käydä lukemassa tästä linkistä. Ilmaisosastolta löytää kyllä vaikka mitä kivoja juttuja ja parasta on se kun niitä voi yhdistää miten tahansa. Voisinkin rakentaa tällaisen ilmaisosasto asu kokonaisuuden jossakin vaiheessa.

P.S. Jos haluat nähdä videon paketin avaamisesta, niin video löytyy tästä linkistä.

Mitä ostin tällä lahjakortilla?

Olen erittäin huono tilamaan netistä yhtään mitään. Haluan kiertää, testata ja nähdä heti miten vaate toimii päälläni. Tämän vuoksi en ostanut yhtään vaatetta, vaan suuntasin hakuni kirjoihin ja sieltä löytyikin pari ihanaa käsityökirjaa, jotka laitoin tilaukseen. Klikkasin sen jälkeen kenkäosion auki ja löysin upeat punaiset popottimet, jotka minun oli ihan pakko tilata. Mieheni ei ihan niistä pidä. Häneltä tosin ei kysytä, kun ei hän niitä jalkaansa saa mahtumaan.

Löydöt:

  • Hyvän olon neuleet, Sanna Vatanen
  • Tildan kevät, ompelua ja askartelua, Tone Finnanger
  • Kengät

Kengissä lukee Carna, mutta mitään tietoa ei kyseisestä nimestä löytynyt. Kaikkea muuta kyllä. Joten jätän nyt nimen kokonaan pois. Pelkät kengät siis vain. Jos joku teistä löytää tietoa näistä, niin saa linkata kommenttikenttään, mielelläni haluaisin tietää enemmän näistä kengistä, sekä merkistä.

Mitäs tykkäätte löydöistä?

Ihanaa juhannusta kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.