Hae
VillaNanna

Mitä minulle kuuluu?

Nyt on hetki istahtaa alas ja kertoa mitä minulle oikein oikeasti kuuluu nyt. Olette pidempään huomanneet miten julkaisutahtini on muuttunut, julkaisen miten sattuu ja koska sattuu. Enää ei tule julkaisuja päivittäin. Tämä kaikki ei johdu kiireestä vaan ihan siitä, että olen väsynyt, hyvin väsynyt. Miksi olen väsynyt? Koska sairauteni on nyt taas kallistunut huonoon suuntaan ja sairauden oireet väsyttävät sen lisäksi, että yritän epätoivoisesti suoriutua päivästä toiseen.

Sairastuin rajuun basedowin-tautiin 2006. Itselleni se oli todella raju ja sain ison määrän erilaisia ongelmia ja sairauksia tämän taudin myötä. Lääkehoito aloitettiin ensimmäisen kerran juurikin 2006, leikkaukseen pääsin vihdoin 2011 loppuvuodesta. Tuon vuoden kesällä olin sen verran hyvässä kunnossa vihdoin, että päästiin mieheni kanssa häämatkalle Krakovaan.
Leikkauksen jälkeen kuntouduin nopeasti ja lääkemääriä ei juuri tarvinnut muutella suuntaan eikä toiseen, pientä hienosäätöä vain. Ja tällä tavoin ollaan menty tähän päivään asti. Kunnes tilani romahti kuukausi sitten, toki väsymystä oli nähtävillä jo kesällä ja oireitakin oli mutta kaikki oli kuitenkin ok. Nyt on menty todella matalalentoa ja eletty päivä kerrallaan. Toivon todella, että tilani paranisi pian uuden lääkeannostuksen myötä. Hiljaa hyvää tulee. Joten toivon malttia aivosumuni ja muiden sekopäisten touhujeni kanssa.

Tämän talven osalta nyt toivon kovasti, että tilani paranisi ja jos silmälasit toisi myös apua näihin pahoihin silmäoireisiin ja varsinkin näkökyvyn heikkenemiseen. Olisi aivan kamalaa, jos en enää näkisi ommella tai neuloa. Tästä on tie ylöspäin. Nyt on siis minulla aika ottaa rennosti ja keskittyä tervehtymiseen.

Työasuni on koottu kirppislöydöistä sekä itse tehdyistä osista.
Valkoinen paita: Kierrätyskeskus, ilmaisosasto
Leggarit: Kierrätyskeskus
Neuletakki: Itse tehty
Kaulaliina: Itse tehty tekstiilijätteestä

Olen pitkään ihaillut sisustusblogien ihania sisustustikkaita ja koska itse en ole nyt aikeissa tehdä sellaisia enkä meinaa ostaa niitä, niin hyppäsin trash design puolelle ja pystytin meidän remonttitikkaat olohuoneeseen ja laitoin valot siihen.
MEikäläinen onkin vähän erilainen muutenkin…

Oikein mukavaa päivää kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *