Hae
VillaNanna

Ihanat farkkuideat

Farkku on mahtava materiaali, se vaan paranee käytössä ja siitä voi tehdä mitä vain. Siksi farkku on meikäläisen lempparimateriaali, kaikista ihanista materiaaleista. farkuista on helppo myös keksiä kaikenlaista kivaa. Näitä ideoita olen tänne muutamia kertoja tehnytkin ja tässä tulee lisää. Ja jos nämä ei riitä, kannattaa ottaa Pinterest avuksi, siellä on vaikkam illaisia ideoita, joita kokeilla ja testailla.

Farkusta uudeksi
Farkkuterapiaa
Minusta parasta on se, että näkee läheltä miten moneksi farkku voi muokkautua. Se on upea sisustuksessa, se on upea leluna ja se on upea vaatteena. Se on sopii myös minkä tahansa kanssa yhdistettynä. On se sitten pitsi tai nahka tai kukkakangas, kaikki käy enemmän kuin hyvin. Ja itse vielä tykkään paljon repaleisesta ulkonäöstä…Kaikkia farkkuja ei tarvitse myöskään repiä rikki, vaan ne voi korjata monin eri tavoin. Esimerkiksi Pinterestistä löytyy iso määrä erilaisia vinkkejä myös farkkujen korjaamiseen. 
Nyt pitääkin saada koko tuo kasaprojektin farkkukassi tyhjäksi. Siellä on aika paljon pientä silppua, joka on otettava käyttöön tavalla tai toisella. Aivot raksuttaa kovin ja saa nähdä milloin on aikaa levittää nämä silput esiin ja toteuttaa suunnitelmat. 
Lyhyesti: Tässä seuraavat farkkuideat, mikä on suosikkisi?

Nautinnollista sunnuntaita!
-Melissa-

18 kommenttia

 1. Peikkovilla kirjoitti:

  Siis onhan noi ihan järjettömän hienoja. Ei noista ihan äkkiä suosikkia löydä. Ehkä mulle sopis parhaiten toi ihan ekan kuvan farkkutakki. Itsellä kanssa tuossa odottaa muutamat farkut, joista pitäisi tehdä takki ja jotain. Kun vaan ehtis………Sit kun siihen alkaa, niin ei malta lopettaa 🙂

 2. Sesse kirjoitti:

  Minä olen myös tehnyt paljon farkuista kaikenlaista…ei niinkään vaatteita, mutta esim. säilytys-purkkeja, räsytaidetta (= seinävaate), rukkasia, koristesydämiä ym. pientä.

 3. Craft Candidate - Kahden talon väkeä kirjoitti:

  Kiinnitin huomiota tuohon ihanaan verhottuun keitaaseen! Onko se teillä ihan sisätiloissa vai onko parveke?

 4. Anonyymi kirjoitti:

  Olen saanut sinulta monta vinkkiä farkuista ommeltaviin töihin. Ompelen pääasiassa kasseja, olkalaukkuja ja pussukoita. Kiitos sinulle vinkeistä käyttää hylättyjä vaatteita ym.
  Vanhat farkut ovat minun lempimateriaalini. Lastenlapseni ovat kertoneet, että farkuista ommellut kassit ovat parhaita ja kestävimpiä kasseja luistimien kuljettamisessa.

  Terveiset ompelukoneen surinan kanssa!

  Pajulintu

 5. Melissa kirjoitti:

  Kiitos paljon. Se on vähän niin, että kun alottaa, niin ei saa lopetettua ennen kuin on valmista 🙂

 6. Melissa kirjoitti:

  Olisi kiva osata tehdä vaikka taulu farkkujen jämistä

 7. Melissa kirjoitti:

  Se on pihalla. Täytyy laittaa taas se kun alkaa kelit lämmetä 🙂

 8. Melissa kirjoitti:

  Kiitos paljon <3 Farkku on ihana materiaali, koska se kestää hyvin.

 9. Anonyymi kirjoitti:

  tuttaviltakin olen saanut vanhoja farkkuja , ihana materiaali! Vaatteiksi en ole tuunannut , tilkkutekniikalla päällystänyt vanhan keinutuolin jne. Mutta nyt kokeilen tuota farkkuhametta , se on IHANA! Kiitos kivoista vinkeistä muutenkin , olet luova ja tosi taitava.

 10. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihania ideoita, farkuista on yllättävänkin moneksi 😀

 11. Melissa kirjoitti:

  Itse vannon todella noiden volankihameiden nimeen, ovat niin ihania ja ihmettelen, miksi ne eivät ole saaneet enempää huomiota sitten 80-luvun..

 12. Melissa kirjoitti:

  Näin on <3

 13. Minnea kirjoitti:

  Farkku on kyllä monipuolinen ja kestävä materiaali 🙂 Mun suosikit on nuo ihanat pitsillä somistetut farkut! Aivan ihanat ja ennenkaikkea persoonalliset!

 14. cincinsouliina kirjoitti:

  Voi että, miten kekseliästä ja taitavaa, hyvä sä! Farkusta on kyllä moneksi. 🙂

 15. Melissa kirjoitti:

  On kyllä niin ihana materiaali <3 Ihan paras.

 16. Melissa kirjoitti:

  On, farkku on hyvä muuntautumaan 😀

 17. Diina-Maria kirjoitti:

  Noi virkatut farkut ja juhlaliput oli ehdottomasti mun suosikit näistä 🙂

 18. Melissa kirjoitti:

  Viirejä Jttelin tehdä lisää tuonne pihalle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *