Hae
VillaNanna

Monimuotoinen Helsinki

Kun mennään meidän ulko-ovesta ulos, niin voimme itse päättää millaiseen Helsinkiin haluamme tutustua. Oikealle kun mennään päästään katselemaan upeaa omakotitaloaluetta, suoraan eteen päin kun mennään niin löytyy ihana Keskuspuisto, talon takaa kulkee reitti suoraan Vantaanjoelle ja vasemmalta taas päästään keskustan historiaan. Jokaisessa suunnassa on mahtavaa puuhaa ja tekemistä. Tämän kesän aikana on suhteeni Helsinkiin muuttunut todella paljon. Olen aina tykännyt asua täällä ja ollut innoissani monimuotoisuudesta mutta tämän kesän aikana Helsinki on todella puhjennut kukkaan minulle ja rakkaus kaupunkia kohtaan on todella vahvistunut.

Minä ja Härdelli otimme muutamia päiviä sitten äiti-poika aikaa ja päätimme lähteä Keskuspuistoon retkeilemään. Ollaan pyöräilty paljon alueella mutta nyt mentiin ihan vain kävelemään, eväät oli mukana tietenkin. Härdellin toiveesta leivoin sämpylöitä, muut eväät olivatkin jäkaapin perukoille jääneitä jämiä. Ei niiden eväiden tarvitse olla aina niin vimpan päälle, vaan voi ihan napata mukaan mitä sattuu olemaan.

Ompelin Härdellin vanhasta rikki menneestä paidasta uuden pikku pipon. Näin poika halusi suojata päänsä hyttysiltä.

Nämä eväät riittivät todella hyvin.

Itse tehty t-paita, Burdan kaavalla mutta lehteä en nyt muista.

Mahtava muistutus kaikille retkiläisille!

Nautinnollista päivää kaikille!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *