Hae
VillaNanna

Mollamaija mekko

Mollamaija mekko

Ihana mollamaija mekko pääsi vihdoin päälle, mekko on toteutettu puuvillaisista tilkuista. Mekko valmistui jo viime vuonna, mutta koska oli talviaika, niin kuvia ei tästä sstu silloin. Minä kun tykkään kuvata vaatteeni päällä ja ulkona. Välillä toki on kuvattava sisällä, mutta mieluiten juuri niin, että vaatteet on käytössä.

Mollamaija mekko

Mekko on valmistettu Mekkotehtaan kaavalla nimeltään Sienna, kyseisen mekon olen toteuttanut jo viime vuonna pöytäliinasta. Mutta näitä mekkoja on nyt tarpeeksi, joten uusia ei ole tulossa vielä ainakaan. Mekko on suloinen ja tyttömäinen, juuri sellainen kuin tykkään. Muutama asia vain vähän häiritsee tässä kaavassa. Minulla kun on tuota mahaa reilusti, niin tässä mallissa se oikein korostuu ja mekko liikkuu päälläni eteenpäin.

Mahaosa jää pullottamaan jotenkin hölmösti ja vatsa näyttää vielä suuremmalta mitä se oikeasti edes on. Ja takaa taas näyttää mekko sille, että se on aivan liian pieni. Vaikkei se päällä oikeasti ole pieni, vaan sopiva. Ei kiristä mistään ja käsillä on tilaa liikkua. Jotenkin pitää muokata kaavaa, jotta mekko toimisi päälläni paremmin. Mutta siis muutoin tykkään mekon mallista tosi paljon. Ja näin tilkkutyönä mekko on hyvin mollamaijamainen.

Mollamaija mekko Mollamaija mekko

Mekkounelmia kesälle

Nyt kun postista tuli uusi Mekkotehtaan kaavakirja, on muutamia mekkounelmia alkanut esiintyä ja onneksi olenkin päässyt toteuttamaan yhden. Toki muokkasin mekon helmaa aika reilustikin ja nyt vain odotan hetkeä kun on aikaa kuvata tämä uusin tulokas. Ihan hirmuisen montaa mekkoa en voi ommella, sillä mekkoja on oikeasti aika paljon. Ikean kassit odottaa nyt pääsyä kirpparille ja kaikki ylimääräiset vaatteet menemme myymään kesän aikana puistokirppikselle.

Mutta unelmia saa olla ja varsinkin mekkounelmia. Vaikka niitä kaikkia ei toteuttaisikaan. Projektina kun on saada tuo ylijäämälaatikko tyhjäksi, niin on aika epätodennäköistä, että isoja määriä mekkoja olisi tulossa. Kaapissa kyllä on mekkokankaita aika paljon vielä, mutta ne on sitten ensi vuoden juttuja ne. Koitetaan ensin saada kaapin edusta tyhjäksi. Elän toivossa, ettei noita materiaaleja enää kulkeudu mistään tuohon kaapin edessä olevaan laatikkoon. Tai, ehkä pari mekkoa voisi tuosta laatikosta tulla. Tai…Ei, nyt ei aleta siihen hommaan.

Mollamaija mekko

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Pinterest

LUE MYÖS:

Tilkkujuttuja

Pöytäliinaa ja mekkotehdasta

2 kommenttia

  1. Mare kirjoitti:

    Hauska kesämekko 🙂
    Aikanaan tein esikoiselleni samalla tyylillä syyshaalarin. Tai housut ja anorakki se oikeastaan oli. Monenlaisia kankaan jämiä päätyi vaatteeseen. Siitä tuli rakas ja käytettiin loppuun saakka. Monia muistoja eri kuoseista kulki mukana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *